Diamante extraterestre in jurul Pamantului

Tweet this

Diamante de provenienta extraterestra imbraca Pamantul

Diamantele: instrumentul perfect pentru taiat, cele mai bune prietene ale femeilor si mai nou, cauza disparitiei a numeroase specii de animale si plante. Dispersarea la scara globala a pretiosului praf pare sa coincida cu extinctia mamutilor, a tigrilor cu dinti sabie si chiar a speciei humanoide Clovis.

O echipa de geologi a descoperit in peste 30 de sit-uri din toata lumea straturi foarte subtiri de praf de diamant presarat la suprafata solului. Dimensiunile acestor particule sunt atat de mici, incat nu pot fi zarite cu ochiul liber.

Expertii sunt de parere ca existenta prafului de diamant in mai multe zone ale globului poate fi explicata prin patrunderea unui meteorit de dimensiuni foarte mari in atmosfera Pamantului. Acesta, in urma contactului cu suprafata, ar putea fi responsabil de misterioasa disparitie a unui procent enorm dintre speciile faunei si florei.

In urma recoltarii si analizei, geologii au concluzionat ca provenienta particulelor invizibile nu este nicidecum pamanteana. In vreme ce diamantele terestre au o structura cubica, creata de caldura intensa si de presiunea existenta in timpul formarii, aceste elemente cu structura hexagonala indica o formare in conditii de presiune redusa. Autorii studiului publicat in revista Science sunt de parere ca acestea au fost create in urma impactului meteoritului cu suprafata terestra. Cei care nu au imbratisat teoria impactului isi motiveaza alegerea prin absenta unui crater, o urmare obligatorie in cazul unui astfel de cataclism. Pe de cealalta parte, adeptii teoriei se intreaba cum altfel ar putea un strat de praf de diamant sa se raspandeasca pe tot globul, exact in perioada in care ultima glaciatiune se apropia de sfarsit.

Sursa: Daily Galaxy
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


2 Comentarii pana acum»

 1. www.vrajitorul.eu/ said

  am October 29 2009 @ 4:14 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am October 29 2009 @ 4:14 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: