FOARTE BINE ZIS !! SI DEMONSTRAT , PENTRU AIA CARE VOR STRIGA : “VREM FAPTE, NU VORBE” !! >> Misiunea noastra a alesilor, NU este aceea de a fi realesi , ci de a ajuta alegatorii !

Tweet this

http://www.urbaniulian.ro/2010/01/26/misiunea-noastra-a-alesilor-nu-este-aceea-de-a-fi-realesi-ci-de-a-ajuta-alegatorii/

P.S. - Pacat ca mass-media din Romania NU ARE TIMP de implicarea noastra, activitatea febrila in lupta cu toate abuzurile, sfidarile si nesimtirile insa e sigur ca stapanii unei buni parti ai mass-mediei romanesti NU VAD CU OCHI BUNI ACEASTA ACTIVITATE SI IGNORA MEREU ACESTE ACTIUNI ! Insa romanii nu mai sunt asa prosti, neinformati si ignoranti precum cred multi smecherasi si vedem asta prin numarul mare de oameni care apeleaza la noi si ne urmaresc actiunile !

Este o rusine si un fapt grotesc sa vezi in ce s-a transformat mass-media din Romania, iar din punctul meu de vedere este incredibil cu oamenii care lucreaza in aceasta pot sa ignore faptul ca vom fi toti afectati pentru ca inchidem ochii, ne lasam umiliti, sfidati si chiar scuipati de unii si altii .."GREII" , PSEUDO-V.I.P-urile si ALTII CARE AU UITAT CE INSEAMNA SA ITI AJUTI SEMENII SI SA NU ITI UITI UMANITATEA !


Urbicid - Urban si asociatii
Vezi mai multe video din Reclame

Ce facem ramane bun facut, indiferent cat de mult vom fi ignorati ! Mesaj pentru bagatorii de seama care doar comenteaza si se plang ca nici noi nu facem nimic sau ca nu conteaza : VOI SUNTETI PRIMII VINOVATI PENTRU MODUL IN CARE AM AJUNS SA TRAIM IN ROMANIA ! VOI SUNTETI CEI DIN CAUZA CARORA ISI BAT TOTI JOC DE NOI SI VOI, CA NISTE IGNORANTI NEINFORMATI CREDETI CA SUNTETI "COOL" ! O SA REGRETATI MAI INCOLO...
Trezirea Romania ! Luati atitudine, avem nevoie de sprijinul vostru ca sa luptam cat mai bine pentru drepturile si libertatile noastre !

----------

Ministerul Sanatatii, interpelat pe tema copiilor-cobai A/H1N1


------

Was swine flu ever a real threat?

----

----------------
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: