Elena Carstea nu poate evita drama: mama ei ramane pe drumuri, casa fiind scoasa la vanzare

Tweet thisPAGUBIT. Vasile Hategan i-a imprumutat pe Profira si Nicolae Carstea acum trei ani, dar nu a mai vazut niciun ban inapoi


Ion Garnod

Andreea Romaniuc Archip, Cancan

Nici nu si-a revenit bine din operatia suferita in SUA, ca Elena Carstea are din nou motive de suparare: casa din Medias pe care o detinea alaturi de mama ei si in care batrana ar fi trebuit sa traiasca linistita e scoasa la licitatie.

In urma cu trei ani, Profira Carstea si fiul ei, Nicolae-Cristinel Carstea, fratele Elenei, au imprumutat de la un localnic, Vasile Hategan, suma de 25.500 de euro, pentru realizarea unei tranzactii. Creditorul, angajat la SNT Transgaz SA Medias, spune ca nu a avut niciun dubiu ca isi va recupera banii si i-a dat. Am crezut tot timpul ca familia artistei este de buna credinta. Asa ca, atunci cand Nick mi-a solicitat un imprumut pentru a scoate de sub ipoteca o vila din comuna Bistrita Bargaului, nu am ezitat sa-i sar in ajutor. Am gresit ca nu am verificat cele spuse de acesta. Imobilul din comuna bistriteana era de multa vreme in stadiul de executare silita, in favoarea unei banci. M-au asigurat ca-mi vor returna banii, pentru ca dispun de terenuri la malul marii, de care ar fi fost interesat Gigi Becali.

O licitatie in fiecare luna


Acesta sustine ca familia cantaretei a acceptat sa autentifice la notariat contractul de imprumut, punand drept gaj locuinta cu cinci camere si anexe din strada Episcop Ioan Suciu nr. 15, povesteste Vasile Hategan. Dupa doi ani, Hategan tot nu reusise sa-si recupereze banii si s-a adresat unui executor judecatoresc. Imobilul cu pricina a fost scos la licitatie, insa nu s-a prezentat niciun ofertant, cu toate ca valoarea acestuia a fost diminuata de la 100.000 de euro initial, la numai 57.562,60 de euro. Inainte de a pleca in America, Profira s-a mutat la fiica sa din Agnita, iar in imobilul din Medias locuieste acum doar fiul sau, Nicolae-Cristinel. El sta baricadat in casa, tocmai pentru a nu putea fi evacuat. Eu am ramas cu paguba, adica 25.500 de euro la care se adauga inca 8.600 de lei cheltuieli de judecata. Chiar daca licitatia va continua in fiecare luna, e cert ca, in momentul de fata nimeni nu cumpara case si, cu atat mai putin aflate in litigiu, ne-a mai spus Vasile Hategan.
Elena Carstea cunoaste problema, dar nu are solutii. Dupa cum se stie, nu a avut bani nici sa-si achite costurile interventiei chirurgicale, daramite sa plateasca pagubele din Romania. M-am suparat foarte tare cand am auzit. Mi-a spus sora mea, acum cateva luni. Am aflat tarziu. Nu am ce sa fac. Nu am de unde sa le dau banii necesari. Peste sase luni e posibil sa am din nou o interventie pe creier. Am un teren la mare pe care nu l-am mai vandut pentru ca a cazut piata. Nici macar nu am voie sa ma enervez. Ce pot sa zic... au pierdut altii averi intregi, miliarde. Nu trebuia sa pierd si eu ceva?, spune cantareata.
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


3 Comentarii pana acum»

 1. asistentapentruconsumatori.ro said

  am October 23 2009 @ 11:41 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 2. www.vrajitorul.eu/ - Magia afacerii dvs. said

  am October 23 2009 @ 11:41 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.

  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. obiectiva said

  am October 24 2009 @ 7:12 pm

  IMI PARE EXTREM DE RAU PENTRU EA. E PREFERATA FIICEI MELE. am luat doua cd/uri, cu 2 ex. revista Felicia, si fiica mea, de 10 ani, asculta muzica incontinuu. stie toate melodiile pe de rost.nu ma duce mintea, ce am mai putea face pentru ELENA CARSTEA? in afara de a/i dori sanatate si tot binele din lume?

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: