Banner

TREBUIE SA CONTINUAM SA NE INFORMAM, SA-I INFORMAM SI PE ALTII + SA LUPTAM PENTRU O VIATA MAI BUNA!

Tweet this

CONTACT >>>> viorel.urban@yahoo.com ; viorel.urban@gmail.com

**************************************

Nu trebuie sa asteptam pe nimeni sa vina din cer sau mai stiu de unde si sa ne salveze. Numai noi putem schimba ceva prin implicare si lupta pentru respectarea drepturilor si libertatilor , mai ales a celor fundamentale !

Imi aduc aminte si acum de niste faze care mi-au lasat un gust amar, ba chiar m-au determinat sa inteleg de ce suntem vai de mama noastra ca natie si toate cele. Lipsa respectului, nesimtirea, ignoranta, ingamfarea, abuzul, bataia de joc flagranta, lipsa unitatii, egoismul, credinta in iluzii si idoli falsi , etc. ne-au adus unde suntem acum.

Revenind la acele faze _ fotografierea camerelor video din jurul institutiilor publice ESTE INTERZISA! >> a 3-a interactiune cu jandarmeria Romana, platita din bani publici ca sa ne apere, sa ne protejeze SI NU SA NE IA LA MISTO, SA NE INJURE SAU SA ISI BATA JOC DE NOI ! Vreau sa fac ceva clar : mereu am respectat [poate chiar prea mult] institutiile statului, uniforma si am fost de fiecare data total de partea acestor oameni care ar trebui sa lupte ca noi sa fim in siguranta si protejati de haimanalele dornice de scandal si rafuieli, de interlopi si alti gainari cu arme sau fara, insa cu violenta in cap ! Niciodata nu am nesocotit autoritatea statului sau nu am facut ce mi s-a spus de catre acestia [insa de fiecare data interactiunea cu anumiti jandarmi m-a panicat , ba chiar mi-a lasat un usor disconfort]. NU zic ca nu sunt scandalagii, betivi, drogati si alte specimene de acest gen cu care jandarmii au de-a face, insa de aici si pana la a te purta cu toti civilii NEIMPORTANTI ca cu niste jeguri umane, gunoaie..este o cale extrem de lunga. NU dau in Jandarmerie, dau in aceia din Jandarmerie care nu stiu sa se poarte si se cred Dumnezeu pe Pamant. Nu poti cere respect si toleranta daca nu stii sa le oferi celor care le merita !

Alta faza.. ! De atunci intre mine si agentii de paza al oricarei societati de paza si protectie s-a stricat prietenia, pentru ca nu e normal sa nu stie sa se poarte cuviincios , respectuos si extrem de tolerant cu niste clienti. E jalnic cum niste baieti in uniforma se pot crede Dumnezeu pe Pamant insa trebuie sa nu le dam ocazia sa-si bata joc de noi , DACA NU AM FACUT NIMIC ILEGAL. Eu inteleg andrenalina si nevoia de actiune..insa sa-si consume energia in alte locuri sau domenii SI NU PE PROSTII DE CLIENTI CARE LE UMPLU BUZUNARELE LOCATIILOR UNDE LUCREAZA.


Urbicid - Urban si asociatii
Vezi mai multe video din Reclame

Faza 3-[din trecut - May 18, 2008 ] >> nu poti face poze/filma in baneasa shopping city ! Inca o batjocura ! Apropos am mai auzit pe unii - angajati sau nu ai astora - care spune " Bai e locatia privata a omului, are dreptul sa faca ce vor ; iar tu ai dreptul sa pleci daca nu iti place" . Pai da dragi concetateni care nu prea ganditi, asa s-a intamplat si cu camerele dintr-un hipermarket unde erau camere video care bateau direct SPRE CABINA DE PROBA si unele imagini au transpirat pe net ... Asa ca aveti grija ce va doriti..ca s-ar putea sa se intample. NU uitati ca aceste centre comerciale sunt PENTRU CLIENTI, DECI AR TREBUI SA SE POARTE CU CLIENTII PRECUM CU ZEII, CA DATORITA CLIENTILOR EI TRAIESC. Din nou, facand o paralela cu Germania , acolo nu vezi asemenea marlanii si sfidari fata de prostii care isi lasa banii in aceste locatii...

Faza 4- http://www.urbanviorel.ro/category/electrica/ + http://www.urbanviorel.ro/category/enel/ In Ilfov au fost probleme extrem de grave cu electricitatea oferita de ELECTRICA, PRIVATIZATA IN ENEL .... Bataie de joc, sfidare, nesimtire crunta fata de clienti, clientii in viziunea lor = JEGURI MORALE BUNE DE DAT BANI SI PLATIT FACTURI, ALTFEL DA-I DRACU DE PROSTI CA NU AU CE SA NE FACA... Imi amintesc de anii 2007 si 2008, mai ales vara acestor ani cand cadea lumina aproape zilnic. Jalnic...si mai Ii auzeam ca faceau si vor face investitii. Din discutiile cu directori de la fosta Electrica si altii din ENEL /pe langa ENEL am inteles ca nu exista investitiile alea decat minimul necesar ca sa mearga curentul cat de cat. Ceasca ar rade [sau poate chiar rade ] de noi pana nu ar mai putea...capitalismul ne-a iesit pe nas, atat legat de electric cat si de alte domenii . Apoi am vazut profiturile .... >>>>> PROFITURILE UNORA IN TARA NOASTRA ! SERVICII MIZERE, SFIDARE FARA LIMITE FATA DE CLIENTI ! .

ORICUM PENTRU TOTI CEI CARE AU PROBLEME CU ENEL VA RUGAM SA LUPTATI, SA-I RECLAMATI SI SA NE INFORMATI DEOARECE VA ASIGURAM CA O SA VA LUPTAM PENTRU VOI CA ACESTI INDIVIZI SA INTELEAGA SA NE OFERE SERVICII DE CALITATE SI SA-SI RESPECTE CLIENTII !  --->>

Lupta noastra a celor de la Asociatia www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.


Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.


Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.


TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA  office@asistentapentruconsumatori.ro


Faza 5 - http://www.urbanviorel.ro/category/nesimtirea-fara-limite-a-rds-rcs/ La fel precum cu Electrica am avut probleme peste probleme cu aceasta firma. Chiar mi-a spus un baiat de la ei ca am devenit un fel de vedeta care reclama...insa atunci i-am zis " Oare am reclamat vreodata aiurea ? Oare toti aia care reclama serviciile defectuoase ale voastre sunt nebuni ? Oare ar trebui sa-mi zici mie asta sau sa va rezolvati problemele si sa nu mai ne certam din cauza serviciilor voastre mediocre ?! ". Desigur ca nu a mai raspuns, pentru ca nici nu avea ce. Pacat de clientii care nu reclama si isi platesc facturile FARA SA CEARA SOCOTEALA PENTRU PROBLEMELE TEHNICE CARE IMPIEDICA OAMENII SA SE BUCURE DE INTERNET , TELEFONIE, TELEVIZIUNE. Insa romanii se trezesc si realizeaza ca trebuie sa reclame abia cand ajung la capatul rabdarii si al intelegerii.

NUMAI POT FI DETERMINATI CEI CARE NU RESPECTA CLIENTII SI NU OFERA SERVICII DE CALITATE SA -SI FACA TREABA, ALTFEL VA SPUN EU CA NU SE VA REZOLVA/SCHIMBA NIMIC !

Ar mai urma > http://www.urbanviorel.ro/category/ipj-ilfov/ , http://www.urbanviorel.ro/category/bodhisattva/http://www.urbanviorel.ro/category/eugenism-eugenics/ , http://www.urbanviorel.ro/category/turism-in-romania-realitatea/ , http://www.urbanviorel.ro/2009/04/14/cand-se-vrea-se-poate-siguranta-si-protectia-de-la-summit-ul-2008-din-romania/ .

Ca un rezumat , multumesc lui Dumnezeu ca am pornit acest blog si am putut sa fac cunoscute aceste lucruri si ca tot mai multi romani reclama nereguli, batjocuri, sfidari si alte abuzuri grosolane , atat din mediul public cat si din mediul privat. Acum sa nu ma intelegeti gresit , am scris si sustin >> HAI SA NE CERTAM MAI PUTIN SI SA PUNEM OSUL MAI MULT ! + CE SUNTEM INVATATI SA FACEM IN ZIUA DE AZI ? SA COMENTAM SI SA ARUNCAM CU NOROI ! insa e o diferenta intre a comenta de dragul artei si a lua atitudine fata de nemernicii si porcarii , iar peste toate astea nu putem sa asteptam stand cu fundul pe scaun si comentand abstract FARA SA NE IMPLICAM CU ADEVARAT SI SA TINEM + AJUTAM PE ACEIA CARE MERITA !


Doamne ajuta si NU MAI VA LASATI UMILITI, PROSTITI, MANIPULATI SAU DEZINFORMATI ! E VREMEA SA LUAM ATITUDINE SI SA MUNCIM PENTRU O VIATA MAI BUNA !

Decizia e a voastra. Treziti-va !

-------------------

CAND SE VREA SE POATE : SIGURANTA SI PROTECTIA DE LA SUMMIT-UL 2008 DIN ROMANIA


------

Thousands of Americans died from H1N1 even after receiving vaccine shots


The CDC is engaged in a very clever, statistically devious spin campaign, and nearly every journalist in the mainstream media has fallen for its ploy. No one has yet reported what I’m about to reveal here.

43 Comments

-------

Romania tuturor posibilitatilor : O ilfoveanca amendata pentru ca a sesizat abuzul unui politist


-------


FBI broke law for years in phone record searches
  • Text size

  • Larger

  • SmallerJohn Solomon and Carrie Johnson
The Washington Post
January 19, 2010

The FBI illegally collected more than 2,000 U.S. telephone call records between 2002 and 2006 by invoking terrorism emergencies that did not exist or simply persuading phone companies to provide records, according to internal bureau memos and interviews. FBI officials issued approvals after the fact to justify their actions.

E-mails obtained by The Washington Post detail how counterterrorism officials inside FBI headquarters did not follow their own procedures that were put in place to protect civil liberties. The stream of urgent requests for phone records also overwhelmed the FBI communications analysis unit with work that ultimately was not connected to imminent threats.

A Justice Department inspector general’s report due out this month is expected to conclude that the FBI frequently violated the law with its emergency requests, bureau officials confirmed.

The records seen by The Post do not reveal the identities of the people whose phone call records were gathered, but FBI officials said they thought that nearly all of the requests involved terrorism investigations.

Read entire article

------------

Peste 1,2 milioane de persoane au fost vaccinate impotriva virusului gripal A/H1N1

-----

-----------
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: