Banner

Protestul unui cetatean al Romaniei care vrea sa iti familia sanatoasa

Tweet thisReclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu:


Protestul unui cetatean al Romaniei care vrea sa isi tina familia sanatoasa

Tweet this
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


19 Comentarii pana acum»

 1. VIOREL URBAN said

  am July 13 2009 @ 1:01 pm

 2. filyasis said

  am July 13 2009 @ 1:28 pm

  Sustin Protestul!!!
  Nu mai stiu de unde sa cumpar legume si fructe oranice in romania!!!!! In loc sa cheltuim banii publici in agricultura, asfaltam aceleasi drumuri de 2-3 ori, schimbam borduri o data pe an, plantam plante decorative pe marginea strazilor pe care nu exista trafic pietonal si cel mai grav pierdem timp promovand OMG-ri si importam, noi cu atatea terenuri agricole, milioane de tone de legume si fructe din Turcia si alte cateva tari!!!!
  Cred ca de anul viitor imi pun rosii si castraveti pe terasa ca sa am o minima siguranta in calitatea produselor pe car ele mananc, si ma ingozeste gandul ca copii mei nu vor sti niciodata ce gust are rosia organica sau marul romanesc!!!

 3. senator Urban Iulian - ptr.filyasis said

  am July 13 2009 @ 2:00 pm

  Voi scrie un material astazi pe aceasta tema !

 4. DAN said

  am July 13 2009 @ 2:11 pm

  ESTE INFIORATOR CE SE INTIMPLA!

 5. LastChance said

  am July 13 2009 @ 2:45 pm

  Doamna Monica Popovici,
  Sunt parte a unui grup de prieteni care sustinem ideea fermelor biodinamice si produsele organice, va rog mult daca se poate un mail al dumneavoastra, vreau sa va contactez in vederea intemeierii si extinderii unei organizatii de dezvoltare a vietii biolgic curate, teren este destul in romania, nu pentru protest, acesta nu mai foloseste acum.

 6. Victor said

  am July 13 2009 @ 3:16 pm

  Nu ne trebuie un partid de dreapta ciun partid de dreapta judecata. Aici trebuie sa aderam si sa luptam cei ce facem iaurt in casa, cei ce folosim energie verde, etc etc.
  Deci cum ne unim fratilor?

 7. Monica said

  am July 13 2009 @ 3:21 pm

 8. Monica said

  am July 13 2009 @ 3:56 pm

  Cu putin timp in urma am primit raspunsul doamnei Elena Badea:

  Stimata Doamna Popovici,
  Nu ma deranjeaza vehementa dumneavoastra. Eu sunt om de stiinta si trebuie sa-mi argumentez stiintific parerile. Si am argumente. Zecile, sutele, miile de lucrari stiintifice publicate pe care le-am consultat ca si rezultatele cercetarilor proprii. Apartinem unor lumi diferite. Nu stiu ce meserie aveti dumneavoastra, dar stiu ca nu aveti argumente. Este loc insa sub soare pentru toata lumea. Exista piete pentru toate produsele si pentru toate buzunarele. Pretul produselor ecologice este prohibitiv pentru mine. Eu prefer alimentele modificate genetic mai sigure si mai ieftine. Pot sa aleg fiindca sunt etichetate. Am o rugaminte la dumneavoastra. Va rog sa va documentati, daca vreti sa va iau in serios. Altfel, pierdem timpul. Iar timpul meu este pretios. Numai bine,

  Badea

 9. prada said

  am July 13 2009 @ 5:25 pm

  Monica , eu o iau pe asta de par , chiar m-am enervat . Cine p… mea este nesimtita asta de cercetatoarea curului care nu a inteles pana acuma ca orice nu este natural este distrugator . Poate nu suntem oameni de stiinta ca ea , dar nici bunicii nostrii nu erau si aveau produse sanatoase si copii sanatosi. sa manance ea cu familia ei produse modificate genetic , eu prefer merele lui nenea Nae. Bai ce impertinenta este asta , iti da peste nas ca ea este om de stiinta si tu nu, asa ca tu nu ai argumente. Lasa draguto ca ne informam si noi, pana atunci sa nu va prind cu ne dati noua produse modificate genetic.
  Se fac cercetari si invers ,dar care sunt tinute secret, care sa demonstreze ca produsele modificate genetic nu sunt benefice pt. sanatatea oamenilor si stim si noi mai multe ca voi sunteti oamenii multinationalelor care vor sa depindem de ei si semintele lor sinucigase. LASATI NATURA SA-SI FACA TREABA , NU VA MAI BAGATI VOI CA NU SUNTETI DUMNEZEI PE PAMANT !

 10. Marcel said

  am July 13 2009 @ 8:06 pm

  Nu cumva tara asta este in cacat acum datorita numerosilor oameni de stiinta?Am intalnit in viata mea oameni cu 4 clase dar care erau de o inteligenta sclipitoare si profesori-doctori cu care nu aveai ce discuta intrucat dadusera in mintea lui calachi……

 11. Razboi întru Cuvânt » GATA CU DREPTURILE OMULUI? TOT INAINTE, CATRE (INTER)NATIONAL-SOCIALISM (Noutati de presa 10-13 iulie 2009) said

  am July 13 2009 @ 8:12 pm

  […] Protestul unui cetatean al Romaniei care vrea sa isi tina familia sanatoasa […]

 12. geo said

  am July 14 2009 @ 11:48 am

  Ceausescu a fost acuzat si condamnat pentru GENOCID!!!!!
  Pe ASTIA de ce ii acoperim, doar fac acelasi lucru??????????????

 13. geo said

  am July 14 2009 @ 12:00 pm

  @ badea, care se da cercetator
  Duduie, vezi aici: http://www.youtube.com/watch?v=noSVb0XOBU4
  Iti asumi consecintele? Pentru ca noi vom actiona!!!!!!!!

 14. geo said

  am July 14 2009 @ 3:02 pm

  “CODEX ALIMENTARIUS-EXTERMINAREA IN MASA” e un ansamblu de reguli si normative eliberate de COMISIA CODEX ALIMENTARIUS , o comisie instituita din 1963 de “Organizatia pentru hrana si agricultura”(FAO) si Organizatia Mondiala pt Sanatate (OMS) si care, au ca scop final fixarea standardelor mondiale pentru hranirea si protectia consumatorilor.
  PROTECTIA CONSUMATORILOR!!!!!!!!!!
  In ultimii 20 de ani, fructele si legumele au pierdut aproape jumatate din continutul de vitamine si minerale. Exista diverse studii care il dezmint, dar e usor de notat ca”nu mai au gustul de alta data”…
  Pentru depasirea acestor”lipsuri” au aparut integratorii dietetici, vitaminele si mineralele, produse naturale si extracte din plante…Ei, bine… toate sunt declarate TOXICE! TOXICE! TOXICE!
  Tratarea si mentinerea sanatatii in mod natural va fi un act ILEGAL!
  In compensatie: ridicarea nivelului admis de pesticide si prafuri veterinare si ale altor otravuri introduse in produsele agro/alimentare la niveluri extrem de ridicate si de periculoase.
  Ele (FAO si OMS) IMPUN cresterea si furajarea animalelor cu HORMONI DE CRESTERE , alimente sintetice si antibiotice.
  Impun ca toti viteii de lapte sa fie tratati cu HORMONUL DE CRESTERE bovino sintetic de Monsanto . O investigatie independenta a acestui medicament, dezvaluie ca acesta provoaca bovinelor suferinte si dureri inutile.Este inacceptabil ca acesta sa funcioneze ca un medicament necessar producerii laptelui.
  LAPTELE nu ne lipseste absolut deloc! Acest hormon sintetic provoavca vacilor o boala foarte dureroasa numita mastita. Si e usor de imaginat unde safarsesc bacteriile infectiei ugerului.(in lapte, nt) Ba mai mult, vacile trebuie tratate cu antibiotic ca sa poata infrunta boala.
  Tot ce se cultiva trebuie tratat cu pesticide si ierbicide.
  In acest moment CODEX nu e obligatoriu, e doar: RECOMNDAT!
  VA FI OBLIGATORIU din 29 dec 2009 pentru toate tarile WTO.
  Va fi imposibil sa blocam la granita intarea alimentelor care contin substante daunatoare.Lipsa substantelor nutritive si absorbtia substantelor toxice ( cele real toxice), vor duce la cresterea in farmacii a cerintei de medicamente sintetice (pentru ca cele naturale nu vor mai exista!!!!!!) si nici ingrijirea directa a medicilor.
  SE ESTIMEAZA CA ACEASTA MALNUTRITIE VA UCIDE 3 M-I-L-I-A-R-D-E DE PERSOANE.
  3 MILIARDE DE PERSOANE!!!!!!!!!!
  Civilizatia noastra consuma prea mult!
  Resursele planetei sunt FURATE efectiv de o mica parte a populatiei mondiale-cea” BOGATA!”
  SOLUTIA?
  Un consum critic si respectuos? O schimbare totala a mentalitatii? NU!
  Reducerea populatiei : Planurile lui Henry Kissinger (jidan sionist) din 1974 inca mai sunt in actualitate!
  Pentru a afla mai mult: http://www.healthfreedomusa.org

  PS: clipul conceput in Italia si pentru italieni: unde politica agricola dop si doc e in picioare, un Garda Financiara e forta vigilenta nr 1, unde educatia pentru sanatate e pe primul loc( longevitatea este de 102 ani!)
  Si acum pt madam badea: vei manca din maruntis, dar vei face CAR pentr masaj anticelulitic-in cel mai bun caz!
  Pe pielea ta fa gauri daca nu mai poti, de a noastra daca abuzezi, vei raspunde!

 15. M4 said

  am July 14 2009 @ 4:13 pm

  Codex Alimentarius este nu numai votat in parlament ci este si pus in aplicare. Vezi produsele din hipermarketuri: au inscriptionate pe ambalaj: HACCP REGISTRED No. 061 ISO 22000, Codex Alimentarius
  Asa scrie pe zaharul produs de ZAHARUL SA Liesti din Galati. L-am cumparat ieri din Metro. Am fugit inapoi la Metro, sa verific si alte produse. Incredibil dar am gasit mai multe. Nu stiu ce se mai poate face. Nu mai calcam prin hipermarketuri, asta nu e asa greu.

 16. M4 said

  am July 14 2009 @ 4:22 pm

 17. raluca said

  am July 15 2009 @ 1:51 pm

  o intrebare am si eu: Unde sunt toate serele noastre? alea de pe timpul lui ceausescu, ca atunci mancam numai produsele pamantului nostru si erau tare bune.in loc sa arunce banii pe tot felul de proiecte hazardiste mai bine s-ar face acele sere din nou si ar crea si locuri de munca.dc sa nu muncim pamantul nostru in loc sa asudam pe altul?cu toate ca lucrez in invatamant eu m-as duce voluntar pentru 3 ore intr-o sera.cum era pe timpul lui ceasusescu, acele practici de la inc anului, eram liceeana pe vremea aceea si era o bucurie sa ma duc intr-o fabrica de conserva sau sera.pacat ca nu mai stim lucra si dam educatie proasta tinerei generatii.

 18. unde esti tu tepes doamne? said

  am July 16 2009 @ 3:53 pm

  foarte bun comentariul postat de “geo”
  cititi, oameni si luati aminte!

 19. fara nume said

  am October 18 2009 @ 12:53 pm

  unde sunt serele noastre….unde crezi…in buzunarele hotilor de la putere, sau lasate balta…cum e mai toata tara…astia merita omarati, nu ceausescu…romanilor cat o sa mai suportam toate marsaviile astora de la putere, cate tone de cacat si minciuni o sa mai inghitim…astia vor sa ne omoare, sau sa ne drogheze sa nu ne dam seama de ce se intampla in jurul nostru…toate rezidurile americii si ale europei le luam noi…noi suntem cobaii lor..inca nu v-ati prins…

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: