Banner

NEIMPLICAREA NU INSEAMNA NEAFECTAREA NOASTRA..A TUTUROR !!!LUATI ATITUDINE SI NU-I MAI LASATI SA-SI BATA JOC DE NOI !

Tweet this

Nu mai pot sa ma uit la filmele de la Hollywood [vad elicoptere, jeep-uri negre ale agentiilor de securitate -- NSA, CIA, FBI -- tehnologie de ultima ora, FONDURI DE BANI URIASE, TEHNICA +LOGISTICA CARE NE LASA FARA CUVINTE, autoritatile care se implica pentru oameni repede si la timp apoi vedem cum omul e tratat vai de mama lui, vedem tragedia din Haiti, vedem cum PLANETA PUSCARIE devine realitate si globul e in extaz de la AVATAR , care face tone de bani..]. Abia mai pot urmari stirile de la mass-media din Romania deoarece consider ca am ajuns rau de tot. Nu numai astea, insa simt ca umilintele, batjocura, nesimtirea , sfidarea, ipocrizia, minciuna si modul profund inuman si degrandant care emana din atitudinile unor autoritati sau firme /multinationale/companii uriase FATA DE OM MA FACE SA REALIZEZ CA O SA DAM DE NAIBA CA CIVILIZATIE.

Este inadmisibil ca Romania sa fie afectata in halul asta de acest val de ger ! Nu imi amintesc sa ne fi anuntat expertii, specialistii si altii din domeniu de aceasta iarna totala : ninsori, GER CRUNT [minime care nu au mai fost de ani de zile cica] si care a contribuit la paralizarea tarii. Sosele blocate, probleme cu incalzirea, agentul termic vai de mama lui, caderi ale electricului, etc etc. Unde sunt cei responsabili pentru faptul ca nu au prevenit populatia in legatura cu aceasta iarna adevarata ??? UNDE SUNT EMISIUNILE CARE SA VORBEASCA CA SUNTEM IN ANUL 2010 SI SUNT UNII SI ALTII MAI PREOCUPATI [imi amintesc si acum de medicul ala gras si cu ochelari de la tv, nu mai stiu numele - "domne, tinand cont de vremurile astea putem suspenda unele drepturi si libertati ca sa vaccinam si sa facem cele de trebuinta" - deci vin expertii care nu i-am vazut acum sa se implice in ajutorarea celor vaccinati cu probleme, de aia morti nu mai vorbesc ] DE CUM SA NE MANIPULEZE, INDOCTRINEZE SI BAGE IN CAP CA TREBUIE SA ASCULTAM DE EI, CA EI SUNT EXPERTII SI STIU EI MAI BINE..CINE NU E CU EI ....E NEBUN, FANATIC, VRACI SI ASA MAI DEPARTE !! DAR DE CE NU DAU RASPUNS FRATELUI LUI TONI TECUCEANU >> Daca Senatul nu mi-ar fi respins legea, spitalul nu putea refuza s? dea fi?a medical? a lui Toni Tecuceanu  ?? PAI DACA TOTUL E ROZ, EU SI ALTII CARE NE IMPOTRIVIM VACCINARII [DIN CAUZA TONELOR DE INFORMATII CARE ARATA CE PERICULOASE SUNT , DATE DESPRE IMPLICAREA MAREA CONCERNELOR FARMACEUTICE IN CAMPANIA CU ACEASTA GRIPA, ETC. , DE CE NU ARATI NEGRU PE ALB DATELE PROBLEMEI ?


Cum zic eu de la o vreme , nu trebuie sa fi expert sa iti dai seama ca treaba pute de la o posta. IMi pare rau ca moartea acestei persoane , despre care acum fratele lui nu poate face rost de documentele pe care le vrea, a fost folosita la maxim si intr-un mod grotesc ca un impuls al maselor pentru vaccinari. Avem inca drepturi si libertati si NIMENI NU O SA MA CONVINGA VREODATA CA TREBUIE SA FAC CE ZICE UN EXPERT SAU SPECIALIST, MAI ALES CINEVA DE CARE NU STIU NIMIC SI CARUIA NU-I PASA DE MINE NICI CAT NEGRU SUB UNGHIE !


Revenind la solutia problemelor acestei tari : DRAGI COMPATRIOTI, OAMENI BUNI SI RAI, SA NU CREDETI CA NEIMPLICAREA VOASTRA IN LUPTA PENTRU O VIATA MAI BUNA, ADEVAR SI UMANITATE O SA VA LASA NEAFECTATI DE CELE CE SE INTAMPLA IN LUME ! DACA CREDETI CA PUTETI FI INDIFERENTI, IGNORANTI, NEPASATORI, SMECHERI CU AERE DE SUPERIORITATE SI "DESCURCARETI" VA POT SPUNE CA O SA VA INSELATI AMARNIC, VIITORUL O SA VA ARATE ACEST LUCRU.

Pe de alta parte pentru cei treziti si dornici sa se implice : NU-I MAI LASATI SA-SI BATA JOC DE VOI. INSA NU FITI CA EI SI APOI SA VA PLANGETI CA CE SI CUM, IMPLICATI-VA CU TOATE INIMA SI SUFLETUL, LASATI SMECHERIILE, SPALAREA PE CREIER SI MANIPULARILE ...SI PUNETI OSUL LA TREABA CUM AM MAI ZIS >> HAI SA NE CERTAM MAI PUTIN SI SA PUNEM OSUL MAI MULT !

Numai impreuna putem reusi sa schimbam lucrurile in bine. Ele nu se vor schimba de la sine! In loc sa pierdeti timpul cu subiecte puerile sau facand alte lucruri dorite de manipulatori si acesti inumani, cautati sa reclamati abuzurile, sfidarile si nesimtirile ! Implicati-va, sustineti pe cei care vor sa schimbe ceva , deschideti-va bloguri, site-uri si haideti sa muncim pentru o Romanie mai buna cu adevarat. Sa nu mai spunem ASTA E, NU AM CE FACE SUNT MIC sau ORICUM NU SE SCHIMBA NIMIC...ca daca facem asa, eu zic ca ne paste un viitor foarte negru.

Ganditi-va cine ar avea interes sa va manipuleze, indoctrineze [prin emisiuni la canalele de stiri, filme, talk-showuri, interviuri, carti, reviste de specialitate] CA SA NU REACTIONATI CAND SUNTETI FURATI, MINTITI, SFIDATI, INJURATI CHIAR SI TRATATI CA ULTIMII OAMENI ! GANDITI-VA CA INSTITUTIILE PUBLICE SUNT PLATITE DE NOI CA SA LUCREZE PENTRU NOI SI EI SUNT SERVITORI PUBLICI [PUBLIC SERVANTS] SI DECI EI TREBUIE SA LUCREZE PENTRU NOI 100% ! DACA NU ISI FAC TREABA TREBUIE RECLAMATI SI SA INVETE TOTI SA ISI FACA TREABA , SA SE POARTE FRUMOS SI SA AIBE GRIJA DE OAMENII BUNI ! NU CA ACUM, CAND VEDEM CUM POTI SA OMORI CU MASINA/FARA MASINA SI PRIN PILE, INTERVENTII SI PILE POTI SCAPA. FIECARE OM E IMPORTANT, FIECARE PARERE CONTEAZA SI UNIREA OAMENILOR SUB ACEASTA UMBRELA VA CONTA SI VOM PUTEA SA SPERAM INTR-O VIATA MAI BUNA, ALTFEL VA CONTINUA MIZERIA SI PORCARIA ASTA ZILNIC + SE VA AMPLIFICA PLANETA PUSCARIE IN CARE NE VOR CERE SA DEVENIM SCLAVII LOR , SA FACEM TOT CE ZIC UNII SI ALTII SI SA TRAIM O VIATA DE COSMAR! NU GLUMESC DELOC !

E TIMPUL SA REALIZATI PE CE LUME TRAIM !

NU IN ULTIMUL RAND NE PUTETI CONTACTA :

CONTACT >>>> viorel.urban@yahoo.com ; viorel.urban@gmail.com

sau

Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa Senatorului : iulian.urban@gmail.com

sau

Lupta noastra a celor de la Asociatia www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.


Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.


Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.


TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA  office@asistentapentruconsumatori.ro


NU MAI PIERDETI VREMEA ! APELATI LA NOI ACUM SI VOM FACE TOT CE PUTEM SA VA AJUTAM ! ASTEPTAM IMPLICAREA VOASTRA CA SA FACEM O SCHIMBARE IN BINE IN ROMANIA !


-------------------

No Genitalia Measurement, No Fly

-------

Ministerul Sanatatii, interpelat pe tema copiilor-cobai A/H1N1


-------

Sanofi Pasteur Hired RAND to Determine How to Vaccinate School Children


-----

------------------
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: