Este sau nu clasa politica sub nivelul societatii ?

Tweet thisReclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


2 Comentarii pana acum»

 1. Iulian Urban said

  am May 26 2008 @ 6:40 pm

  On 5/26/08, ionita marius wrote:

  Am vazut comentariul privind “Falimentul Teknosa amanat la data de 06 iunie 2008 – No. 10162/2008-05-23”.
  Acum sa va arat un faliment unde Inalta curte de Justitie si Tribunalul Gorj lucreaza pentru fraudarea creditorilor.

  Deschiderea procedurii falimentului SC Univers All Trading Romania SRL s-a facut de catre Tribunalul Bucuresti. Ulterior Dosarul de fond (faliment) a fost stramutat de la Tribunalul Bucuresti la Tribunalul Gorj.

  Mai jos va expun informarea creditorilor facuta de catre administratorul numit de creditori si de Comitetul Creditorilor.

  Domnilor Creditori ,

  Cu deosebit regret si cu o „deosebita admiratie fata de minunile justitiei” va aduc la cunostinta ca instanta Tribunalului Gorj, prin judecator sindic PANOIU ELENA, la termenul din data de 13.05.2008 in dosarul de fond nr. 41997/3/2006 ( dosar care a pastrat acelasi numar ca si la Tribunalul Bucuresti Sectia a VII-a Comerciala) a considerat ca, urmarea a stramutarii dosarului in baza hotaririi Inaltei Curti de Casatie si Justitie nr. 162/24.01.2008 ar fi fost anulata inclusiv sentinta de deschidere a procedurii din 09.01.2007 pronuntata de Judecator sindic Stanciu Ion de la Tribunalul Bucuresti Sectia a VII-a Comerciala.

  Fata de judecatile de principiu ale doamnei judecator sindic Panoiu Elena, subscrisa in calitate de administrator judiciar doresc sa va comunic si punctul meu de vedere.
  Doresc sa cunosc si sa imi comunicati punctul dvs. de vedere, chiar daca nu sunteti de acord cu mine, dar pe care a-si dori sa-l justificati.

  Personal consider ca mi-am indeplinit cu profesionalism atributiile si ca nu trebuie sa abdicati nici domniile voastre – care ati fost fraudati cu buna stiinta de fostii administratori ai debitoarei S.C. Univers’All Trading Romania S.R.L. – in recuperarea creantelor dvs.

  Este limpede pentru mine ca asa cum formulasem si inregistrasem la dosarul cauzei toate cele 14 actiuni in anulare, raportul intocmit in conformitate cu art. 59 din Legea 85/2006, privind cauzele care au dus la incetare de plati, precum si cererea de atragere a raspunderii celor care au contribuit la falimentul debitoarei, cerere intocmita in conformitate cu prevederile art. 138 din lege, precum si faptul ca eu in calitate de administrator judiciar care aveam deja suportul moral al creditorilor din dosar si ca impreuna cu domniile voastre reprezentam un real pericol pentru cei care va fraudasera cu peste 20 milioane EURO.

  In consecinta, cei vizati au facut toate demersurile la instanta Inalta Curte de Casatie si Justitie, dar si la instanta Tribunalului Gorj sa scoata din joc administratorul judiciar incomod (C C SPRL) si sa forteze nelegal adoptarea de catre judectorul sindic Panoiu Elena a sentintei din 746/13.05.2008 prin care aceasta in intelepciunea domniei sale, a apreciat ca procedura insolventei nu a fost niciodata deschisa si ca indreptatita ar fi domnia sa sa deschida procedura la primul termen de judecata din 13.05.2008.

  In opinia mea judecata de valoare a doamnei judecator sindic Panoiu Elena de la Tribunalul Gorj s-a impotmolit in interesul purtat fata de reprezentatii debitoarei, rastamacind domnia sa chiar textul de lege asa cum ii dictau interesele.

  Ca sa justific in fata dumneavostra afirmatiile de mai sus, va expun mai jos si motivarea astfel:

  1. Este adevarat ca prin incheierea nr.162/24 ianuarie 2008 pronuntata de Inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul de stramutare 10196/1/2007, prin care a fost admisa cererea de stramutare formulata de creditorul S.C. Dorna Lactate S.A. (creditor care detinea o creanta de 50.000 ron pe care a cesionat-o catre SC Tichet Plus Services SRL, reprezentata de Buruiana Gheorghe, intre data inregistrarii cererii de stramutare si judecarea cererii) inalta instanta, in intelepciunea sa, a „dispus anularea actelor indeplinite anterior cererii de stramutare”
  2. Dar, in conformitate cu prevederile art. 40 Cod Proc.Civ. „Hotarirea de stramutare

  va arata in ce masura actele indeplinite de instanta inainte de stramutare urmeaza sa fie pastrate”
  Acesta prevedere legala precizeaza exact care acte trebuie sa fie anulate, respectiv ale instantei, adica ale judecatorului sindic asupra caruia a aplanat banuiala legitima in temeiul careia a fost formulata cererea de stramutare.

  Adica, cu alte cuvinte, coroborand prevederile art. 37 alin. 2 si art. 40 Cod Proc.Civ. cu prevederile incheierii 162/24.01.2008 rezulta ca s-a dispus anularea actelor instantei (ale judecatorului sindic) asupra caruia a planat banuiala legitima si NU actele de procedura facute de administratorul judiciar.
  De aici, rezulta ca nu trebuie anulate actele administratorului judiciar sau ale adunarii creditorilor si nici ale Comitetului Creditorilor, cum ar fi rapoartele administratorului judiciari, aprobate de creditori in temeiul art. 32 din legea 85/2006 si nici actiunile in anulare promovate de administratorul judiciar in exercitarea atibutiilor legale, cu acordul Comitetului Creditorilor (organ care in conformitate cu prevederile art. 11 alin. (2) din legea 85/2006 acesta este cel abilitat sa controleze sub aspectul oportunitatii deciziile managerile ale administratorului judiciar).

  De asemnenea, va rugam sa luati act de faptul ca, dintre actele judecatorului sindic anulate pot fi anulate actele ce intra in puterea de lucru judecat, adica cele care au fost cenzurate de instanta Curtii de Apel Bucuresti – Irevocabil.
  Aceste acte nu puteau fi anulate nici macar de Inalta Curte de Casatie si Justitie intucit intra in puterera de lucru judecat. Acte irevocabile.

  In acesta categorie de hotarire inzestrata cu autoritate de lucru judecat intra incheierea din 13.06.2007 pronuntata de judecator sindic Stanciu Ion in dosarul 41997/3/2006, prin care s-a admis cererea formulata de Comitetul Creditorilor prin presedinte SC COCA COLA HBC Romania SRL de ridicare a dreptului de administrare al debitoarei SC Univers’All Trading Romania SRL si desemnare a reprezentantului CRIS CONSULT S.P.R.L. cu toate atributiile prevazute de art. 20 din legea 85/2006.
  Impotriva aceste incheieri s-a formulat recurs de catre debitoarea Univers’all Trading Romania SRL prin Buruiana Gheorghe
  Recursul debitoarei S.C. UNIVERS’ALL TRADING ROMANIA S.R.L. – in insolventa, prin Buruiana Gheorghe a fost solutionat in conditii de contradictorialitate cu toti membrii prezenti ai Comitetului Creditorilor si administratorul judiciar de catre Curtea de Apel Bucuresti in mod irevocabil prin Decizia Comerciala 1753 R pronuntata la 30 nov. 2007 in dosarul 41997.130607/3/2006.
  La termenul de judecata partile au pus concluzii atat pe fondul cauzei cit si pe exceptii, asa cum rezulta din continutul deciziei comerciale 1753R.
  In consecinta puterea de autoritate absoluta a lucrului judecat creaza prin decizia Curtii de Apel un drept nou prin care se statueza ca debitoarei S.C. UNIVERS’ALL TRADING ROMANIA S.R.L. – in insolventa in mod ireocabil i s-a ridicat dreptul de administrare, ca dl Buruiana Gheorghe nu mai are calitate de reprezentant si ca administratorul judiciar CRIS CONSULT S.P.R.L. are conducerea in tot a activitatii societatii debitoare.

  Fata de aceste aspecte apreciem ca judecatorul numit de Tribunalul Gorj, doamna Panoiu Elena, ca urmare a repartizarii dupa stramutare a dosarului de insolventa, dosar care a avut prim termen in data de 13.05.2008, nu putea in intelepciunea domniei sale sa considere anulate toate actele judecatorului sindic Stanciu Ion intrucit incheiera din 13.06.2007 intra in autoritate de lucru judecat fiind cenzurata in conditii de contradictorialitate de instanta Curtii de Apel Bucuresti.
  Pe cale de consecinta intrucit in mod irevocabil s-a stabilit ca debitoarei i s-a ridicat dreptul de administrare si ca aceasta e reprezentata doar de administratorul judiciar, judecator sindic Panoiu Elena nu putea sa considere ca inclusiv sentinta de deschidere a procedurii ar fi fost anulata prin admiterea stramutarii.

  Personal consider ca in realitate tinta si pericolul acestei judecati de valoare a judecatorului Panoiu Elena, dar si a reprezentantilor debitoarei este admnistratorul judiciar CRIS CONSULT S.P.R.L., care a inteles sa apere interesele creditorilor pagubiti si sa urmaresca plata pasivului societatii debitoare, pasiv constituit de catre administratori debitoarei cu intentie si rea credinta.
  Dovada intentiei urmarita de judecator sindic Panoiu Elena este tocmai faptul ca aceasta a dispus noului administrator judiciar desemnat de domnia sa in dosar sa intocmeasca raportul prevazut de art 59 „privind cauzele si imprejurarile care au dus la incetarea de plati si persoanele vinovate” raport pe care subscrisa l-am intocmit si creditorii l-au aprobat in adunarea creditorilor cu procent de peste 51% din total creante.
  Adica cu alte cuvinte domnia sa nu numai ca a anulat actele instantei dar si actele admnistratorului judiciar si ale Adunarii Creditorilor si ale Comitetului Creditorilor.
  Apreciez ca aceasta abordare a fost facuta cu intentie si complicitate de cei interesati in scopul renuntarii de catre domniile voastre la lupta pornita de noi pentru recuperarea creantelor dvs. oferind in acest mod inca o data administratorilor Buruiana Gheorghe si Petrovici Razvan cistig de cauza

  As dori sa cunosc punctul dvs. de vedere cu privire la cele expuse mai sus si daca doriti sa conlucram in continuare, din respect pentru dvs. si din respect pentru profesia practicata aceea de practician in insolventa, am dori sa va comunicam si solutiile pe care le vedem noi.

  Astfel, consider ca este necesar sa stabilim o strategie de urmat pentru a avea cistig de cauza.
  Ceea ce trebuie sa stiti de la inceput este faptul ca in dumneavoastra exista cheia sucesului. Scopul declarat al legii 85/2006 este cel al platii pasivului debitoarei, procedura fiind declarata in folosul creditorilor.

  1. Va comunic mai jos continutul dispozitivului sentintei nr.746/13.05.2008 asa cum se afla el pe site-ul Tribunalului Gorj.
  2. Va rog sa luati act despre faptul ca in 20.05.2008 acelasi judecator a pronuntat si o incheiere de rectificare a sentintei 746, rectificand data primei adunari a creditorilor pentru 08.08.2008.

  Succesul dvs. consta in modul in care va urmariti interesul si in acest scop consider necesar sa va exercitati rolul activ in sensul:

  1. Prezentei dv la Prima adunare a creditorilor din 08.08.2008 ce va avea loc la sediul admnistratorului judiciar
  2. Declararii recursului imotriva sentintei 746/13.05.20068

  Pentru a avea calitate de creditor trebuie sa formulati cerere de creanta pina la data limita de 8.07.2008, stabilita prin sentinta de deschidere a procedurii

  I. Acum se pune in discutie daca jud. Panoiu a considerat ca procedura nu a fost niciodata deschisa acordand termene de depune a cererilor de creanta ar fi bine sa nu cadem in capcana intinsa de a nu formula cereri de creanta.

  Eu cred ca toti creditorii ar trebui sa formuleze cereri noi de creanta la care sa calculeze penalitati contractuale sau dobinda legala pina la data de 13.05.2008, la care sa adauge si cheltuielile de judecata efectuate deja cu prima cerere de creanta si sa le comunice prin posta cu confirmare de primire pe care sa le timbreze lega .
  Atentie! consider ca la noile cereri de creanta nu trebuie sa atasati si documentele justificative, ci doar in cerere sa faceti referire la documentele depuse deja la dosar prin cererea inregistrata la Tribunalul Bucuresti Sectia a VII-a Comerciala, in acelasi dosar, cereri verificate de fostul administrator judiciar. In data de 08.07.2008 este termen pentru continuarea procedurii.
  Este foarte important ca prin acesta cerere sa va majorati creanta cu penalitatile contractuale sau dobinda legala pentru a se vedea ca prin tergiversarea cauzei de catre aceeasi administratori ai debitoarei, Buruiana Gheorghe si Petrovici Razvan, nu s-a obtinut decit tragerea de timp si marirea psaivului debitoarei.
  Nu va zgirciti sa trimiteti cu posta si sa timbrati o nou cerere pentru ca personal consider ca acesta diversiune este facuta tocmai pentru ca dvs. sa considerati ca ar ramine valabila prima cerere de creanta, pentru ca apoi administratorul judiciar sa depune tabel preliminar doar cu creditorii care au formulat cerere de creanta si sa va decada din dreptul de a va recupera creanta.

  Dupa ce ati formulat cerere de creanta, va rog sa pastrati dovada timbrarii si dovada comunicarii pentru orice eventualitate.
  Pana la aceasta data sentinta 746/13.05.2008 nu s-a publicat pe Buletinul Procedurilor de Insolventa si, dupa cite cunoastem, nu toti creditorii au abonament la acest Buletin al Procedurilor de Insolventa.
  In consecinta, ne obligam sa va comunicam pe email toate actele de procedura publicate in Buletinul Procedurilor de Insolventa de jud. Panoiu Elena sau de administratorul judiciar Consulting Company IPURL.
  In mod normal la Prima adunare a creditorilor din 08.08.2008 conform dipozitiilor art. 14 coroborat cu art. 19 creditorii detinatori a peste 50 % din total creantelor pot decide desemnarea unui alt admnistratorul judiciar.
  Deci sta in puterea dvs. sa decideti pe cine sa angajati sa va recupereze creantele.
  Pentru a fi uniti si operativi eu v-as sugera ca sa nu mai faceti drumul in data de 08.08.2008 la Tirgu Jiu sa comunicati scrisoarea dvs. prin care va exprimati votul doamnei avocat Teodorescu Copilu Cristina de la S.C. Elgeka Ferfelis, care in data de 08.08.2008 depune toate scrisorile originale la administratorul judiciar in baza mandatului acordat de dvs.
  Bineinteles ca acesta serviciu nu se solicita a fi platit de dvs. ci doar sustinut pentru a ajunge si noi la scopul urmarit.
  In cazul in care sunteti de acord eu sau dna av. Teodorescu Copilu Cristina va stam la dispozitie pentru a va transmite continutul unei astfel de scrisori pe care sa il comunicati cu posta dnei av. Copilu Cristina de la S.C. Elgeka Ferfelis.
  Cade in sarcina mea sa verific permanent Buletinul Procedurilor de Insolventa sa vad daca nu cumva administratorul va cere prelungirea termenelor ca sa cunoasteti in timp util data adunarii creditorilor.
  Aceasta ar fi prima cale de urmat, dar fara a o elimina pe a doua care ar trebui sa fie aproape concomitenta si anume:

  II. Calea de a formula recurs impotriva sentintei 746/13.05.2008 care va trebui inregistrata in 10 zile de la comunicarea sentintei de deschidere a procedurii. Cum comunicarea acestei sentinte se face de catre instanta prin Buletinul Procedurilor de Insolventa va vom comunica pe email care este data comunicarii si va vom atasa sentinta in intregime asa cum a fost ea publicata.

  Noi avem cunostinta ca creditorul utrmaritor Elgeka Ferfelis, in contradictoriu cu care dna presedinta Panoiu a considerat ca trebuie sa judece cauza in 13.05.2008, considerind ca ceilalti creditori care erau prezenti, inclusiv subsemnata, desi citati nu avem dreptul sa punem concluzii nefiind parti in dosar, va formula recurs.

  In consecinta, dupa publicarea sentintei noi ne obligam sa va comunicam sentinta din Buletinul Procedurilor de Insolventa si sa va atasam si un model de recurs asa cum consideram noi ca ar fi oportun de formulat, pe care dvs. sa il adaptati la cerintele dvs. si sa il individualizati cu inscrisurile personalizate.

  Am incheiat informarea.

  Este o nedreptate strigatoare la cer asemenea abordare.

  Cu stima,

  Marius Ionita

 2. Tribunalul Covasna a lovit dur in creditorii firmei Teknosa - nu mai sunt sanse de recuperare a banilor ! said

  am June 6 2008 @ 7:27 pm

  […] 06 iunie 2008 asa cum va spuneam in acest material http://www.urbaniulian.ro/2008/05/23/falimentul-teknosa-amanat-la-data-de-06-iunie-2008/ , Tribunalul Covasna a judecat cererea de faliment privind lantul de retail Teknosa detinut de […]

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu:


Este sau nu clasa politica sub nivelul societatii ?

Tweet this
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


19 Comentarii pana acum»

 1. Buduru said

  am July 30 2009 @ 7:01 pm

  As risca sa spun ca, in mod categoric, clasa politica nu este sub nivelul societatii! Este peste medie, dar nu e suficient! Asa dupa cum discutam zilele trecute, cu privire la olimpicii romani, politicienii trebuie sa fie “varfuri” ale societatii. Undeva in primii 10%, ca pregatire si competenta. Din pacate, suntem departe de asa ceva! Una hirundo non facit ver!

 2. Calin said

  am July 30 2009 @ 7:25 pm

  Am auzit si eu o scuza invocata de un politician la un momemt dat, “ce vreti sa facem, suntem asemenea celor care ne-au ales”. Din pacate, Buduru are dreptate. Nu e de ajuns ca politicienii sa fie mai buni, trebuie sa fie varfurile societatii atat din punct de vedere profesional cat MAI ALES MORAL, altfel, pentru a fi acceptabil in tara asta, mai avem nevoie de inca 20 ani peste cei mentionati de Brucan. Parerea mea este ca actualii politicieni sunt sub nivelul acceptabil al moralei, nu stiu insa cum se situeaza fata de media societatii.
  In orice caz, pe undeva este normal asa, pentru ca doar niste indivizi capabili de mari compromisuri rezista acolo. Iar cineva cu tarie de caracter si cu inalta tinuta morala va sfarsi cu o retragere din viata politica sau va fi corupt de colegi.
  Chiar daca persoane integre si competente exista si acum, sunt probabil putin atrasi de politica, datorita faptului ca trebuie sa faca prea multe compromisuri si eforturi pentru a se mentine acolo si a reusi sa faca ceva.
  Cat despre electorat, aici e si mai complicat, este de multe feluri, cu diferite nivele de intelegere, nu putem avea mari pretentii. Trebuie doar sa speram ca mai multe decenii de contact cu civilizatiile europene vor creste acest nivel, cu suportul unei educatii serioase, bineinteles.
  Si aici vine rolul jurnalistilor, care ar trebui sa sprijine electoratul incapabil sa distinga intre bine si rau sa gaseasca o cale catre cei valorosi.
  Dar iar suntem intr-un cerc vicios si jurnalistii au printre ei multe persoane incompetente, corupte etc.

 3. Dani said

  am July 30 2009 @ 9:14 pm

  Pe Dl. Urban il doare ca e atacat Base… saracul Base, e imaculat, nu tu flota distrusa, nu tu criza lasata sa zburde in voie, nu tu vreo vina pt un milion de proaspeti someri, ba se mai vrea sa candideze si sa mai ia inca un mandat….

  Intr-adevar, te uitti la Base, si iti dai seama de calitatea inferioara a clasei politice… Un presedinte ales alege la randul lui un prim-ministru obedient, care NUMESTE mministri incompetenti si corupti… deci unde e electoratul? Si ce vina are el? Ca s-a lasat fraierit de mincunile unui marinar? In rest, toata responsabilitatea ii revine basescului… PESTELE DE LA CAP SE IMPUTE…

  SCHIMBATI CAPUL… CU ORICE PRETZ… ca mai rau nu se poate…

 4. atotstiutorul said

  am July 31 2009 @ 7:39 am

  Cum e turcu si pistolul!….Fiecare pasare pe limba ei piere!!(intelepciune populara)

 5. Mladin Dorian said

  am July 31 2009 @ 7:44 am

  Moral, sigur da!
  Prefer sa ma conduca un incapabil altruist decat un geniu fara scrupule.

 6. Mladin Dorian said

  am July 31 2009 @ 7:50 am

  Cred ca este mai potrivit aici:

  1.Ceea ce se intampla acum imi aduce aminte de premisele sociale din 86-89
  2.Dragii nostri alesi nu fac altceva decat sa le acutizeze
  3.Furatul legiferat (dau o lege pt. mine)/ sau nelegiferat este ca… fumatul – creeaza dependenta – credeti ca vor renunta la el?
  4.Ce am inteles din declaratiile alesilor nostri: platim prea mult pentru… bugetari si ASISTENTA SOCIALA! CRED CA ACEASTA AFIRMATIE ESTE “CIREASA DE PE TORT”! Ce va urma (vezi istorie), nici nu am curaj sa cuantific, dar clar istoria se va repeta.
  5.Concluzie / intrebare de final – este oare imposibil sa ne depasim nevoia genetica de dominare prin bani/putere a celor de lana noi?
  6.ADEVAR/ALTRUISM/CINSTE/CORECTITUDINE/ETC. = NOTIUNI ABSTRACTE INVENTATE DE HOTI PENTRU FRAIERI (ADICA NOI… )
  7.Intr-un fel ma bucur de ceea ce se intampla acum, precum si de reactiile / deciziile politice ale alesilor(oare?) nostri; nici nu realizeaza cum “catalizeaza” atingerea masei critice de… suportabilitate (din pacate, noi, neamul romanesc, nu stim sa reactionam decat exploziv). Ce vor face oare cand omul/sclavul de rand va fi pus cu spatele la zid si nu va mai avea nimic de pierdut? (nu va mai avea cum sa puna o amarata de pita pe masa copiilor)EXPLICATII ATUNCI CA NU ESTE PREGATIT/PERFORMANT/NU RABDA SUFICIENT…

 7. Un negru mititel said

  am July 31 2009 @ 7:59 am

  Io zic ca “da”!

 8. MADCAT said

  am July 31 2009 @ 7:59 am

  Cenzura?!

 9. constantin said

  am July 31 2009 @ 8:39 am

  Mda….iarasi o postare lozincarda, mai lipsea “sa facem zid in jurul conducatorului iubit care isi sacrifica totul pentru binele tarii”…cam coreeana postarea dle senator. Aparati-va propria persoana si nu va mai puneti obrazul pentru mai stiu eu cine, credeti ca va sari vreodata Basescu in apararea dvs.?Va arunca imediat in bratele hidrei dupa obiceiul propriu…Si nu vad nimic rau in a critica presedintele, vreti sa fie laudat?Pentru ce? Ca deja isi pregateste disparitia din fotoliul prezidential vazand ca toate “intelepciunile economico-financiare” emanate din putul gandirii proprii sunt falimentare, ca Romania se indreapta rapid spre colaps?Ca a numit un incompetent prim-ministru care si-a format un guvern pe chipul si asemanarea lui?Ca sapte luni nu au lansat decat petarde si fumigene chipurile anticriza si nimic concret?Ca au umflat aparatul guvernamental pana la suprasaturare?Ca practica invrajbirea intre diversele categorii sociale din tara?Ca bugetarii sunt principala vina a esecului guvernarii?

 10. LastChance said

  am July 31 2009 @ 9:25 am

  Pai regula este ca fiecare popor are conducatorul pe care-l merita, nu pot spune ca la noi clasa politica este sub nivelul societeatii deoarece societatea este impartita in 20% si 80% unde sunt cei 80% , … ma ingrozesc, Da avem 80% care sunt undeva prin feudalism cu mici inceputuri de comunism.
  Nu avem exemple ne lipseste un unitatea de masura nu mai avem scara de valori, nimeni in scoala nu invata tinerii despre ralitatea care ne inconjoara.
  Daca vrem sa evoluam am putea incepe prin a alege oameni care sunt exemple personale, de exemplu as propune la presedentie pe Marie-Roze Mociornita, nu trebuie sa alegem pentru a ne razbuna pe unii sau a fece impotriva altora trebuie sa alegem pentru viitorul nostru al fiecaruia si nu al gastii.
  Pana acum parca am ales la bascalie, trebuie odata sa ne desteptam sa stim personal ce dorim, sa-i invatam pe cei din jurul nostru ce inseamna a trai, ca ai deptul la munca, recreere, invatatura, sport, informare, si mai ales ca tot aparatul de stat este in slujba ta.

 11. Parmalat said

  am July 31 2009 @ 9:28 am

  http://www.gandul.info/financiar/romania-in-colaps-pogea-admite-o-scadere-de-8.html?3936;4710133

  Nu stiu cum e cu clasa politica, dar estimarile MELE PERSONALE facute la inceputul anului incep sa se adevereasca.
  Din pacate prea devreme fiindca daca se adeveresc de acum inseamna ca pana la sfarsitul anului vor fi si depasite!
  Si am mai facut niste estimari pentru anul viitor, respectiv Euro la 4.8 RON care si alea se vor adeveri.
  Iulian, ma puneti Ministru de Finante? Ar cam fi cazul sa avem si pe cineva competent acolo.

 12. Parmalat said

  am July 31 2009 @ 9:32 am

  Copilu porno (13/07/2009 10:54:28 PM): girl
  Copilu porno (13/07/2009 10:54:36 PM): daca prindem 48.000 anul viitor
  Copilu porno (13/07/2009 10:54:39 PM): te mariti cu mine?
  lav.inuta (13/07/2009 10:54:43 PM): da
  Copilu porno (13/07/2009 10:54:46 PM): asa
  lav.inuta (13/07/2009 10:54:49 PM): si daca nu prindem?
  lav.inuta (13/07/2009 10:54:51 PM): ce patesti?
  Copilu porno (13/07/2009 10:54:54 PM): ce vrei tu
  lav.inuta (13/07/2009 10:55:00 PM): alergi gol pe magheru?
  lav.inuta (13/07/2009 10:55:02 PM): )
  Copilu porno (13/07/2009 10:55:05 PM):
  Copilu porno (13/07/2009 10:55:11 PM): bine
  lav.inuta (13/07/2009 10:55:14 PM): )
  lav.inuta (13/07/2009 10:55:15 PM): gat
  lav.inuta (13/07/2009 10:55:17 PM): s-a facut

  =)) la anu ma insor

 13. Adrian said

  am July 31 2009 @ 10:15 am

  eu consider ca actuala clasa politica este o lume de INTERLOPI!
  multi dintre ei au “inteligenta strazii” si mai sunt cativa si mai cititi dar toti sunt orientati spre furat si capatuit. Cei mai mari hoti ii gasim in casa poporului dupa care ne putem duce spre alte institutii gen finante, vami, politie, etc.
  Toti sunt niste INTERLOPI

 14. politika said

  am July 31 2009 @ 10:22 am

  Nu conteaza “cum sunt”.
  Conteaza “ce fac” !

  Conteaza daca rezolva problemele Romaniei, daca reusesc sa o conduca pe calea progresului si civilizatiei …

  Personal cred ca o mare parte din clasa politica atesta calitati , au resurse …dar nu reusesc sa le puna in practica sau actioneaza (utilizindu-si abilitatile si inteligenta) pentru fel de fel de talharii si hotii in interesul personal sau de grup.

  NOTA : Periculosi nu sunt cei timpiti (deoarece acestia nu stiu CUM) . Periculosi sunt CEI SE STIU CUM … insa nu fac ceea ce trebuie !

 15. gigi21 said

  am July 31 2009 @ 1:00 pm

  Ne tot plingem de clasa politica.
  Dar oare nu ptem renunta la ea.
  ASA.
  Prin Revolutie, Rascoala, Manifestatii.
  De ce trebuie sa ne lamentam permanent.
  De ce sa nu le tremure si lor curul.

  As dori o Republica condusa fie si de Patriarhul BOR.
  Si cu ministri din Capetele de Seama ale Bisericii.

  Tineti minte!

  Biserica este singura noastra alternativa sa scapam de putorile astea.
  Desigur este posibil ca printre ei sa fie ratacit si cite unul mai cinstit ca Urban.
  Dar nu cred ca mirosul asta de putreziciune nu-l ingretoseaza si pe el.

  Pee ei.

 16. Victor said

  am July 31 2009 @ 1:00 pm

  Clasa politica e formata din oameni de afaceri de succes care se inghesuie sa devina bugetari, sa traiasca saracii pe salariu fix si relativ mic.
  Clasa politica inseamna oameni care MINT zilnic!!! in interesul partidului, la ordinul partidului sau pu si simplu pt a se autoproteja pe scaun!
  Clasa politica_?
  Din punct de vedere moral sunt ultimii oameni, marginea societatii. Dpdv moral sunt niste mizerabili. Uitati-va la potlogariile lor, la promisiunile din campanie cu care s-au sters la fund.
  Sporuri, diurne grase, sex si protocoale, spagi, trafic de influenta.
  asta e clasa politica: o cocina de mizerabili.

 17. Elena said

  am July 31 2009 @ 1:25 pm

  Clasa politica ar trebui sa fie peste nivelul societatii. Unii dintre componentii ei sunt. Din pacate, majoritatea nu. Si cand spun asta, imi vin in minte, nedirijat, franturi-perle din “discursurile politice” rostite in fata camerelor gen “ciocu mic, acum noi suntem la putere!”, sau celebrele vorbe “de duh” ale dlui Vanghelie, sau…. si stiti ca lista ar putea continua.
  Felul in care se exprima un om denota nivelul lui de cultura, nu neaparat inteligenta (stim noi cine au privire inteligenta, dar nu pot sa se exprime. Persoanele de fata se exclud).
  Asarad, un om politic ar trebui, in opinia mea, sa fie un om care sa posede un minimum de cultura (generala), un nivel peste medie de inteligenta, sa aiba aptitutini pentru politica, sa fie cinstit, sa aiba simtul raspunderii si ceea ce face sa faca din suflet.
  Sa se gandeasca la ceilalti inainte de a se gandi la propria-i persoana, sa nu aiba cultul propriei personalitati, una peste alta, chiar sa se puna in slujba celor care l-au ales.
  Cati dintre politicienii nostri corespund macar unui mic procent din cerintele pe care le-am enuntat eu?

 18. edut said

  am July 31 2009 @ 4:03 pm

  ce intrebare intrebatoare……cine a aparut mai intai,oul sau gaina??daca ai o echipa de prosti si tu trebuie sa faci ceva cu aceasta echipa,tine de tine sa reusesti,sau sa te imbeti cot la cot cu ei nu?daca ai o echipa de profesionisti si tu esti seful si vii beat si ii pui sa bea cu tine si nu ai rezultate la sfarsitul zilei?ce treaba are poporul cu ce faceti voi?si asa nu asculati ce zice poporul,ca santeti mai destepti..e ca si cum popa se apuca de baut,cheltuit si de alergat dupa femei ca de..asa face tot satul..

 19. M4 said

  am August 1 2009 @ 7:34 pm

  Faceti ceva pentru ca eu nu mai am cu cine vota!

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: