Infiintarea Politiei Locale, aprobata de Senat

Tweet thisReclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


2 Comentarii pana acum»

 1. Titi said

  am November 6 2013 @ 10:51 am

  Observ comisioane zero pentru alimentare cont.

  http://www.raiffeisen.ro/persoane-fizice/taxe-si-comisioane-pf

  Va rog sa anuntati daca exista totusi comisioane practicate pentru alimentarea de cont.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu:


Infiintarea Politiei Locale, aprobata de Senat

Tweet this
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


9 Comentarii pana acum»

 1. VIOREL URBAN said

  am October 28 2009 @ 11:20 am

 2. ildiko said

  am October 28 2009 @ 12:59 pm

  Cu cat avem mai multe politii ale caror atributii se suprapun partial cu cele ale altor institutii, cu atat ineficienta creste.

 3. asistentapentruconsumatori.ro said

  am October 28 2009 @ 1:17 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 4. www.vrajitorul.eu/ said

  am October 28 2009 @ 1:17 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 5. Buduru said

  am October 28 2009 @ 3:24 pm

  Decat s-o tot “lalaim”, mai bine infiintam, simultan, politia de bulevard/strada/alee, politia de bloc/casa, politia de scara de bloc, politia de apartament… Ce mai tura-vura, hai sa devenim cu totii politisti si-am terminat problema.

  Asta cred ca-i, de fapt, o smecherie: mutam politistii dintr-o parte-n alta, sa nu se prinda FMI-ul ca nu reducem nimic din cheltuieli, n’asa?!

 6. antonio said

  am October 28 2009 @ 3:36 pm

  Aualeu ce o sa fie. Cu cit mai multi politisti cu atit mai multa infractionalitate. O sa ajungem sa ne fie frica de atita politie care apara legea. Pe mine ma bate de ma usuca dar pe altii ii protejeaza oricum. Daca mi s-ar da voie sa-mi cumpar o arma la liber atunci infractorii s-ar gindii de 2 ori si nu as mai astepta politia ca pina vin ei sint in spital sau la morga. Prea multa politie. Asta doar asa ca sa rezolve politicianul roman problema infractionalitatii. Nu e nevoie de politisti mai multi ci de politisti care sa-si faca treaba si justitie care sa judece in litera si mai ales in spiritul legii pe care din pacate parlamentul le da pe sprinceana si sa faca jocurile de interese. Cit de mechina este politica si democratia. O sa ma cipuiti oricum, ca e terorism o sa imi ingraditi libertatile fundamentale cu legea pe care o treceti prin parlament. Deja se sare calul. Cit o sa va mai suporte lumea nu stiu dar stiu ca pe timp de razboi ofiterii cei mai enorociti mor primii impuscati de subalterni. Politicienii vor fi primii.

 7. ticut said

  am October 28 2009 @ 10:31 pm

  cum spunea si colegu mai sus…LEGALIZATI PORTUL DE ARMA LETALA…SI MAI DATI VA IN ….MEA CU POLITIILE VOASTRE CU TOT!!! CAND O SA INCEAPA VREO NEBUNIE PE STRAZI(IAR) AM DEJA CATEVA PERSOANE CARE IMI VOR CADEA SUB LUPA!!!
  PS VORBESC TOT DE GABORI SI POLITICIENI!!!

 8. Kaa said

  am October 29 2009 @ 11:50 am

  Am inteles eu bine? Dam afara bugetari dar cream noi locuri de munca BUGETARE??? Wow, asa da gandire economica de criza! De ce nu ne spuneti si care-i boul care a initiat acest minunat proiect de lege, precum si fraierii din comisia care l-au avizat?

 9. lion heart said

  am November 6 2009 @ 3:59 pm

  Orice munca privita din exterior pare una lejera, pentru ca privitorul nu-si poate da seama neimplicat fiind in cauza, cate greutati si privatiuni presupune aceasta profesie, expunere la stres, conditii meteo nefavorabile, pericol fizic etc. Dar deh! E usor si placut sa barfesti pe forumuri si sa denigrezi institutiile statului si pe angajatii lor, sa concurezi in insulte care de care mai fanteziste cu alti frustrati si limitati intelectual, iar pentru multi e o adevarata defulare in urma experientelor negative pe care le-au avut in viata reala cu cei ce aplica legea, din motive imputabile lor, fireste… Astept si comentarii ceva mai obiective si mature pe tema infiintarii Politiei Locale, poate mai sunt si oameni de buna credinta in tara asta, si nu doar handicapati cu ifose…
  In alta ordine de idei, infiintarea Politiei Locale cu atributiile, de data asta, mult mai bine gandite in sens de eficienta, este o masura cat se poate de benefica si asteptata de cetatenii care sunt disperati de cresterea fenomenului infractional / contraventional in tara noastra; pe de alta parte, metodologia de aplicare va trebui fireste sa prevada niste criterii riguroase de selectie a personalului, indiferent de provenienta lui, strict in functie de pregatire si competenta, si nu doar o preluare automata a agentilor Politiei Comunitare. In rest, e treaba sefilor ierarhici (care trebuie si ei “purificati”, eliminati din sistem pensionarii militari etc. fara pregatire si experienta in munca de ordine publica, ce dau deseori ordine contradictorii,ilegale, abuzive) sa-i controleze si sa ia masurile de rigoare in cazul celor ce nu-si fac treaba pentru care sunt platiti, o fac defectuos ori a celor ce comit abuzuri. Daca se aplica in mod corect legea 188 / 1999 privind statutul functionarului public si, in plus fata de Politia Comunitara, statutul politistului, cu drepturile, obligatiile si sanctiunile aferente, institutia Politiei Locale se va dovedi una utila, nu in concurenta cu Politia Nationala, ci in completarea ei – pentru ca un plus de ordine prin sanctionarea faptelor antisociale nu cred ca ar trebui sa deranjeze, decat eventual pe cei ce sunt obisnuiti sa le comita. In rest, timpul va arata daca infiintarea ei va fi una benefica ori nu, in caz contrar cetatenii vor trebui sa-si manifeste opiniile ceva mai combativ si sa ceara desfiintarea institutiei, pentru ca, in fond si la urma urmelor, nimeni (si nimic) nu e de neinlocuit, iar daca nu-si dovedeste utilitatea, de desfiintat, zic eu… Pentru ce-i ce-si doresc armament, le urez ca prima ( si ultima ) utilizare a acestuia sa fie prin lipirea tevii de propria lor tampla si apasarea pe tragaci; o astfel de auto-eliminare a dobitocilor ar scuti politia si justitia de multe probleme. Pentru Kaa: numarul bugetarilor se reduce acolo unde e posibil si necesar – in domeniul ordinii publice nu cred ca situatia este atat de relaxata incat sa ne permitem reduceri de personal; iar bou si fraier este cel ce-i numeste pe altii cu astfel de apelative – daca ti s-au adunat multe frustrari, consulta un psiholog inainte de a polua netul cu aberatii!

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: