Banner

Înving?torii nu au dreptul s? osteneasc?

Tweet thisReclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu:


Înving?torii nu au dreptul s? osteneasc?

Tweet this
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


8 Comentarii pana acum»

 1. Elena said

  am August 27 2009 @ 1:41 pm

  Acum un an v-ati aruncat in “nebuloasa” asta sperand ca veti face ceva bun, ceva util pentru noi, ilfovenii, dar si pentru cetatenii Romaniei. In timpul campaniei electorale, fiind cu ceva ani mai mare decat Dvs., mi-am permis sa va spun ca “nici nu va imaginati in ce vreti sa intrati”. Asta, dupa cum v-ati dat seama, nu ca sa va sperii si sa renuntati. Dar sunt convinsa ca ACUM ati inteles cu mult mai bine ceea ce voiam sa zic ATUNCI.
  Eram convinsa ca veti ajunge cel mai tanar senator din istoria Romaniei (Doamne, cat de frumos suna!), dar, pe de alta parte, imi era mila de tineretea Dvs. si de tot ceea ce urma sa vi se intample.
  Da, e adevarat, istoria va va judeca pe fiecare in parte pentru ceea ce ati facut / nu ati facut acum, avand puterea. E greu, e infiorator sa lupti cu prejudecati, cu imoralitati, cu lipsa de cultura, cu unele caractere mizerabile (nu gasesc acum un sinonim mai elegant!)… Si sunt convinsa ca atat Dvs., cat si unii colegi dintre cei care au propria afacere care merge destul de bine aveti un sentiment de …. retinere amestecat cu regret – “Oare nu era mai bine sa raman acolo, sa-mi vad de afacere, de viata de familie, de ceea ce s-ar fi putut defini printr-o doza mai mare de liniste!?” Poate ca da, poate ca nu!
  Sa stiti ca va inteleg ori de cate ori “primiti” o tema de facut pe linie de partid. Stiu (si cred ca STIM mai multi de pe acest blog) ca, daca ati fi in alta postura, in unele situatii v-ati abtine. Dar respectul nostru pentru Dvs. este crescut datorita faptului ca am observat ca, totusi, sunteti in slujba omului de rand, a celor aflati in nevoi.
  Cat despre ceea ce spunea prietenul Dvs., imi permit sa fac o mica schimbare – INVINGATORII NU AU DREPTUL SA SE ODIHNEASCA! Mi se pare mai potrivit!
  Toata stima pentru tot ce faceti!

 2. sibianul said

  am August 27 2009 @ 1:44 pm

  Multumim frumos !

 3. senator Urban Iulian - ptr. Elena said

  am August 27 2009 @ 1:44 pm

  Va multumesc frumos

 4. Marian said

  am August 27 2009 @ 3:55 pm

  Dumitru Oprea – un mare profesor de la Iasi, a facut din facultatea de economie o bijuterie.Am urmat cursurile de sisteme informationale cu dumnealui … exceptional

  Felicitari pentru dumnealui si pentru dumneata domnule Urban.

  Cred ca aveti nevoie de mai multa energie sa va impuneti in vederea realizarii unei justitii vertebrale si apoi in vederea reglarii mecanismelor economice.

  Succes pe mai departe

 5. Othelo said

  am August 27 2009 @ 4:04 pm

  Dumnezeu sa va lumineze in continuare dl. Urban

 6. Catalin HN said

  am August 27 2009 @ 4:25 pm

  Frumoase cuvinte care din pacate exprima un trist adevar. Sunt si eu, sufleteste, alaturi de dvs. si de cei care (mai) incearca sa creeze ceva bun si normal in aceasta tara. Nu va lasati! Sper ca in viitor, cat de curand, numarul senatorilor DE BUNA CALITATE sa fie cat mai mare. Asa sa dea Dumnezeu !

 7. George said

  am August 27 2009 @ 4:43 pm

  Peste 3 ani sunt gata sa candidez si sa sprijin din parlament initiativele D-lui senator Urban, insa nu voi avea nicio sansa din urmatoarele motive:
  – nu am bani de campanie electorala, asta insemnand bani de ulei, zahar, faina, pui congelati pentru alegatori;
  – deoarece doresc sa candidez independent, nu-l voi avea pe Goagal sa garanteze pentru mine.
  Asa ca, intrucat multi oameni capabili si cu bune intentii se afla in situatia mea, acest lucru – schimbarea actualei clase politice – nu va avea loc, probabil, niciodata.

 8. atotstiutorul said

  am August 27 2009 @ 5:01 pm

  Cu toata parerea de rau” ciini latra caravana trece” dar parca e mai bine decit”sat fara ciini”

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: