Raport de activitate al senatorului Iulian Urban in perioada 01-07 februarie 2010

Tweet this

Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu:

Tweet this

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro

4 Comentarii pana acum»

1. Victor said

am February 8 2010 @ 5:21 pm

Locuiesc in Chiajna, pe str Apeductului, o strada facuta de primaria Chiajna in cursul anului trecut, in lungime de cca 2 km. Locuiesc la 300 m de str Rezervelor care leaga Policlinica Chiajna de supermarketurile Auchan, Metro, etc.
    Dupa 2 zile de visco sunt in imposibilitate de a ajunge la Policlinica sau la necesarele cumparaturi.
    Am iesit cu freza de zapada personala, dar nu face fata deoarece zapada e viscolita si atinge peste 1 m inaltime. NICI UN UTILAJ!!! N-ati scris nimic despre felul in care se fac deszapeziri in Ilfov. NU pot merge la servici, nu pot merge la cumparaturi per pedes din cauza celor 20 de caini din zona, si din cand in cand se opreste curentul si odata cu el…caldura. CE POT FACE?
    Am dat la lopata si cu freza de zapada pana s-a blocat in nameti. Si apoi?Vad Auchan-ul pe fereastra si atat. NEPASARE! MI-as baga picioarele in tara asta. Sunt scarbit. Daca nu ai bani si pile esti un nimeni. IN tara asta cetateanul valoreaza fix zero!

2. asistentapentruconsumatori.ro said

am February 9 2010 @ 11:20 am

Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
    Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
    Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
    TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

3. vrajitorul.eu said

am February 9 2010 @ 11:20 am

INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
    informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

4. admin said

am February 9 2010 @ 6:18 pm

@ Victor

———- Forwarded message ———-
    From: miculete daniela
    Date: 2010/2/9
    Subject: ref.str.Apeductului, Chiajna
    To: iulian.urban@ senat.ro

Stimate domnule Senator,

Urmare solicit?rii dumneavoastr?, v? aducem la cuno?tin?? faptul c?, Institu?ia Prefectului jude?ului Ilfov a contactat autorit??ile locale din comuna Chiajna, în data de 09.02.2009 la ora 14.00 ?i în urma acestor demersuri, domnul Viceprimar s-a deplasat în zon? unde a constatat c? str.Apeductului este desz?pezit? ?i redat? circula?iei.
    În legatur? cu întreruperile de curent, din informa?iile primite de la domnul St?nciulescu Gheorghe – directorul S.C. Enel Distribu?ie Muntenia – Unitatea Teritorial? Re?ea Ilfov , acestea se datoreaza instal?rii unui nou post de transformare.

Cu desebit? considera?ie,

Consilier Daniela Miculete – Serviciul Dezvoltare Economic? ?i Monitorizarea Serviciilor Publice Deconcentrate, Afaceri Europene ?i Cooperare Interna?ional?, Informare, Rela?ii Publice ?i Secretariat

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu