DE AZI NU MAI BEAU SUCURI CARE NU SUNT NATURALE !!

Tweet this

CONTACT >>>> viorel.urban@yahoo.com ; viorel.urban@gmail.com

*******************************************************

Ca o continuare la De astazi nu vom mai manca la fast-food ! am decis sa nu mai beau sucuri care nu sunt naturale. Ajunge cu sucurile acidulate [gen fanta, cola, pepsi, 7up, etc.] si nici neacidulate [cica din pulpa precum santal ], precum si nici alte bauturi comercializate si mediatizate despre care gasim atatea informatii negative pe internet [cautati pe google, yahoo].

Fiecare sa faca cum doreste insa eu m-am saturat sa asteptam ca niste legume pana ni se face rau /suferim din cauza acestor bauturi care mie personal nu imi fac bine ! Voi aveti puterea, voi decideti daca cumparati sau nu asemenea produse sau daca considerati sa bagati - constant sau nu - otravuri in organismul vostru.

INSA HAIDETI SA NE INFORMAM, SA NE TREZIM SI SA NU MAI VEGETAM DEOARECE E NEVOIE SA LUPTAM PENTRU PASTRAREA DREPTURILOR SI LIBERTATILOR NOASTRE !

Linkuri >>

High Fructose Linked to Heart Risks


---

ATENTIE ! > Corn Syrup Contains Mercury


----

ADEVARUL SOCANT [desigur, neprezentat de mass-media din Romania] ! > Study Finds High-Fructose Corn Syrup Contains Mercury


---

Former author talks about dangers of modified foods


---

http://www.urbanviorel.ro/category/alimentatie/


---

Agricultura romaneasca ….VAI DE MAMA NOASTRA ! Informatii despre realitatea situatiei ..


P.S. - apropos de experti , ia ganditi-va ca exista [precum peste tot in lume] experti cu interese pentru ca masele sa cumper un anume produs [sau mai multe] si intr-un viitor de cosmar sa fim siliti sa consumam anumite produse SI NUMAI ACELE PRODUSE ! Cand ma gandesc la mania si isteria cauzata de vaccinari, discutiile aferente si incrancenarea cu spume la gura + ochii iesiti din orbite a unora, m-am gandit la ce ar insemna sa ne intoarcem la comunism sau alt sistem totalitar + O DICTATURA STIINTIFICA !! In care ni se spune ce sa mancam, ce sa bem, unde sa mergem, cum sa ne traim viata ! Si scuza ar fi : E PENTRU BINELE VOSTRU, E PENTRU BINELE COMUN...Si toti cei care si-ar aminti ca au murit oameni pentru ca noi sa fim independenti, sa ne spunem parerea, sa putem REFUZA CE NU VREM, sa fim declarati fanatici, sectanti si alte tampenii. Am vazut pe un individ pe blog-ul lui Iulian care batea apropouri ca toti cei care refuza vaccinul SUNT SECTANTI , FANATICI! Nu domnule , nu sunt sectant daca hotarasc singur cum sa-mi traiesc viata si daca NU DORESC SA MA VACCINEZ NU O VOI FACE ! DACA NU VREAU SA-MI TRAIESC VIATA CUM VOR UNII EXPERTI [PROBABIL CUMPARATI SI CU INTERESE URIASE, ALTFEL SPALATI PE CREIER CARE NU INTELEG DE CE AU MURIT OAMENI DE-A LUNGUL ISTORIEI PENTRU CA FIINTA UMANA SA FIE LIBERA , INDEPENDENTA SI SA POATE ALEGE CE VIATA SA DUCA ] NU INSEAMNA CA TREBUIE SA FIM EXILATI SAU IMPUSCATI , ASA CUM AR VREA UNII INDIVIZI CU PROBLEME GRAVE PSIHICE SI NU NUMAI !

Avem o Constitutie, avem drepturi si libertati pe care le putem exercita si deci nu ma intereseaza ce aberatii sunt scrise la adresa noastra. Am o banuiala ca majoritatea celor care comenteaza pe forumuri, blog-uri, site-uri de stiri sunt PLATITI SA FACA ASTA DE CATRE CEI CARE AU INTERES SA CASTIGE TONE DE BANI DIN VACCINURI. Ganditi-va ca este o afacere , este un business. Cand sistemul medical nu va mai fi un business vom vedea o revitalizare a sanatatii , insa pentru asta trebuie pusi oameni competenti si mai ales de suflet, care sa faca publice orice mizerii, incercari de manipulare si asa mai departe, altfel uitati-va unde s-a ajuns.

Este foarte bine insa oamenii se trezesc, incep sa se informeze si nu se mai duc ca vitele la abator ! Asta deranjeaza insa sper sa continue trezirea si constientizarea pentru ca e nevoie de asa ceva in Romania !
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: