REMEMBER : PRIMA IESIRE CU MASINA PE DN1 – 2007 !!

Tweet this

CONTACT >>>> viorel.urban@yahoo.com ; viorel.urban@gmail.com

********************************************************************************

Recent fratele meu a fost oprit si tratat partial ca un infractor si hot de masini >> Senatorul Iulian Urban : Am aflat ca sunt traficant de masini furate. A urmat >> Prima reactie fata de acuzatiile aduse se senatorul Urban : DIICOT infirma ca ar fi organizat vreo actiune in Balotesti.

Oricine ne cunoaste stie ca mereu , inclusiv de la includerea in Parlamentul Romaniei am sustinut si ajutat cum am putut Politia Romana si structurile locale din Ilfov in special. Insa e timpul sa spun ceva , legat de siguranta si increderea in oamenii MAI-ului care sunt in slujba noastra, a cetatenilor care vrem sa nu fim tratati ca niste gunoaie, ci sa ne facem fiecare treaba si sa evoluam ca societate !

Imi amintesc ca in anul 2007 am facut prima iesire din Bucuresti pe DN1. Eram si sunt inca incepator in ale soferiei si nu mi-e jena sa recunosc acest lucru, fata de alti indivizi care se cred toti Schumacheri si unii dintre ei ajung paralizati sau omoara pe altii si ies ....CURATI pentru ca au PILE [cautati pe net , pe google si veti gasi exemple cu duiumul]. Ei bine , fiind la inceput si cu emotia in gatlej, am uitat sa aprind luminile [era ziua insa intrase in vigoare obligativitatea sa aprindem luminile si ZIUA pe drumuri nationale - printre altele - si deci pe DN1 la Corbeanca am fost oprit de 1 agent.

Prima mea confruntare cu Politia Romana! Am lasat masina ca dracu, total aiurea insa lamaile din geam credeam ca au sa ma salveze. Prostii! DAIA ZIC : SIGURANTA, INCREDERE ?! NU, LIPSA DE RESPECT FATA DE UN BOU INCEPATOR IN ALE SOFERIEI CARUIA-I TREMURAU CHILOTII CAND A FOST OPRIT. Vine AGENTUL si imi zice : Dom' director muta bai nene masina..parcheaz-o mai frumos ce dracu ba...."

Eu balbaiam ceva..am urcat in masina si am parcat-o putin mai bine..asta inseamna incepator..

Ma dau iar jos..el zice pe acelasi ton de misto [oare daca eram baiatul lui Nastase, Tiriac , alt VIP sau alta persoana super-importanta mai era la fel de dur si nerespectuos in exprimare ? RASPUND EU : NU , NU ! ]

Reluand , zice : stii pentru ce te-am oprit sau nu ?!... Eu ...nu...AGENTUL : nu ai farurile aprinsa ma !

Eu zic ca nu e asa...ma uit...recunosc ca nu sunt aprinse..recunosc ca sunt bou..agentul pleaca.

ATENTIE : IN VREMEA ASTA ERAU ZECI DE MASINI FARA LUMINI CARE TRECEAU ! Stiti vorba -scuza : ce vrei ba sa-i oprim pe toti ?!Nota mea : nu am vazut o masina de lux oprita ! NICIUNA !

Vine celalalt agent, scrie amenda, ne conversam, acte, etc. Plec ca boul baltii, ajung peste cateva zile sa platesc amenda...COADA ! FUNCTIONARII PUBLICI [NU ZIC DE TOTI DAR TOTI ASTIA INTALNITI DE MINE AU FOST ASA ] SUNT CEI MAI DRACONICI SI ACRI OAMENI BAI NENE ! ISI BAT JOC DE NOI, PROSTII PLATITORI DE TAXE SI IMPOZITE, PUN INTREBARI TAMPITE [de pilda eram la ghiseu in Militari si fara sa zic ceva dupa ce Ii dau amenda , cere apartamentul .... EU ...Ea se uita si rage : Apartamentul bai baiatule ! Trezeste-te ! Ma rog dau datele , platesc si plec].

Sa stiti dragi romani si forte de ordine, agenti secreti , etc. ca nu vom ajunge nicaieri cu caterinca asta si sa ne facem ca avem respect si intelegere. NU toti ne-am nascut soferi sau atotstiutori insa lipsa de respect si bunul simt sunt boli grave la natia asta si pana cand nu o sa ne bagam toti in cap sa fim umani unii cu altii vom trai ca dracu ! Vrem respect de la tineri, de la adulti, de la soferi indisciplinati, de la nemernicii cu bolizi care omoara pe sosele , ne iau la bataie ca nu le facem lor loc?? ATUNCI SA INVATAM SA PUNEM MANA LA TREABA, SA AVEM GRIJA SI RESPECT FATA DE OAMENII CARE MUNCESC SI PUN SUFLET CA SA FACEM ROMANIA UN LOC MAI BUN SI SA LASAM INVATAMINTELE COMUNISTO-CEAUSISTE CA DOAR UNII SUNT DE RESPECTAT SI ALTII SUNT GUNOAIE , IN FATA CARORA VOI POLITISTII SI ALTI FUNCTIONARI PUBLICI SUNTETI DUMNEZEU !

VEDETI SI : http://www.urbanviorel.ro/category/ministerul-de-interne/


http://www.urbanviorel.ro/category/ipj-ilfov/


http://www.urbanviorel.ro/category/politia-rurala-balotesti/


Politia Capitalei raspunde senatorului Urban , suspectat de trafic de masini


----------

---------------------
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: