Banner

Drepturile omului calcate in picioare : vaccinarea populatiei se va face cu forta contra gripei porcine

Tweet thisReclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


2 Comentarii pana acum»

 1. Piticu21 said

  am May 10 2008 @ 3:10 pm

  ce adevarat sa iti publici mailurile … si te mai miri de spam 🙂

 2. admin said

  am May 10 2008 @ 3:29 pm

  Pai da insa ANRCTI ar trebui sa vegheze sa nu primi spamuri, astfel incat sa ne putem publica adresele de e-mail fara sa mai fie probleme; asa noi ce facem : platim taxe si impozite ca sa se adune bani pentru salariile angajatilor de la ANRCTI si stam sa ne ascundem adresele de e-mail ca sa nu intram in raza de actiune a robotilor care trimit spam.
  Ideea este ca nu aceste spamuri sunt deranjante ci, cele care se trimit intentional

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu:


Drepturile omului calcate in picioare : vaccinarea populatiei se va face cu forta contra gripei porcine

Tweet this
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


14 Comentarii pana acum»

 1. VIOREL URBAN said

  am July 13 2009 @ 1:51 pm

 2. Victor said

  am July 13 2009 @ 3:22 pm

  De ce nu spui in titlu ca e vorba de populatia din Marea Britanie? Ce intelege cititorul?

 3. Nicador@Victor said

  am July 13 2009 @ 4:14 pm

  Aaa, si ce crezi ca scapi ? vine si la noi, nu ai auzit ca Bazac a dat 50 milioane ron ca se sa comande vaccinurile ?

 4. need2trip said

  am July 13 2009 @ 5:21 pm

  pai daca se face in Anglia,(au mai comandat vaccinuri Suedia, Franta, etc, pt vaccinari fortate la toata populatia), atunci
  crezi ca slugarnicii astia care conduc Romania se vor lasa mai prejos? dimpotriva, vor sari primii sa execute ce fac si americanii si englezi, ca doar suntem sclavii preaplecati ai licuriciului cel mare.
  scapa cine poate;

 5. politika said

  am July 13 2009 @ 5:50 pm

  Am vizitat citeva site-uri de stiri din Marea Britanie. Nu este chiar asa, deoarece va exista si alternativa ca persoanele care nu doresc sa faca vaccinul (obligatoriu) vor semna o Declaratie pe proprie raspundere in care vor atesta faptul ca sunt de acord sa suporte cheltuielile legate de spitalizare/tratament in cazul in care vor contracta virusul …
  Ceea ce nu s-a spus este faptul ca in Marea Britanie sunt peste 50.000 de cazuri confirmate de gripa porcina (pe cind in Romania sunt putin peste 50 de cazuri !).
  Sunt situatii diferite , evident !

  Pe de alta parte este dificil sa prevezi “efectele” unei asemenea operatiuni (adica vaccinarea obligatorie) mai ales ca introducerea unor tulpini de virusi (fie ele si in stare “ametita”) poate duce in unele cazuri la agravarea starii de sanatate si poate provoca , in unele cazuri DECESUL !
  Nu scrie nicaieri cine va fi tras la raspundere in cazul in care un anumit procent (indiferent care va fi acela) dintre cei vaccinati vor muri ! …sau vor suferi (pe baza eactiilor “secundare” ale vaccinului).
  Clar este faptul ca o interventie medicala nu se poate face MASS-MEDIA !
  O alta problema pe care o ridic aici este legata de “CONTINUTUL” ce urmeaza sa fie injectat in mod “CONTROLABIL” in fiecare individ. Ce va contine FIECARE VACCIN ???
  Are cineva CERTITUDINEA ca FIECARE VACCIN va contine EXACT ceea ce se spune ??? Are cineva certitudinea ca, pe linga tulpinile SPECIFICATE nu voe fi injectate si ALTE TULPINI ??? cu anumite efecte pe termen mediu ???
  Ma gandeam de unul singur ca Marea Britanie este pe lista neagra a lui Ben Laden si exista posibilitatea “interceptarii” unor transporturi de vaccin pe traseul de la producator pana la “utilizatorul final” adica pana la locul de injectare … Cred ca este foarte dificil (sau aproape imposibil) sa se asigure securitatea TOTALA a TUTUROR TRANSPORTURILOR pe toate destinatiile in toata Marea Britanie, astfel incit sa nu existe “abateri” …

  Sigur, guvernul GB si-a facut deja calculele : cit costa vaccinarea intregii populatii si cit costa tratamentul bolnavilor … 50.000 poate fi un numar mic sau mare , dar ceea ce stie guvernul GB si nu a spus-o este “dinamica” fenomenului, adica care este cresterea numarului de oameni infestati de la o zi la alta , de la o saptamina la alta … care sunt fondurile disponibile … si in cit timp bugetul alocat poate fi epuizat

 6. Othelo said

  am July 13 2009 @ 5:50 pm

  Sunt perfect de acord si eu cu need2trip. Este asaltul final, conjugat cu Codex Alimentarius si cu toate celelalte.
  De altfel, unii dintre cei mai mari sustinatori ai Codex Alimentarius sunt valeriu Tabara si mai ales “celebra” de pe acum Elena Marcela Badea, posibil amandoi scoliti pe la Monsanto (Valeriu tabara sigursi e mare scula prin Minietsrul, Agriculturii, plantat acolode “baieti”. D-na Badea este aceea fiinta abjecta care a fost la emisiune de spre Codex Alimentarius la care au mai participat dl. senator Iulian Urban si dl. prof. Mencircorvski (mereu ii pronunt gresit numele, scuze)ultimul fiind si o somitate in materie. Limbajul si comportamentul d-nei Badea au fost sub orice critica, aparand OMG-urile cu strasnicie si sigur prin deviatie si programele de vaccinare. Astia sunt lingaii care ne vor introduce toate porcariile astea in mod obligatoriu. Am inteles de la altcineva care a sapat mai mult in directia asta (bine ca mai exista si astfel de oameni cu spirit civic adevarat, deci mai este si speranta) ca tov. Badea trebuie sa faca un raport privind implementarea Codex Alimenatarius. Evident, nu va pomeni de feeedback-urile negative.
  Argumentele ei sunt pur “stiintifice” intotdeauna, si mereu reproseaza interlocutorilor ca nu sunt calificati si nu cunosc problema ca ea studiaza si cerecteaza de nu stiu cati zeci de ani in domeniu, si adauga aberatii ca ea nu isi pemrite sa manance ecologic (ma indoiesc ca procedeaza asa, odata pentru ca isi permite, si an al doilea rand penrur ca nu cred ca ea ingurciteaza OMG).
  Pentru doritori, puteti conversa cu d-na la:
  elenamarcelabadea@yahoo.com

 7. Daniel said

  am July 13 2009 @ 6:06 pm

  “Vaccinul gripal este livrat in fiole , care contin doua doze pentru adult. El se pastreaza in locuri uscate , la intuneric si la o temperatura de 50 C. Este indicat ca vaccinarea antigripala sa se practice in sezonul preepidemic , adica in perioada 1X-1XII. ”

  sa mor daca inteleg ceva …

  ori este un anagramat cel care a tradus ( stiu ca e vb. de un “doctor” roman) , ori folositi studenti de facultati particulare pentru articole …

 8. cbabeanu said

  am July 13 2009 @ 6:21 pm

  La noi bolile venerice si TBC nu se mai trateaza cu forta,adica obligatoriu, cum era pe vremea comunistilor ( cred ca asta a fost singurul aspect pozitiv al defunctului regim ). Rezultatul : cresterea incidentei sifilisului si a TBC cu o frecventa inspaimintatoare pt ca pacientul, desi ignorant la pericolul expunerii in populatie a bolii sale, este om liber…

 9. VIOREL URBAN said

  am July 13 2009 @ 6:22 pm

 10. Razboi Ă®ntru Cuvânt » GATA CU DREPTURILE OMULUI? TOT INAINTE, CATRE (INTER)NATIONAL-SOCIALISM (Noutati de presa 10-13 iulie 2009) said

  am July 13 2009 @ 8:11 pm

  […] Drepturile omului calcate in picioare: vaccinarea populatiei se va face cu forta contra gripei porci… […]

 11. metalshrine said

  am July 13 2009 @ 9:23 pm

  Comparatia cu coca-cola mi se pare superficiala… Ce parere aveti de comparatia cu inchizitia? Sau “sfanta” inchizitie cum ii ziceau ei. E acelasi lucru oare? Credinta cu forta sau mori…
  Oricum mi se pare aberant cum isi inchipuie acesti dementi ca vor putea controla intreaga umanitate. E adevarat ca majoritatea oamenilor sunt de vanzare si sunt ieftini si se vor gasi destui maimutoi care sa impuna cu forta asa ceva dar… Cand te afli cu spatele la zid iar cineva atenteaza la viata ta cred ca si leii din jungla par pisicute!

 12. sentza nome said

  am July 13 2009 @ 10:32 pm

  e naspa asa ca daca nu nfaceti ceva organizt nu o sa faceti nimic deci
  Nr.1. MANAGER DE CAZ care sa isi asume responsabilitatea ducerii la cap a unei idei
  Nr. 2. Strategie de lucru ca acea idee sa ajunga la finalul dorit
  Nr. 3. MAI VEDEM DACA SE REALIZEAZA CEVA PINA AICI CA SI CU RROMII
  CICA UN PROVERB ! 1 !1 ! 1

  Chiar dac nu faci nimic sa stii ca timpul trece !!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 13. Gavriil said

  am July 14 2009 @ 11:29 am

  De curand,au fost trimise in Cehia, un lot mare de “vaccinuri porcine”.Cei de la Ministerul Sanatatii au fost destul de vigilenti ca, inainte sa le distribuie populatiei, sa le testeze pe un lot de dihori. Si ,stupoare! au murit toti dihorii vaccinati.
  Cand au facut o analiza minutioasa a aestor filole aduse in Cehia, au descoperit ca erau contaminate cu tulpina de gripa aviara. Si, prin urmare, au refuzat orice “vaccin porcin”. ceea ce a dus la ingrijorarea cehilor a fost si faptul ca aceste fiole purtau “pecetea de siguranta OMS”.

  Acum, vin si eu cu cateva intrebari:
  1. Daca ei nu sunt in stare sa sterilizeze vaccinul si se produce o epidemie in masa de un virus provenit prin contaminare, cine suporta consecintele?
  2. Deja in multe tari s-a creat o suspiciune asupa “sigurantei OMS” – asadar, cine mai poate avea incredere in astfel de trust international?
  4. Daca sunt sinceri cu noi si cu ei – nu ar trebui sa se faca si o discutie publica cu documentare despre acest “virus”?
  5. De ce toata graba asta?
  6.Exista si alte alternative la “vaccin”?

  Sincer, trebuie sa fim foarte echilibrati si chiar putin suspiciosi cu tot ceea ce ni se baga pe gat. Nu de altceva, dar nu vrem sa devenim o a doua Africa.(aici s-au distribuit vaccinuri DPT si s-a constatat ca in ele se regaseau unele enzime care provocau avortul spontan – iar OMS si-a cerut doar scuze, ca nu au “stiut”)

 14. Sorin said

  am July 15 2009 @ 9:30 pm

  Sa vina sa ma oblige sa-mi fac vaccinul. Ii bag seringa in creier prin ureche, sa auda mai bine.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: