Banner

ROMANI APELATI LA NOI CU INCREDERE ! VOM FACE TOT CE PUTEM SA VA AJUTAM !

Tweet this

In tara noastra au existat si exista si la acest moment multe persoane care comenteaza , fac caterinca, showuri la tv si altele [scuzati exprimarea cam din pom insa nu sunt de specialitate si nu vreau sa par ca as fi, insa consider ca mesajul se intelege si e bine sa fie mai simplu SI NU COMPLEX ] ; o parte a celor din mass-media de fapt traiesc din asemenea emisiuni sau programe .

Chiar si inainte cand ascultam la radio /vizionam la tv asemenea emisiuni /programe ma gandeam insa la finalitate , adica cum sunt ajutati concret oamenii si daca se schimba/misca ceva ca sa facem o Romanie mai buna. Din pacate NU SE FACEA SI NU SE FACE ASA CEVA . Exista niste rubrici in cateva ziare care mai ajuta oamenii , insa nici aceia NU SE IMPLICA DIRECT.

Ca sa vrem o tara mai buna , trebuie sa punem osul si sa schimbam lucrurile in bine, indiferent ca vor unii sau nu ! Nu mai este timp de pierdut ! Nu mai avem ce sa asteptam si NU MAI TREBUIE SA NE LASAM MANIPULATI, INDOCTRINATI, SPALATI PE CREIER CACI ALTFEL IAR NE VOM LUA TEPE SI NE VOR CONDUCE ALTII DESTINELE ! Exista foarte multe informatii si formatori de opinie [am mai scris despre unii intre ei, cautati pe blogul asta daca vreti la http://www.urbanviorel.ro/category/bodhisattva/ , http://www.urbanviorel.ro/category/nu-i-intereseaza-de-noi/ , etc.] CARE AU INTERESUL SA NE TINA DEZBINATI, DEZINFORMATI, LIPSITI DE PUTERE, VLAGA SI CHIAR PROSTI DE BUNI CE SUNTEM ! Am vazut acest lucru de cand cu aceasta campanie legata de VACCINURI !

Chiar va rog sa cautati pe blog la fratele meu , senatorul de Ilfov URBAN IULIAN , pe acest blog si pe http://asistentapentruconsumatori.ro/ sa vedeti cate persoane am reusit sa ajutam, unele dintre ele multumindu-ne . Le multumim si noi ca au avut incredere si au apelat la noi.


Urbicid - Urban si asociatii
Vezi mai multe video din Reclame

NOI NE IMPLICAM DIRECT IN PROBLEMELE DE GENUL LIPSA CURENT ELECTRIC, PROBLEME IN FURNIZAREA ENERGIEI ELECTRICE/GAZELOR, PROBLEME CU OPERATORI DE TELEFONIE, INTERNET, ETC. DACA NU PUTEM SA NE IMPLICAM DIRECT , SFATUIM PERSOANA CE PASI SUNT NECESARI PENTRU A REZOLVA PROBLEMA, CE INFORMATII /DATE SUNT NECESARE SI APOI DEPUNEM TOT EFORTUL CA PROBLEMA ACELEI PERSOANE SA FIE REZOLVATA ! VREM O ROMANIE MAI BUNA DECAT ACEASTA DE ACUM !

ASTA NE DIFERENTIAZA DE EMISIUNILE/PROGRAMELE AMINTITE MAI SUS , CARE DOAR COMENTEAZA SI ISI ARATA NEMULTUMIREA, INSA NU SE POT/NU VOR SA SE IMPLICE DIRECT . NOI AVEM ACEASTA PUTERE SI NE FOLOSIM DE DREPTURILE SI LIBERTATILE BAZATE PE LEGILE IN VIGOARE SI MAI MULT, INFORMAM SI PE CEILALTI DE ACESTE DREPTURI SI LIBERTATI CARE TREBUIE SA FIE RESPECTATE !

VA ROG SA CREDETI CA NIMENI NU A DONAT 1 LEU , NIMENI NU NE-A AJUTAT IN VREUN FEL INSA UN SIMPLU MULTUMESC SAU REZOVAREA CONCRETA A PROBLEMEI ESTE IN SINE SATISFACTIA UNUI LUCRU BINE FACUT , INTR-O TARA IN CARE UNELE INSTITUTII SUNT STAT IN STAT SI PAR GHIDATE DE ALTE LEGI SI REGULI SOCIALE ! NU TREBUIE SA-I LASAM SA NE DEZBINE SI SA NE FRAIEREASCA !

NU VOR SA FIM UNITI, NU VOR SA RECLAMAM ABUZURILE SI CELELALTE MIZERII/NEREGULI SI SE ARUNCA CU NOROI SI ALTELE IN CEI CARE VOR SA FACA CEVA. ACEST LUCRU IL FAC ACUM - SI L-AU FACUT SI IN TRECUT - INCLUSIV CU NOI ! INSA NU NE LASAM DEOARECE UITATI-VA UNDE SUNTEM LA ATATIA ANI DE LA REVOLUTIA DIN 1989! ATUNCI ACEI OAMENI EXACT PENTRU ASTA S-AU JERFIT : O ROMANIE MAI BUNA, O VIATA MAI BUNA, FARA SFIDARI, BATAI ALE MILITIEI/SECURITATII, FARA NEMERNICI AUTORITARI CU PUTERE DE VIATA SI MOARTE SI ...FARA CA NISTE CERCURI DE PUTERE SA NE DISTRUGA CAND VREM SA LUPTAM PENTRU UN TRAI MAI BUN, MAI SIGUR SI ASTA IN MOD CONCRET...NU GARGARA CE TOT O AUZIM DE LA UNII SI ALTII !

ROMANI, VOI ALEGETI INSA VA ROG SA VA GANDITI LA CE AM SCRIS, DACA VETI CITI ACESTE RANDURI. I-AM LASAT DESTUL SA NE UMILEASCA, DEZINFORMEZE, MANIPULEZE SI SA-SI IMPRASTIE PROPAGANDA BOLNAVA DE GENUL "TACETI SCLAVILOR SI NU PUNETI INTREBARI..MUNCITI, MUNCITI SI CIOCU' MIC.." !

APELATI CU INCREDERE LA NOI :

CONTACT >>>> viorel.urban@yahoo.com ; viorel.urban@gmail.com


sau

Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa Senatorului : iulian.urban@gmail.com


sau

Lupta noastra a celor de la Asociatia www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.


Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.


Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.


TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA  office@asistentapentruconsumatori.ro


NU MAI PIERDETI VREMEA ! APELATI LA NOI ACUM SI VOM FACE TOT CE PUTEM SA VA AJUTAM ! ASTEPTAM IMPLICAREA VOASTRA CA SA FACEM O SCHIMBARE IN BINE IN ROMANIA !


——————-

UPDATE :


L-am invins pe Chiliman care trebuie acum sa plateasca daune de 10000 de euro pentru ca a discriminat bolnavii de SIDA


-----


Ontanu se alatura senatorului Urban si cere desfiintarea contractului de privatizare dintre Romania si ENEL


----


Propunerea ca alocatiile pentru copii din familii cu venituri mari este o masura COMUNISTA profund nelegala si neconstitutionala


------Il voi sprijini pe Paul Tecuceanu in lupta pentru aflarea adevarului despre moartea fratelui sau


----


D-le senator Urban, gratie interventiei dvs. am primit pasaportul cu viza de sedere in Romania; Multumiri de la un basarabean


----


Se considera in mod rusinos de catre banci, ca legea falimentului personal al submina sistemul bancar romanesc


----


Am reusit ! Senatul a aprobat cererea de infiintare a unei Comisii de Ancheta a abuzurilor ENEL/EON


----


DIN NOU BRAVO !! ESTE UN INCEPUT ! >> Senatul si-a onorat alegatorii : legea senatorului Urban care obliga ENEL si EON sa repare defectiunile la furnizarea de energie electrica in 2 ore [ mediu urban ] si 12 ore [ mediu rural ] a fost adoptata


----


Luni in Senat ma voi lupta pentru ca distribuitorii de energie electrica sa fie obligati sa-i despagubeasca pe cei care extind retelele pe banii lor


----

---------------------
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: