Acestea chiar sunt cele mai mari conspiratii din istoria omenirii ?

Tweet this

Am primit pe mail aceasta lista insa ma indoiesc ca acestea sunt cu adevarat incadrabile in sfera conspirationista. Oricum va las sa le parcurgeti

Indiferent daca credeti sau nu in ele, conspiratiile stau pe limba tuturor. Si este cel putin interesant sa le cunosti, indiferent daca teoriile sunt adevarate sau nu.
Gaseste in continuare un top al celor mai mari conspiratii din toate timpurile, de la lupta impotriva masinilor electrice pana la… vezi si singur..

10. Marile companii petroliere impiedica de peste 100 de ani dezvoltarea masinii electrice


Cel mai concis, aceasta teorie a conspiratiei este expusa in excelentul film documentar Who Killed the Electric Car? din 2006, in care se lanseaza ipoteza ca diversele tehnologii care ar fi permis dezvoltarea ieftina, rapida si eficienta a masinilor electrice au fost suprimate (unele, aruncate in aer la propriu) de catre un consortiu obscur format din marile companii petroliere dimpreuna cu diversi indivizi aflati in pozitii cheie in chiar industriile producatoare de masini. Primul lovitura de Knock-Out data masinii electrice s-ar fi petrecut in 1899, an in care un prototip foarte competitiv atingea recordul mondial de viteza de la acea data: 110 km/h! o performanta uluitoare pentru sfarsitul secolului XIX. In ciuda acestui fapt, nimeni nu a mai auzit nimic de prototipul cu pricina, iar masinile de serie produse in primii ani ai secolului XX atingeau cu greu 30-40 km/h. A doua mare lovitura ar fi avut loc candva intre 1913-1914, cand eforturile comune a celor mai prolifici inventatori din acei ani, Henry Ford si Thomas Edison, de a produce un vehicul electric, ieftin si performant au fost impiedicate cu fervoare de tot soiul de indivizi cu larga putere financiara si influenta. In sfarsit, ultima mare batalie s-ar fi dat recent, in pragul anilor 2000, cand General Motors si-a ingropat ”de buna voie” EV1, primul prototip de masina electrica a unui mare jucator din industria auto, care a intrat pentru o scurta vreme (1996-1999) in productia de serie.

9. Tsunami-ul din 2004 a fost provocat de o bomba


Cu cele 229.866 de morti pe care le-a provocat, Tsunami-ul care a lovit Oceanul Indian pe 26 decembrie 2004, din perspectiva numarului urias de victime pe care le-a produs, se afla pe locul 7 in topul celor mai mari dezastre naturale din toate timpurile si pe locul 2 in topul celor mai sangeroase cutremure. Insa, daca nu este vorba despre un dezastru “natural”, ci de un genocid care a fost initiat intentionat, cu ajutorul unei asa-numite bombe-tsunami, o arma nucleara care a fost detonata intr-o pozitie strategica din adancul oceanului? Conspirationistii afirma ca tehnologia capabila sa provoace o tragedie de asemenea proportii este cel putin fezabila, din moment ce o seama de cercetari in acest domeniu au fost conduse inca din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, experimente cu bombe-tsunami realizandu-se in 1944 si 1945 in Noua Zeelanda. De asemenea, inca din 1997, cu 7 ani inaintea devastatorului tsunami, Secretarul Apararii de atunci, din Statele Unite, William S. Cohen, afirma ca: “Exista grupari care au capacitatea de a se angaja in eco-terorism, prin tehnologii militare capabile sa schimbe clima, sa provoace cutremure sau eruptii vulcanice.” Cu toate acestea, in afara ipotezei ca totul a fost un sangeros test la scara mare, cu greu se pot descifra motivele celor care ar fi lovit atat de crunt Sud-Estul Asiei prin tsunami-ul din Oceanul Indian.

8. Atacurile teroriste de la World Trade Center


Reprezinta, poate, cel mai fierbinte subiect care a cazut prada teoriilor conspiratiei in istoria contemporana. Pe de-o parte, conspirationistii sustin ca o seama de indivizi din Guvernul Statelor Unite si din serviciile secrete americane au avut date certe despre iminentul atac, insa au ocultat voit aceasta pretioasa informatie – precum s-a intamplat pe 7 decembrie 1941, in cazul atacului aviatic japonez de la Peal Harbor, din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial –, refuzand sa intreprinda si cea mica actiune care ar fi impiedicat producerea atentatelor. Pe de alta parte, se speculeaza ca explozia celor doua avioane care au lovit Turnurile Gemene din New-York nu ar fi fost suficient de puternica pentru a conduce la prabusirea zgaraie-norilor WTC, aceasta producandu-se in urma unor explozii controlate (exista martori care sustin ca ar fi auzit aceste explozii), iar Pentagonul nu ar fi fost, de fapt, lovit de niciun avion. Care sa fi fost scopul oficialilor americani care au orchestrat sau au permis sangeroasele atacuri? Foarte simplu: declansarea Razboiului impotriva terorismului, cresterea justificata a cheltuielilor militare si ingradirea, de asemenea, legala, a libertatilor si drepturilor cetatenesti.
Citeste zilnic maratonul Descopera Teoria Conspiratiei. In curand, vei afla mai multe despre acest subiect!

7. Nu exista incalzire globala! Totul este o afacere mondiala


Conspirationistii sustin ca asa-zisa schimbare climatica este o frauda perpetuata pentru scopuri financiare si ideologice. Intreaga isterie in masa provocata de iminenta incalzire globala ar fi de fapt o facatura inventata de catre obscurul grup de interese Bilderberg (130 de potenti financiari si persoane cu larga influenta, de la bancheri la politicieni) care se foloseste de incalzirea globala pentru a impune, in secret, o guvernare mondiala. Unul dintre cei mai inversunati sustinatori ai acestei teorii este chiar un climatolog, William M. Gray. Acesta afirma ca alaturi de terorism, incalzirea globala este inamicul public numarul 1 de care avea nevoie sistemul international de putere dupa sfarsitul Razboiului Rece, pentru a facilita marilor lideri impunerea unei cauze politice cu un larg succes la public, prin care sa se ia abuziv masuri politice, economice si sociale ce ar fi “absolut necesare” pentru a impiedica schimbarea climatica – adica pentru ca jucatorii din umbra sa-si realizeze interesele. In urma obsesiei mondiale vizavi de incalzirea globala, ar avea de castigat politicienii, oamenii de stiinta, oamenii de afaceri, diverse structuri din ONU, miscarile ecologice, plus numeroase organizatii secrete, precum Grupul Bilderberg si Clubul de la Roma.

6. SIDA, Ebola si SARS au fost inventate in laborator


In ultimii 20 de ani, una dintre temele predilecte ale romanelor si filmelor de groaza este virusul scapat de sub control, experimentul bacteriologic si virusologic secret care ar penetra masurile de securitate, s-ar raspandi instant in intreaga lume si ar provoca apocalipsa. Putini stiu insa ca asemenea subiecte de fictiune au aparut tocmai in urma ipotezelor unor (pseudo)oameni de stiinta care sunt convinsi de veridicitatea lor, publicand, spre sfarsitul anilor ’80 din secolul XX, o larga serie de lucrari mai mult sau mai putin documentate in care afirmau ca virusurile HIV, Ebola si SARS sunt de fapt niste superarme bacteriologice care au fost create in secret de catre Guvernul american. Mai mult de atat, raspandirea SIDA in Africa, in randul homosexualilor si al prostituatelor nu ar fi decat etape ale unui monstruos genocid in masa orchestrat de catre elemente puritane si xenofobe din administratia SUA, iar gripa aviara de acum 2 ani – un test la scara mondiala si un avertisment la adresa Chinei. Conspirationistii care promoveaza aceasta teorie, mai sustin ca inca de la bun inceput exista antivirus pentru toate cele trei calamitati bacteriologice, insa acesta este tinut secret, in vreme ce diversele cercetari independente care urmaresc (re)descoperirea remediilor sunt infranate, impiedicate sau, in cele din urma, eradicate de catre cei care au lansat virusurile in lume.
Citeste zilnic maratonul Descopera Teoria Conspiratiei. In curand, vei afla mai multe despre acest subiect!

5. Cine l-a asasinat pe Kennedy?Poate fi considerat exemplul clasic de teorie a conspiratiei. De altfel, foarte multi sociologi afirma ca acesta este punctul de cotitura in istoria conspirationista, momentul in care teoriile conspiratiile s-au transformat din joaca intelectuala a unui cerc restrans grup de entuziasti intr-un adevarat si exploziv fenomen de masa. Explicatia este foarte simpla, arata psihologii: defunctul presedinte american John F. Kennedy (29 mai 1917 - 22 noiembrie 1963), s-a bucurat de o imensa simpatie in randul americanilor, iar asasinarea sa a fost perceputa precum socul traumatic pe care-l resimtim in momentul in care ne moare un prieten sau o ruda draga. Toate aceste ratiuni afective si psihologice, combinate cu numeroasele omisii, controverse si balbaieli din Raportul Comisiei Warren, care l-a decretat drept asasin unic pe Lee Harvey Oswald, au nascut o monumentala respingere publica a variantei oficiale, un oprobriu fara precedent in istorie. Asadar, cine l-a asasinat pe Kennedy? Probabil, nu vom afla niciodata, pentru ca indiferent ce (nou) raspuns oficial ar mai da acum, la 46 de ani de la producerea controversatei crime, diversi oficiali americani, teoriile conspiratiei s-au impamantenit atat de bine, incat – probabil – pentru totdeauna vor exista numeroase (si poate argumentate) dubii in acceptarea unui raspuns final. Cei mai vizati adevarati killeri ai lui Kennedy (chiar daca Oswald a apasat sau nu pe tragaci) ar fi de fapt, Rezervele Federale (sistemul bancar central din SUA), CIA, KGB, FBI, vicepresedintele Lyndon B. Johnson, Fidel Castro sau/si Mafia.

4. Guvernele ascund adevarul: extraterestrii exista!


Totul a inceput in noaptea zilei de 24 februarie 1942, cand numerosi martori oculari afirma ca au vazut mai multe obiecte zburatoare neidentificate pe cerul Los Angeles-ului, OZN-uri asupra carora artileria anti-aeriana americana ar fi deschis focul. Precum in cazul asasinarii lui Kennedy, oficialii americani nu au dat o explicatie satisfacatoare opiniei publice – trebuie avut in vedere ca numarul californienilor care pretind ca au vazut OZN-urile se ridica la cateva mii, dar si faptul ca trecusera nici 3 luni de cand America intrase in cel de-al doilea Razboi Mondial, dupa atacul de la Pearl Harbor, iar americanii intrasera in fibrilatia psihologica a razboiului. 5 ani mai tarziu, pe 7 iulie 1947 avea loc celebrul incident Roswell – atunci, armata americana ar fi recuperat epava unui OZN care s-ar fi prabusit langa oraselul Roswell din New Mexico. Si in acest caz, un numar impresionant de persoane – peste 100 – afirma ca ar fi vazut fie OZN-ul, fie epava acestuia. Mai mult de atat, conspirationistii speculeaza ca americanii ar fi recuperat cadavrul unui extraterestru (sau chiar un extraterestru in viata). Explicatia oficiala – cum ca s-ar fi prabusit un balon meteorologic – nu a multumit, din nou, pe nimeni. De atunci, numarul celor care afirma ca au vazut OZN-uri a explodat, iuresul dezvaluirilor, controverselor si cercetarilor stiintifice si pseudo-stiintifice devenind un fenomen in masa, la scara planetara. Psihologi afirma chiar ca in cazul ufologiei avem de-a face cu o prima si adevarata mitologie moderna, inventata in secolul XX.
Citeste zilnic maratonul Descopera Teoria Conspiratiei. In curand, vei afla mai multe despre acest subiect!

3. Lumea este condusa de conjuratii secrete: masoni, illuminati, skull&bones


O organizatie secreta cu origini obscure, care se pierd in negura istoriei (studiindu-i o parte a simbolisticii, unii cercetatori sugereaza ca ar fi o recrudescenta a medievalului Ordinul al Cavalerilor Templieri; altii merg mai departe si afirma ca Motorul Prim al organizatiei s-ar situa undeva in Egiptul Antic), Masoneria a rasarit spre sfarsitul secolului XVI, inceputul secolului XVII. De atunci, organizatia s-a mentinut intr-un discutabil (semi-)anonimat si s-a implicat din ce in ce mai activ in viata publica. Se pare ca, inca din secolul XVIII, in ceea ce priveste ordinea mondiala, scopul secret al Masoneriei este crearea unei societati bazata pe idealurile libertatii, egalitatii, fraternitatii, separarii Bisericii de Stat si al tolerantei religioase. In acest sens, masonii au luat parte activ la numeroasele revolutii din secolele XVIII si XIX, care au zguduit lumea din radacini si au facut trecerea ireversibila de la societatile organizate medievale la cele moderne. Numarul lor a crescut constant – conform ultimelor estimari, in prezent, in lume sunt in jur de 5 milioane de masoni – iar Masoneria a strans in interiorul ei elite politice, religioase si artistice, astfel incat, daca o privim din perspectiva sociologiei politice si o identificam cu un enorm si planetar grup de interese, supozitia conspirationistilor cum ca masonii ar conduce lumea (sau, mai degraba, o parte a ei) capata iz de adevar. Illuminati ar fi (in unele dintre ipoteze) crema elitei masonice, iar scopul acestora este mult mai obscur; in vreme ce Skull&Bones este o societate secreta, o fratie din cadrul prestigioasei universitati americane Yale, pepiniera studenteasca a Marilor Loje americane. Interesant este ca, pe parcursul secolului XX, in Statele Unite, intr-o proportie covarsitoare, aproape toate elitele din politica, administratie si finante – de la presedinti, la secretari de stat si directori de servicii secrete sau banci – au studiat la Yale si, evident, au facut parte din Skull&Bones.

2. New World Order – guvernul mondial


Este varianta “hardcore” a teoriei precedente. Conspirationistii afirma ca un extrem de puternic si secret grup format din cei mai influenti membri ai diverselor societati secrete (un soi de elita a elitelor) comploteaza pentru a conduce lumea prin intermediul unui guvern mondial care ar inlocui treptat suveranitatea statelor. Grupul ar fi responsabil de formarea climatului financiar modern din secolul XX – eruptia marilor companii transnationale si, strans legate de acestea, de fenomenul globalizarii. Interesant (si poate comic) la aceasta teorie a conspiratiei este faptul ca le reuneste intr-un enorm amalgam sincretic pe toate celelalte – New World Order face legatura dintre evrei si masoni, lansand controversata sintagma «miscare iudeo-masonica», ii pune in aceeasi barca pe Illuminati si pe extraterestri, reuneste nenumarate teorii apocaliptice si grupuri milenariste crestine (aici intra, de exemplu, toate speculatiile legate de pasapoartele biometrice si cipurile subcutanate), pe Hitler, URSS, pe Templieri, teroristi si cercetatorii care experimenteaza arme bacteriologice. Sustinatorii New World Order afirma ca intreaga istorie se desfasoara in parametrii unui enorm Plan de inrobire mondiala a omenirii, fiecare epoca nefiind altceva decat o noua etapa in schema de desfasurare a maleficelor masinatiuni.
Citeste zilnic maratonul Descopera Teoria Conspiratiei. In curand, vei afla mai multe despre acest subiect!

1. Sionismul – lumea este controlata de evrei


Ocupa prima pozitie a acestui top pentru ca este cea mai veche si mai ampla teorie a conspiratiei, strans legata de numeroasele ideologii xenofobe si politici rasiste care au bantuit istoria si fiind reinventata, practic, din antichitate si pana in epoca moderna, in fiecare secol in care au aparut miscari antisemite. In secolul XX, teoria a fost propulsata de un controversat document, Protocoalele Inteleptilor Sionului, din care rezulta ca evreii dimpreuna cu masonii conspira pentru a acapara puterea mondiala si a controla lumea. Textul are forma unor instructiuni de manual prin care noii membri acceptati in randul Inteleptilor sunt initiati in politica de cucerire a lumii prin controlul mass-media si a finantelor si prin inlocuirea ordinii sociale traditioanle cu una bazata pe manipularea in masa. Intr-o proportie covarsitoare, majoritatea istoricilor si cercetatorilor care au studiat lucrarea in profunzime au dovedit ca aceasta este pe alocuri un plagiat dupa cartea satirica Dialoguri in Iad intre Machiavelli si Montesquieu (scrisa, in 1864, de francezul Maurice Joly) si un fals fabricat candva intre 1895 si 1902 de catre ziaristul rus Matvei Golovinski, la ordinul lui Piotr Rachkovski, seful diviziei de la Paris a politiei secrete rusesti, Okhrana. In ciuda acestor evidente, Protocoalele… au fost des folosite in mod propagandistic pentru a alimenta miscarile antisemite – multi analisti considerand ironic ca tocmai propagarea lor este o conspiratie in sine.
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


11 Comentarii pana acum»

 1. codin said

  am January 5 2010 @ 8:21 pm

  Lumea a fost, este si va fi controlata de entitati mult superioare omului terran. Ceea ce se vede si “simtim” in plan tridimensional nu este decat umbra conflictului multidimensional dintre acestea pentru castigarea controlului asupra experimentului “homo sapiens”. Fiecare om este liber sa decida ce tabara alege – reprezinta urmatorul pas evolutiv din istoria noastra – and the next level of the game. In rest…”shadows and dust”.

 2. Bondocel said

  am January 6 2010 @ 2:45 am

  @ Codin
  Ai afirmat “Fiecare om este liber sa decida ce tabara alege”. Esti sigur de aceasta libertate ?

 3. NB said

  am January 6 2010 @ 9:44 am

  Este foarte interesanta o conferinta organizata in SUA in 2001, in primavara. Atunci au iesit in fata oameni de stiinta, ofiteri de informatii care au cerut public Congresului ca informatiile despre contactele deja existente cu extraterestrii, tehnologia disponibila, sa fie dezvaluite publicului.
  Conferinta poate fi urmarita aici: http://www.netro.ca/disclosure/npccmenu.htm
  Site-ul proiectului The Disclosure Project poate fi gasit aici: http://www.disclosureproject.org/

  Pe la sfarsitul conferintei este o faza faina; intreaba un ziarist “cum arata extraterestrii”. Una dintre persoanele implicate in proiectele guvernamentale legate de extraterestrii ii raspunde cam asa: ” in 1989 cand eu am iesit din sistem, aveam un catalog cu 56 de specii” (nu mai stiu daca numarul de specii este exact cel spus de mine aici, dar ca ordin de marime este 🙂 )

  So….

 4. blondutzu said

  am January 6 2010 @ 10:07 am

  Asa este. Fiecare om este liber sa decida ce tabara alege. Multi vor alege tabara celor care nu se opun acestor prostii numai sa le fie lor bine. Dar vor fi multi care se vor opune si cred ca se vor ajunge la confruntari armate globale.

  Se stie foarte clar ca virusii au fost creati in laboratoare. Ai fi prost si batut in cap sa crezi ca nu sunt creati in laborator. Sa luam de exemplu aparitia virusului EBOLA. Cu totii stim ca acesta a aparut in Africa. Cum?!? Nu se stie. dar in mai putin de 3 ani era deja raspandit in intreaga lume.
  CUM A APARUT? DE CE A APARUT? CINE SUNT CREATORII LUI?

  Virusul SIDA a aparut prin anii 50′-60′. Unde a aparut? Tot in Africa!!! Coincidenta sau nu?!? S-a spus atunci ca SIDA a aparut ca urmare a consumarii carnii de maimuta sau intretinerii relatiilor sexuale cu maimute. Mai sa fie!!! Chiar asa?!? Anii 50′, 60′, 70′ sunt anii libertatii individuale, cautarii de sine. Cine a trait acei ani, stie despre ce vorbesc. Apoi in mai putin de 10 SIDA s-a raspandit in intreaga lume!!! Acum se pun urmatoarele intrebari:

  1. Cine sunt creatorii virusului?
  2. Care a fost scopul creearii acestui virus?
  3. Se doreste micsorarea populatiei pamantului cu orice pret?

  Sa va dau un exemplu graitor privind experimentele pe oameni: in afara de nazisti care au facut fel de fel de experimente pe oameni, prin anii 60′ in plin razboi din Vietnam, SUA a folosit indirect sau direct – numai daca se doveste – faptul ca au folosit bombe cu agenti patogeni deosebit de periculosi in uciderea in masa a vietnamezilor! Pardon, nu in uciderea in masa a vietnamezilor ci a trupelor Vietcong-ului!!! UN MARE C….. CU VARF. In prezent sunt deschise procese impotriva SUA pe aceasta tema!!!

  Si recent, in anii 90′ s-a folosit agenti patogeni dar numai in conflicte zonale fara implicatii globale!!!
  Nu sunt adeptul teoriilor conspirationiste dar pute de la posta a genocid!!!

 5. www.vrajitorul.eu/ said

  am January 6 2010 @ 12:54 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 6. asistentapentruconsumatori.ro said

  am January 6 2010 @ 12:54 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 7. Nar_cis said

  am January 8 2010 @ 11:25 am

  despre marile conspiratii de mai sus si altele puteti vizualiza urmatoarele filmele extraordinare :

  ai vazut filmele Zeitgeist aici:
  http://maximamaria.blogspot.com/2009/03/zeitgeist.html

  Esoteric Agenda:
  http://maximamaria.blogspot.com/2009/10/esoteric-agenda.html

  New world Order:
  http://maximamaria.blogspot.com/2009/07/end-game.html

  idee care prezinta cu argumente ideea ca virusul AH1N1 a fost creeat in laborator de catre corporatiile americane:
  http://maximamaria.blogspot.com/2009/12/swine-flu-virus-is-virus-man-made.html

  despre M?surarea intensit??ii luminoase globale:
  http://maximamaria.blogspot.com/2009/04/intunecare-globala-global-dimming.html

 8. timisorean1 said

  am January 9 2010 @ 12:34 pm

  toate sunt adevarate cu 2 exceptii: la pct 2 despre tsunami-ul din asia nu exista suficiente dovezi ca in celelalte cazuri si nici motive clare dar asta nu inseamna ca teoria nu poate fi adevarata. poate a fost doar un test. oricum, in ultimii ani au avut loc din ce in ce mai multe cutremure despre care se stie ca pot fi provocate. la pct 4 extraterestrii nu exista adica nu asa cum cred majoritatea oamenilor

 9. Raiden said

  am January 14 2010 @ 5:44 pm

  Uite aici “conspiratie” de actualitate:

  razboiul nevazut al serviciilor de informatii
  http://raidenslair.wordpress.com/2010/01/14/google-in-razboi-cu-china/

 10. alex said

  am May 31 2010 @ 12:38 am

  conspiratii sunt oriunde ….oriunde intorci capul vezi cate una trebuie doar sa fii putin atent si sa gandesti de 2 ori la un lucru..dar dupa mine una din cele mai mari conspiratii este internetul pentru ca prin adrese IP te poate spiona mereu stie mereu unde esti ..controlul asupra cardurilor ..cu alte cuvinte ..daca vor iti pot controla viata asa ca fi inteligent si nu crede tot ce vezi auzi sau citesti..poate credeti ca sunt paranoic dar documenteazate putin despre cine conduce cu adevarat lumea..si inainte sa faci un anumit lucru gandeste daca chiar vrei sa faci acel lucru ..si fi sigur ca nai fost influentat de altcineva..cu putin creer si psihologie poti influenta pe cineva sa faca lucruri in locul tau..sau pentru binele tau ..fi atent la persoana de langa tine pentru ca cel mai putin banuit e cel ce poate face orice ..

 11. alex said

  am May 31 2010 @ 12:44 am

  nimeni nu imi poate demonstra ca nu exista extraterestri ..printro ecuatie a lui einstein se demonstreaza ca numai in galaxia noastra sunt cel putin 100.000 de civilizatii extraterestre ….iar anumite rase se crede ca traiesc printre noi chiar in acest moment…cine a auzit de ..subdiviziuni ale universului..univers paralel..intelege ceva din toate aceste lucruri…apropo un document scapat de catre rusi atesta ca se cunosc peste 100 de rase cunoscute…>>>

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: