Autoritatile se joaca cu viata nepoatei mele Frangulea Madalina

Tweet thisReclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu:


Autoritatile se joaca cu viata nepoatei mele Frangulea Madalina

Tweet this
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


5 Comentarii pana acum»

 1. VIOREL URBAN said

  am July 31 2009 @ 3:01 pm

 2. Gabriela said

  am July 31 2009 @ 4:49 pm

  Situatia Madalinei mi-a amintit de o prietena care s-a stins din viata cu acelasi diagnostic.Revolta pe care am simtit-o atunci(Ea si familia ei nici macar nu au fost informati de catre medici despre posibilitatile de tratament “mai evoluate”)mi s-a trezit din nou in suflet. Prin nepasare, neimplicare si lipsa de profesionalism sistemul de sanatate romanesc este de fapt un sistem de exterminare, pe care CULMEA ! il mai si platim din veniturile noastre mizere (in proportie de 90 % din populatie are astfel de venituri).
  Domnule Senator, interventia Dvs.hotarata sunt sigura ca va debloca situatia.
  Madalina, iti tin pumnii sa reusesti !

 3. Violeta said

  am August 1 2009 @ 2:56 pm

  Domnule Senator Urban,
  Dupa cum vedeti, cei de la Ministerul Sanatatii refuza sa va spuna despre dosarul lui Madalina,au trimis sesizarea Dvs. la Directia de Sanatate, iar cei de acolo probabil o sa va raspunda ca, dosarul e trimis la Ministerul Sanatatii.
  Din informatiile noastre, dosarul lui Madalina nr. 22917/08.05.2009 este la Ministerul Sanatatii( d-na Dr. Bartos poate sa va spuna mai multe daca o sa doreasca acest lucru), iar Ministerul Sanatatii asteapta aprobarea de fonduri de la Ministerul Muncii. La noi in Romania, daca ai nevoie de tratament in strainatate, trebuie sa astepti aprobare atat de la Ministerul Sanatatii cat si de la Ministerul Muncii.
  Va rog sa interveniti si la Ministerul Muncii, fiindca, dupa cate am aflat,
  aici se afla dosarul pentru aprobare de fonduri.
  Noi am telefonat la Ministerul Muncii, am trimis si o sesizare, dar nu vor sa ne spuna nimic de ce nu se aproba dosarul lui Madalina, ba chiar o doamna din cadrul ministerului mi-a vorbit pe un ton foarte ridicat,intrebandu-ma cine m-a indrumat la acel interior, era interiorul de la cabinetul d-lui ministru, iar eu aflasem ca sesizarea era acolo.
  Toti ne spun sa avem rabdare,probabil ei gandesc ca,daca tot amana asa, n-o sa mai avem nevoie de acei bani pe care-i asteptam de cateva luni de zile, cum de altfel au mai fost cazuri cand au aprobat dosarul dupa ce persoana bolnava nu mai era in viata.
  Va multumim pentru sprijinul acordat.
  Cu multumiri.

 4. Mar said

  am August 4 2009 @ 5:42 pm

  Save Madalina, pls!

 5. Floridor said

  am November 27 2009 @ 3:18 pm

  Astia sant niste criminali! Toti oamenii au dreptul la viata…dar pentru ei viata altora nu valoreaza nimic, vor doar voturi ca sa se cocoate in scaune inalte de unde sa hotarasca soarta nefericitilor din poporul care i-a votat!
  Ce s-a mai intamplat cu madalina?

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: