Banner

Exista un complot pentru a nu salva Terra de Apocalipsa din 2012? Ascunde NASA dovezile existentei planetei Nibiru?

Tweet this

Exista un complot pentru a nu salva Terra de Apocalipsa din 2012? Ascunde NASA dovezile existentei planetei Nibiru? DESCOPERA.ro va prezinta pozitia oficiala a Agentiei Spatiale a Statelor Unite in aceasta spinoasa chestiune dezbatuta in aceste zile de adeptii teoriei conspiratiei, fanatici religiosi si oameni creduli.Apocalipsa 2012 - planeta sumerienilor


Numai legat de presupusa existenta a planetei Nibiru (si felurite alinieri si inversari ale polurilor magnetice ale Terrei), David Morrison, Senior Scientist la Institutul de Astrobiologie din cadrul NASA (NAI), primeste in ultima vreme peste 20 de mailuri pe saptamana. Este clar ca se pot face bani pe seama interesului pe care oamenii il au fata de "iminenta" Apocalipsa, cea "programata" sa aiba loc in 2012, considera astrobiologul, convins ca buna parte din aceasta "isterie" de proportii planetare a fost in ultimele luni copios alimentata si de campania publicitara a filmului catastrofico-stiintifico-fantastic "2012".

Trailerul filmului prezinta unda unei maree care "escaladeaza" Himalaya, in timp ce o voce incarcata de dramatism declama urmatoarele cuvinte: "Ce ar face guvernele de pe planeta noastra pentru a pregati 6 miliarde de persoane pentru sfarsitul lumii? Nimic. Descoperiti Adevarul. Cautati 2012 pe Google".

Iata care sunt cele mai frecvente intrebari pe tema "sfarsitului lumii", cu raspunsurile detaliate ale lui David Morrison.Care este originea "profetiei" conform careia lumea se va sfarsi in decembrie 2012?

Povestea a debutat cu cateva asertiuni potrivit carora Nibiru, o presupusa planeta descoperita de sumerieni, s-ar indrepta catre Terra. Zecharia Sitchin, autor de romane ambientate in antica civilizatie mesopotamiana din Sumeria, a sustinut in mai multe carti ("The Twelfth Planet " de ezemplu, publicata in 1976) ca ar fi gasit si tradus documente sumeriene care identifica pianeta Nibiru, ce ar orbita in jurul Soarelui la fiecare 3.600 de ani. Aceste mituri sumeriene includ povesti despre "astronauti antici" care ar fi vizitat Terra, provenind dintr-o civilizatie extraterestra numita Annunaki.Ulterior, Nancy Lieder, o asa-zisa clarvazatoare care pretinde ca vehiculeaza mesaje receptionate de la extraterestri, a scris pe site-ul propriu ca locuitorii unei planete imaginare a stelei Zeta Reticuli au vizitat-o si ca Terra este in pericol din cauza planetei X sau Nibiru. Aceasta catastrofa a fost prevazuta initial sa aiba loc in luna mai a anului 2003, dar dupa ce sfarsitul lumii nu a avut loc, a fost "re-programata" in decembrie 2012, inspirandu-se din alta profetie apocaliptica, lasata in urma cu sute de ani de mayasi.Sumerienii au fost prima mare civilizatie a omenirii si au facut multe previziuni astronomice precise, inclusiv pe cele ale existentei planetelor Uranus, Neptun si Pluto. De ce n-ar trebui sa le credem si pe cele cu privire la Nibiru?

Nibiru este un nume din astrologia babiloniana, uneori asociat zeului Marduk. Apare si ca personaj secundar in poemul Enuma Elish, dedicat Creatiei, potrivit inregistrarilor din biblioteca regelui asirian Assurbanipal (668-627 i.Ch)

Sumeria a prosperat cu mult timp inainte, cam in perioada dintre secolul 23 si 17 i.Ch. Afirmatiile potrivit carora Nibiru ar fi o planeta si ar fi fost cunoscuta de sumerieni sunt contrazise de cercetatorii care (spre deosebire de Zecharia Sitchin), chiar studiaza si traduc scrieri provenite din Mesopotamia antica.

Sumeria a fost cu adevarat o mare civilizatie
, importanta pentru dezvoltarea agriculturii, a administrarii apei, a vietii urbane si in mod deosebit a scrierii. Cu toate acestea, ne-a lasat putine scrieri pe tema astronomiei. Cu siguranta sumerienii nu cunosteau existenta lui Uranus, Neptun sau Pluto. Nu stiau ca planetele orbitau in jurul Soarelui: un concept aparut pentru prima oara in Grecia Antica, la doua mii de ani dupa sfarsitul sumerienilor. Afirmatiile ca sumerienii dispuneau de o astronomie sofisticata sau ca se inchinau la un zeu numit Nibiru sunt doar un produs al fanteziei lui Sitchin.

Planeta care aduce apocalipsa - o fabulatie?


Cum poate fi negata existenta planetei Nibiru, avand in vedere ca a fost descoperita in 1983, iar stirea a aparut in principalele publicatii? La vremea respectiva a fost numita Planeta X, apoi Xena sau Eris.

IRAS (l'Infrared Astronomy Satellite de la NASA, care in 1983 a efectuat un "cadastru" al cerului timp de zece luni) a descoperit numeroase surse de radiatie infrarosie, dar niciuna dintre ele nu era Nibiru sau Planeta X sau alte obiecte in zona externa a sistemului solar.

Sintetizand, IRAS a catalogat 350.000 de surse de radiatie infrarosie, si intial multe dintre ele nu au fost identificate (si tocmai acest motiv a stat la baza studiului). Toate aceste observatii au fost aprofundate in cadrul unor studii ulterioare, realizate cu instrumente mult mai puternice, atat pe pamant, cat si in spatiu.

Zvonurile cu privire la o "a zecea planeta" au explodat in 1984, cand revista Astrophysical Journal Letters a publicat un articol stiintific intitulat "Unidentified Point Sources in the IRAS Minisurvey" ("Surse punctiforme neidentificate in mini-cercetarea IRAS"), unde se vorbea de diferite surse de radiatie infrarosie. Ulterior s-a descoperit insa ca aceste "obiecte misterioase" erau galaxii indepartate (in afara unuia, care era un suflu al unui "nor infrarosu") conform datelor publicate in 1987.

Nicio sursa IRAS nu a reiesit vreodata a fi o planeta. Pe scurt: Nibiru este un mit lipsit de orice fundament faptic. Pentru un astronom, afirmatiile incrancenate cu privire la o planeta care s-ar afla "aproape", dar ar fi "invizibila" sunt pur si simplu tampite.
Poate ar trebui sa intrebam de Planeta X sau de Eris, in loc de Nibiru. De ce orbita planetei Eris este tinuta secret?

Termenul de "Planeta X" reprezinta un oximoron atunci cand este aplicat unui obiect real. A fost uzitat de astronomi pe parcursul secolului trecut pentru a indica orice obiect posibil sau a carui existenta era banuita. Odata identificat obiectul, i se da un nume, cum s-a facut cu Pluto si Eris, care o vreme au fost indicate prin numele de "Planeta X". Daca iese la iveala ca un obiect nou nu este real sau nu este o planeta, nu veti mai auzi vorbindu-se de el, iar daca este real nu se numeste "Planeta X".

Eris este una dintre numeroasele planete pitice descoperite recent de astronomi in proximitatea sistemului solar. Toate se afla pe orbite normale, care nu le vor purta niciodata aproape de Terra. La fel ca Pluto, si Eris este mai mica decat Luna noastra. Este foarte departe, iar orbita ei nu o duce niciodata la mai putin de 6,4 miliarde de km de noi. Nu exista niciun secret legat de Eris si orbita ei, dupa cum cu usurinta se poate verifica pe Google sau consultand Wikipedia.

Negati ca NASA a construit un telescop la Polul Sud pentru a o urmari pe Nibiru? Pentru ce altceva ar putea servi construirea unui telescop la Polul Sud?

Un telescop la Polul Sud exista, dar nu a fost construit de NASA si nu este utilizat pentru a studia planeta Nibiru. South Pole Telescope este finantat de National Science Foundation, si este un radiotelescop, nu un instrument optic. Nu este capabil sa receptioneze imagini sau sa faca fotografii. Antarctica este un loc magnific pentru observatiile astronomice in infrarosu si prin unde scurte radio, oferind si avantajul ca se pot observa obiectele in mod continuu, fara interferenta alternantei zi-noapte.

As mai adauga si ca este imposibil de imaginat o geometrie in care un obiect ar fi vizibil doar de la Polul Sud. Chiar daca acesta s-ar afla tocmai in sudul pamantului, ar fi vizibil de pe intreaga emisfera sudica.

Adevarul despre Apocalipsa 2012 nu ar putea fi tinut secret


Sunt adevarate fotografiile cu Nibiru de pe net?

Majoritatea fotografiilor si filmelor postate pe internet semnaleaza existenta a "ceva" in apropierea Soarelui, ce pare a accredita teoria ca Nibiru ar fi ramas ascunsa in spatele Soarelui timp de ani de zile. In realitate, este vorba despre imagini false ale Soarelui, produse de reflexe interne in obiectiv, cunoscute sub numele de "lens flare". Pot fi identificate cu usurinta pentru ca sunt diametral opuse imaginii reale a Soarelui, ca si cum ar fi fost reflectate trecand prin centrul imaginii. Acest fenomen este deosebit de evident in filmarile video, in care atunci cand se misca camera, imaginea falsa danseaza si se afla intotdeauna exact in locul opus fata de imaginea reala. Un efect similar sta la baza multor fotografii cu UFO facute noaptea, cand in cadru sunt surse de lumina intense, cum sunt de exemplu felinarele.

Sunt surprins ca lumea nu sesizeaza acest artificiu fotografic foarte cunoscut, si uimit ca aceste fotografii, care arata ceva aproape la fel de mare si luminos ca Soarele (un "al doilea soare"), sunt acceptate, cum sunt de fel si afirmatiile de pe unele site-uri potrivit carora Nibiru ar fi prea plapanda pentru a fi vazuta sau fotografiata daca nu se recurge la un telescop foarte puternic.

Exista o imagine telescopica foarte raspandita care prezinta doua panorame ale unui nor de gaz in expansiune, foarte indepartat de sistemul solar. Norul nu se deplaseaza: acest lucru se observa din faptul ca stelele sunt identice in cele doua imagini. Un internaut atent a identificat aceste imagini: arata invelisul de gaz din jurul stelei V838 Mon. Pe Wikipedia exista o descriere foarte buna a acestei stele si o superba fotografie facuta cu telescopul spatial Hubble.

Un video postat in vara lui 2008 pe Youtube infatiseaza un om in bucataria casei lui, in timp ce sustine ca unul dintre obiectele descoperite de un telescop cu raze X al NASA este Nibiru. Care sunt dovezile lui? Intrucat aceasta imagine cu raze X in culoare falsa publicata de NASA este albastra, probabil ca in realitate este vorba despre o planeta vecina, care are un ocean. Teoria ar fi comica, daca n-ar fi folosita pentru a inspaimanta oamenii.Puteti explica cum se face ca zona care se afla la 5h53m26s, -6 10' 58'' este intunecata in Google Sky si in Microsoft Telescope? Oamenii insinueaza ca ar fi "ascunsa" pentru ca acestea sunt coordonatele unde s-ar gasi acum Nibiru.

Multi oameni m-au intrebat despre acest dreptunghi negru in constelatia lui Orion din Google Sky, care prezinta imagini preluate din masuratorile astronomice Sloan Digital Survey. Nu poate fi o "ascunzatoare" a lui Nibiru pentru ca este o parte a cerului care se vede practic din orice loc de pe Terra si era vizibila in iarna 2007-2008, atunci cand a inceput sa se faca valva in jurul lui Nibiru. Dar acest lucru ar dezminti faptul ca Nibiru s-ar ascunde in spatele Soarelui sau ca ar fi vizibil doar din emisfera sudica.

Eram insa foarte curios cu privire la dreptunghiul negru, asa incat l-am intrebat despre el pe un prieten, unul dintre cercetatorii care lucreaza pentru Google. Mi-a raspuns ca "datele lipsa provin dintr-o eroare de elaborare in programul utilizat pentru prezentarea colajului de imagini preluate din Sloan Survey, care va fi remediata!".Dar daca guvernul american ar fi la curent cu existenta planetei Nibiru, nu-i asa ca ar tine-o secreta pentru a evita panica in randul populatiei?

Guvernul american are multe obiective, dar printre ele nu se numara si acela de a mentine populatia calma. In baza experientei mele, uneori anumite parti din guvern fac exact contrariul, cum se intampla de exemplu cu frecventele amenintari teroriste. Exista o cazuistica istorica bogata in tentative de a pune lucrurile dezagreabile "in carca" adversarilor politici (cititorii mai in etate isi vor aminti de "missile gap" din alegerile americane din 1960; cei mai tineri vor observa frecventele aluzii din zilele noastre la cei care protejeaza sau nu Statele Unite de teroristi).

Si daca ar vrea, guvernul tot nu ar putea tine secreta existenta planetei Nibiru. Daca ar fi reala, ar fi urmarita de mii de astronomi, atat profesionisti, cat si amatori. Ei sunt pretutindeni in lume. Cunosc comunitatea astronomilor: sunt cercetatori care nu ar tine un secret nici daca li s-ar ordona s-o faca. Este pur si simplu imposibil sa ascunzi o planeta care se apropie de sistemul solar intern!

Apocalipsa dupa mayasi


De ce calendarul Maya spune ca lumea se va sfarsi in 2012?

Calendarele exista pentru a masura trecerea timpului si nu pentru a prevedea viitorul. Astronomii Maya erau capabili si au dezvoltat un calendar foarte complex. Calendarele antice sunt interesante pentru istorici, dar nu pot rivaliza cu capacitatile de care dispunem la ora actuala in acest sens sau cu precizia celor de care ne folosim astazi.

Idee principala este ca niciun calendar, fie ele antic sau contemporan, nu poate prezice viitorul planetei noastre sau sa ne avertizeze cu privire la ceea ce se va intampla la o anumita data, cum este 2012.

As atrage atentia ca cel pe care il am pe biroul meu se termina cu mult inainte, pe 31 decembrie 2009, si cu toate acestea nu interpretez acest fapt ca pe o previziune a Armageddonului. Este pur si simplu sfarsitul unui an si inceputul unuia nou.Ce este teoria inversarii polilor? Este adevarat ca scoarta terestra se roteste la 180 de grade in jurul nucleului in cateva zile sau cateva ore? Are vreo legatura cu coborarea sistemului nostru solar sub ecuatorul galactic?

O inversare a miscarii de rotatie a Pamantului este imposibila. Nu s-a intamplat pana acum si nu se va intampla niciodata. Exista miscari lente ale continentelor (de exemplu, Antarctica era aproape de ecuator acum sute de milioane de ani), dar nu au nicio legatura cu teoriile inversarii polilor de rotatie.

Totusi, multe site-uri care lanseaza teorii ale dezastrelor inseala oamenii pornind de la un fapt real si inlocuindu-l ulterior cu o aberatie. Afirma ca exista o legatura intre miscarea de rotatie terestra si polaritatea magnetica a Terrei, care intr-adevar se schimba la perioade neregulate si se inverseaza in medie la fiecare 400.000 de ani. Din ceea ce stim, astfel de inversari magnetice nu dauneaza in niciun fel vietii pe Pamant. Este oricum extrem de improbabil ca o inversare magnetica sa survina in curand (in 2012) si ca aceasta sa echivaleze sau sa dezlantuie, o inversare a polilor de rotatie.

In plus, nimic din toate acestea nu au nicio legatura in niciun fel cu ecuatorul galactic sau cu orice alta absurditate privitoare la alinierile despre care vorbesc multe site-uri care promoveaza teorii ale conspiratiei.Cand majoritatea planetelor se vor alinia in 2012, iar Terra va fi in centrul Caii lactee, care vor fi efectele resimtite de Pamant?

Nu va exista nicio aliniere de planete in 2012 sau in niciun alt moment din urmatoarele decenii. In ceea ce priveste Terra care s-ar afla in centrul Caii Lactee, nu stiu ce poate sa insemne aceasta fraza. Daca se refera la galaxia Caii Lactee, ne aflam catre marginea acestei galaxii in forma de spirala, la circa 30.000 ani-lumina de centru. Ne invartim in jurul centrului galactic in 225-250 milioane de ani, mentinandu-ne mereu, "grosso modo", la aceeasi distanta.

Pe multe site-uri se vorbeste despre alinierea Terrei si a Soarelui cu centrul Caii Lactee, in constelatia Sagetatorului: acest lucru se intampla in fiecare an in luna decembrie si nu avem niciun motiv sa ne asteptam ca 2012 sa fie diferit de orice alt an.Cand Soarele si Terra se aliniaza in planul galactic in timp ce exista o gaura neagra in centru, nu s-ar putea intampla ceva din cauza faptului ca atractia gravitationala a gaurii negre este atat de puternica?

Exista o mare gaura neagra in centrul galaxiei noastre, Calea Lactee, si ca orice alta concentratie de masa, exercita o forta gravitationala asupra restului galaxiei. Cu toate acestea, centrul galaxiei este foarte departe, la circa 30.000 ani-lumina, prin urmare exercita efecte neglijabile asupra sistemului solar sau a Terrei. Nu exista forte speciale provenite din planul galactic sau din centrul galactic. Unica forta importanta care actuioneaza pe Pamant este gravitatia Soarelui si a Lunii.

Vom muri cu totii in 2012?


Campul magnetic terestru se va inversa in 2012, tocmai atunci cand se va inregistra nivelul maxim istoric de furtuni solare. Va distruge acest fenomen civilizatia umana?

In proximitatea varfurilor de activitate solara (care survin la fiecare 11 ani, circa) exista mult mai multe eruptii solare decat cele corespunzatoare minimelor. Aceste fenomene nu reprezinta un pericol pentru fiintele umane sau pentru alte forme de viata de pe Terra. I-ar putea pune in pericol pe astronautii aflati in spatiu sau pe Luna, si este un lucru pe care NASA trebuie sa invete a-l administra, dar nu e o problema pentru mine sau pentru voi. Marile fenomene solare pot intrerupe transmisiunile radio, cauza aurore boreale sau australe foarte luminoase si defecta componentele electronice ale anumitor sateliti in spatiu. La ora actuala multi sateliti sunt proiectati sa tina cont de aceasta eventualitate. Doar in cazuri extreme, activitatea solara poate interfera cu distributia electrica la sol si eventual provoca un "blackout".

Ultimul varf de activitate solara a avut loc in 2001, de aceea urmatorul este prevazut pentru 2012, la distanta de 11 ani. Dar nivelul minim de activitate solara inregistrat cel mai recent a fost unul insolit, cu doi ani practic fara pete solare sau alte indicatii ale activitatii solare, de aceea cercetatorii prevad ca urmatorul varf va surveni cu intarziere, probabil in 2013. Detaliile ciclului solar raman insa in esenta imprevizibile.

Este adevarat: campul magnetic terestru ne protejeaza creand o zona ampla in spatiu denumita magnetosfera terestra, in interiorul careia mare parte din materialul emis de soare este capturat sau deviat, dar nu exista nicio ratiune pentru ca noi s ane asteptam la o inversare a polaritatii magnetice in viitorul apropiat. Aceste inversari au loc in medie doar o data la fiecare 400.000 de ani.Se spune ca vom muri totii in 2012 pentru ca un meteorit va izbi Pamantul. E adevarat?

Terra este de multa vreme tinta impactului cometelor si asteroizilor, chiar daca marile ciocniri sunt foarte rare. Ultimul mare impact a avut loc in urma cu 65 milioane de ani, cauzand extinctia dinozaurilor. Astazi astronomii de la NASA realizeaza Spaceguard Survey tocmai pentru a detecta eventuali asteroizi gigantici aflati in apropiere de Terra, cu mult inainte ca ei s-o loveasca. Toate aceste studii sunt realizate in mod transparent, iar descoperirile publicate zilnic pe site-ul NEO Program Office al NASA, unde oricine poate vedea direct ca nu exista impacturi prevazute pentru 2012.Daca Nibiru este o inventie, cum se face ca NASA nu publica o dezmintire?

Cine intra pe pagina principala a site-ului NASA, gaseste multe articole care demonteaza toate aceste teorii fanteziste. Mai mult NASA nu poate face. Traim intr-o lume in care libertatea de exprimare e sfanta, si asta include si libertatea de a minti. Lumea ar trebui sa fie multumita ca nu exista cenzura si sa faca uz de bunul simt. Pe masura ce ne apropiem de 2012, minciunile vor deveni tot mai evidente.

Puteti demonstra ca Nibiru este o inventie?

Aceasta intrebare ar trebui adresata sustinatorilor teoriei sfarsitului lumii in 2012, nu NASA trebuie sa furnizeze probe ca este falsa. Daca pe internet cineva ar afirma ca in Cleveland se plimba pe strazi elefanti mov cu inaltimea de 18 metri v-ati astepta ca NASA sa demonstreze ca nu este adevarat?

Sursa http://www.descopera.ro/stiinta/5104098-teoria-conspiratiei-conspiratia-nasa-si-apocalipsa-2012
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


24 Comentarii pana acum»

 1. www.vrajitorul.eu/ said

  am November 16 2009 @ 5:49 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am November 16 2009 @ 5:49 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. codin said

  am November 17 2009 @ 12:35 am

  Inscrisurile sumeriene chiar vorbesc despre planeta Nibiru, este pozitionata exact pe cer inca din antichitate si, mai mult, se spune ca ar fi avanpostul civilizatiei Anunaki, civilizatie galactica, se pare, care a descins in Mesopotamia acelor timpuri cladind infrastructura religioasa, sociala si politica premergatoare marii civilizatii sumeriene, apoi, babyloniene.Nu e nimic ciudat in asta, toate marile civilizatii care s-au succedat pe Terra au la baza aceeasi poveste adevarata.Si nici nu se poate altcumva. Descoperirile arheologice o demonstreaza cu prisosinta, de la bordeie si casute din lut ars s-a produs peste noapte un salt tehnologic urias, sa zicem – de cateva mii de ani – si, iata, apar constructiile megalitice cu arhitectura codificata vorbind despre ADN-ul uman si miscarea corpurilor ceresti prin elipsa timpului. E total atipic si evident ca cineva a intervenit dinafara.Toata lumea o stie, ma rog, cei ce au ochi sa vada si minte sa inteleaga. Este absolut uimitor sa auzi savanti de renume recunoscand in adunari faptul ca anticii – sau mai bine zis anumite grupari provenind din paturile inalte ale societatii de la acea vreme – s-ar situa practic cu cel putin cateva sute de ani in viitor din punct de vedere spiritual si chiar tehnic fata de cei mai destepti contemporani de-ai nostrii cu toate resursele lor cu tot. Toate acestea se vad, artefactele, piramidele, inscrisurile, sunt acolo. Conspiratia exista si ea,scopul e limpede si anume sa tina oamenii in intuneric si ratacire. Secretele anticilor trebuie sa fie plasate peste generatii doar unei mici grupari de ocltati pentru a controla in continuare turma de fraieri.Cine detine informatia adevarata are un avantaj enorm si in privinta trecutului si in cea a viitorului, dar mai cu seama in cea a prezentului, caci singurul timp adevarat este prezentul – el genereaza trecutul si influenteaza in acelasi timp si viitorul.Deci, in alta ordine de idei…ce facem noi cu prezentul nostru ??? Caci smecheria e asta : adu-le aminte de un trecut falsificat ca sa li se modifice perceptia realitatii si, totodata arata-le un viitor asa cum vrei tu caci oricat s-ar holba turma – si o face cu nesat – nu pricepe ca scopul este sa pierzi prezentul din vedere, singurul timp real, singura clipa in care noi am putea sa facem ceva pentru noi, palpabil, sa schimbam ceva. Traind in trecut si in viitor ne-am pierdut deja si constiinta sinelui, a faptului ca NOI SUNTEM.Nu degeaba Dumnezeu Cel Bun a spus: “Eu sunt Cel ce Sunt” – iar cand Cel ce este…este mereu…atunci poate cu usurinta sa spuna ca este si Inceputul si Sfarsitul.Cuvinte putine, care spun mult mai mult decat un roman intreg.Iar conspiratia – sau agenda, tocmai asta vrea sa impiedice, sa realizam ca Noi Suntem Cei ce Suntem, iar odata ce vom realiza acest lucru, nimic nu ne va mai sta in cale.

 4. Anticariat said

  am November 17 2009 @ 12:58 am

  Ma bucura enorm sa vad ca postati pe blog si articole care prezinta demontarea anumitor teorii conspirationiste, adica practic dreptul la replica al celor care nu cred in multele teorii de pe internet si anumite canale de massmedia.

  Nu este relevant ce parere personala am eu privind aceasta (desi cel putin in ce inseamna 911, virusul gripei porcine si altele asemeni, sunt convins ca in spatele lor se afla elitele din umbra).

  Asta, din punctul meu de vedere, demonstreaza impartialitatea dvs.

 5. viking said

  am November 17 2009 @ 8:46 am

  Apocalipsa asta v-a luat mintile tuturor!!
  Apocalipsa e in capul alora care o tramnbiteaza de ani de zile – ba ca e in 2000, ba 2010, ba in 09-09-2009, ba in 2012…numai apocalipse vedem peste tot…
  Treziti-va si ocupati-va de tara asta ca se duce naibii de rapa!! Aici ma refer in special la politicieni, dar si la oamenii care nu vad ce fac acestia zi de zi – jaf generalizat, sfidarea legilor si a cetatenilor si cate si mai cate “apocalipse”!
  Wake up!!!

 6. ion said

  am November 17 2009 @ 9:01 am

  Care………APOCALIPSA……???????

  Apocalipsys (greac?) – revela?ie, descoperire, ar?tare explicit?, decodare a unui mesaj………………..( nicidecum … sfârsit, final, cataclism, etc.)

  Iulianeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee………….. stii ce fac oamenii pe blogul tau???????

  2012………???

  Numai pentru crestini adevarati:
  – Despre ziua aceea si despre ceasul acela, NU STIE NIMENI: nici ingerii din ceruri, nici Fiul, ci NUMAI Tatal. Matei 24:36

 7. ion said

  am November 17 2009 @ 9:05 am

  Ce faceti…………………. de fapt???
  Infectati oamenii cu…..sumerieni…. si tot felul de stiri… EXCITANTE????
  Asta-i scopul dumneavoastra… domnule senator???????

 8. mishu said

  am November 17 2009 @ 10:52 am

  codin are dreptate, pregatiti-va pentru schimbari si valuri grele

 9. Eugen P said

  am November 17 2009 @ 11:11 am

  superb

 10. DZP said

  am November 17 2009 @ 11:13 am

 11. kkk said

  am November 17 2009 @ 12:55 pm

  vindeti totul la subpretz rapid ca vine za end :)))))

  si sa nu uitati sa inchideti usa daca stati in cleevland sa nu va muste elefantul roz 😀 sau mov

 12. radu said

  am November 17 2009 @ 4:19 pm

  tre sa fii cretin sa crezi in apocalipsa din 2012 sau ca sumerienii sau alte vechi civilizatii ar fi fost cu mult inaintea noastra tehnologic. tre sa fii si mai cretin sa crezi k vreun guvern ar avea ceva de castigat daca nu ar face nimic in cazul unui eveniment apocaliptic iminent. ce le plac oamenilor teoriile conspirationiste si misterele. multe conspiratii sunt probabil adevarate, dar cele car au un sens si chiar pot fi puse in aplicare. majoritatea sunt doar rodul imaginatiei si auto-mintirii populatiei. parca lumea ar vrea sa vina apocalipsa, zau. si crestinii sunt idioti cu citatele din biblie cum ca numai ingerii stiu. daca amenintarea va veni din cer (nu vb de extraterestri), cel putin, fiti siguri ca agentiile spatiale ar prevede evenimentul cu mult mai mult de 3 ani inainte si s-ar face tot posibilul spre a evita acel eveniment.

 13. Bondocel said

  am November 19 2009 @ 1:21 am

  Cu toate ca in Romania totul apare cu mult mai tarziu de aceasta data vom fi primi, iar “apocalipsa” va incepe imediat dupa numararea ultimului vot. Evenimentele care vor urma imediat dupa alegeri la noi vor semana foarte mult cu ………….

 14. Cristina said

  am November 23 2009 @ 3:35 am

  Bondocel are dreptate. Si in plus: Logica demonstreaza contrariul, dar “daca” vine o catastrofa care distruge Pamantul, oricum nimeni nu poate face nimic.(Nici D-zeu nu scapa)

 15. bujor sion said

  am November 25 2009 @ 11:00 am

  in copilarie mergeam cu mircea la ta-su la servici si tov. colonel ne lasa sa ne jucam prin prin tuneluri, deci se stia de pe atunci de unde va veni apocalipsa in decembrie 89 …
  ne-am jucat pana a aflat taticu de la tov. militaru si nu mi-a mai dat voie sa ma joc cu mircea la tuneluri, zicea ca n-au ce cauta copiii acolo …

 16. oana said

  am December 12 2009 @ 5:57 pm

  eu totusi nu as crede….dar poate k este adevarat…vreau mai multe informatsii…cine stie siteuri plzz o_tipa_draguta_yo_oana…aiki ma gasitsi…dar oare de ce acest asteroid o sa loveasca chiar planeta terra?….unele lucruri mi se par chiar ciudate…adik sunt atatea planete…Dumnezeu ne-a creat Dumnezeu ne omoara!…:|

 17. funk said

  am December 26 2009 @ 2:26 pm

  ce rahat mananca astia d la nasa oricum orice ar fi nu ne-ar zice asa ca nuj d ce s ii ascultam.tre s vedem noi dovezile s una dintre ele e ca vulcanul yelllonwstone cel mai mare d pe terra e in zona rosie si poa s erupa in orice moment asa ca in filmul ala caustrofico siitintfico nuj cum il numesc ei.dak erupe ala so dus dracu nasa si toaate sua si canada si toti.ne iau ei cu vrajeli d adormt copii cu fabulatii cu nibiru si alte cacaturi ba taceti ba uitati-va l dovezile clare

 18. funk said

  am December 26 2009 @ 2:31 pm

  nu se termina nimic pe 21 12 2012 nu murim toti cand ne trezim dimineata l acea data.o sa se intample catastrofe pana atunci si dupa aia chiar in care o s moara milioane d oameni.asta e ideea nu ca ne loveste nuj ce ci pur si simplu radiatiile si furtunile solare din acel an o s produca evenimente atat d periculoase si catastrofe atat d multe incat nuj cati o s mai traisca.d ce nasa vorbeste numai d prostiile ei cu planete?pt ca is incomptetenti si nu stiu altcva.nu o planeta sau altcva ne va lovi si aci pe pamant se intampla tot.voi nu vedeti ca acu a 2-a zi d craciun ploua?cand s-a mai intalnit asa cva?nu vedeti ca se incalzeste din ce in ce mai tare

 19. nedelcu petronela said

  am December 27 2009 @ 11:05 pm

  as vrea sa stiu cum pot sa vad filmul sal descarc daca stie cineva sami spuna va rog multumesc

 20. Raicu said

  am February 26 2010 @ 8:55 pm

  Deci daca prietenul(de la Google)al cuiva care a postat aici,a spus ca bucata din NASA (coordonatele)unde se poate vedea Nibiru lipseste ptr.ca “s-a facut o mica eroare”,deja putem sa fim linistiti,sau prietenul cel putin…NASA ascunde ca intotdeauna adevarul – despre viata pe Marte,Saturn,si toate civilizatiile extraterestre care EXISTA!!!!In ce se poate crede?in guvernele mondiale care creeaza numai conflicte,razboaie sau in scrierile lasate de super civilizatia Maya,al carui calendar a fost chiar mai exact ca cel de astazi?De ce ar fi mintit mayasii?ce interes ar fi avut?niciunul.Chiar nu observati cit de multa activitate UFO exista?
  Pleiadians sunt cei care ne-au lasat aici umbland la DNA-ul nostru.Astazi,aceasta super civilizatie este ingrijorata de ce ne asteapta,ei avand conostiinta de planeta Nibiru si incearca sa ne instiinteze de pericol lasand multe mesaje in iarba,mesaje de care guvernele mondiale stiu,conoscand ceea ce se spune acolo,insa tinand secret de noi adevarul.De ce?ce este mai important?sa nu creezi panica,sau sa lasi oamenii sa stie ce ii asteapta? Este adevarat,femeile nu vor sa stie,preferand sa li se spuna ca nimic nu se va intampla,insa barbatii care stiu ce este sa te uiti direct in fata adversarului(pericol,razboi,moarte),cred ca ar merita sa li se spuna verde in fata.Oricum fiecare dintre noi murim,insa de ce sa fim mintiti de o mana de oameni care se salveaza pe ei si familiile lor?…pana in ultimul ceas,totul va merge la fel!EI si NOI.

 21. Cupfer said

  am April 7 2010 @ 8:46 pm

  Ce sa realizat in ultimii 150 de ani . Cum a evoluat stiinta si tehnologia, cu ce viteza!
  Cu siguranta ca ceva urmeaza sa se intample.
  Poate o schimbare nu neaparat un sfarsit.

 22. carla said

  am January 20 2011 @ 12:05 pm

  D-le Iulian,adevarul este ca sunteti prea ancorat in teluric,daca d-voastra personal nu aveti nici o experienta reala in acest domeniu,nu ati vazut niciodata nimic,asta nu inseamna ca nu exista…… Daca inchizi ochii, se face noapte. Dar e absurd sa cauti stele…….Când spun o prostie, toata lumea ma tolereaza, când spun un adevar, toata lumea ma uraste……. Invizibilul este real. Sufletele au lumea lor…….. Adevarul care nu are legatura cu tine nu exista.”…………. Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa si spera intr-o rasplata, atunci suntem, intr-adevar, o adunatura jalnica.”……… Este mai dificil sa distrugi o parere gresita decât un atom.”………….Idealurile care mi-au luminat calea si din când in când mi-au dat curaj reinnoit de a intâmpina viata cu voiosie, au fost Bunatatea, Frumusetea si Adevarul. Banalele subiecte ale eforturilor umane, posesiilor, succesului exterior, luxului mi s-au parut intotdeauna demne de dispret.”……..Marile spirite intotdeauna au intalnit opozitii violente de la mintile mediocre.”………..Mintea intuitiva este un dar divin, iar mintea rationala este servitorul fidel al acesteia. Noi am creat o societate care onoreaza servitorul si a uitat darul.”……..Nu tot ceea ce poate fi numarat conteaza si nu tot ceea ce conteaza poate fi numarat.”………Pentru ca sa fii un membru ireprosabil al unei turme de oi, mai intâi trebuie sa fii o oaie.”……..Suntem cu totii foarte ignoranti, dar nu cu totii ignoram aceleasi lucruri.”……….. Teoria descrie ceea ce putem observa.”………..Faptul ca traim nu este intotdeauna o dovada a existentei noastre…………Omul acesta da mereu din umeri. Dovada a faptului ca a zburat cândva…….Nu e exclus ca Pamântul sa ajunga o lacrima in marime naturala. Asa cum se vede din cosmos……..

 23. carla said

  am January 20 2011 @ 12:17 pm

  …aberatie este atunci cand afirmam ca cineva intr-o zi va face un ANUNT OFICIAL si ne va spune ” sa te tii bine frate ca planeta se rastoarna”….ganditi doar ce s-ar intampla daca oamenii ar afla ca intr-o anumita perioada se va sfarsi totul…eu nu afirm ca s-ar sfarsi ceva,insa ce asteptati? ….cei de la putere au un interes in a va salva pielea ? niciodata nu v-or face asta !!!!!!!!!!! pentru Romania deja este sfarsitul,suntem sacrificati nici nu mai avem nevoie de alte catastrofe ……

 24. carla said

  am January 20 2011 @ 12:40 pm

  Daca trei oameni sunt o inima, pamântul galben se preface in aur, daca trei oameni sunt trei idei, chiar aurul se transforma in praf.”….. Daca obtii onoruri, gândeste-te la rusine; daca esti sanatos, gândeste-te la durere.”……..

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: