Sa facem cat mai mult rau Romaniei si romanilor

Tweet thisReclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu:


Sa facem cat mai mult rau Romaniei si romanilor

Tweet this
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


12 Comentarii pana acum»

 1. Mladin Dorian said

  am May 30 2009 @ 6:51 pm

  In problema justitiei , raspunsul este foarte simplu : SISTEMUL AMERICAN = JURI (JURATI?) ALESI ALEATOR DINTRE CETATENI !
  Cred ca ar rezolva o parte din “Monopolul” actual.
  Se spune ca justitia este oarba , cu o balanta in mana si cantareste ….ceva…
  Intrebare: la noi, oare ce o fi in talerul care atarna mai greu?
  Tot respectul pentru tot ceea ce faceti!

 2. Sparlu Cristi said

  am May 30 2009 @ 8:58 pm

  Domnule Urban am retinut din acest mesaj ca a-ti renuntat la toate beneficiile financiare oferite de Stat unui demnitar roman. Va felicit!
  E foarte greu sa iti croiesti o cale in politichia romaneasca plina de vipere si sobolani. Va urmaresc cu interes in continuare.

 3. bursuc said

  am May 31 2009 @ 12:45 am

  cred si eu ca varianta americana pt ”justitie”ar fi solutia pt Romania dar cine sa faca acesta schimbare cind pe nimeni nu intereseaza de acest lucru

 4. cbabeanu said

  am May 31 2009 @ 6:55 am

  Faptul ca Dl. Orban a renuntat la toate beneficiile financiare ale calitatii de parlamentar da bine ca imagine;dar nu pot sa nu remarc faptul ca a avea leafa presupune a avea anumite obligatii fata de cel care te plateste, in cazul nostru Parlamentul. Nemaiavind leafa, in subconstientul domniei sale, Dl Urban va crede ca implicit nu are obligatii fata de institutia al carui salariu il refuza ;or acest lucru poate deveni periculos…Benevol lucreaza ( sau ar trebui sa lucreze ) doar ONG-urile.
  Odata cu refuzul de a-si lua leafa, Dl Urban declina implicit si raspunderea pt activitatea de parlamentar a domniei sale…

 5. Tiara said

  am May 31 2009 @ 7:46 am

  Stmate domn senator,
  Am urmarit si eu -partial, ce-i drept- emisiunea cu pricina si am sesizat -nu o data- obraznicia si aroganta realizatorilor/moderatorilor in cauza. Este pacat, pentru ca acesti tineri inteligenti -Radu Tudor si Dana Grecu- par a-si canaliza energia intr-o directie gresita.
  Imi permit, insa, sa va fac o sugestie (tocmai pentru ca va apreciez foarte mult): poate mi s-a parut doar mie, dar consider ca atunci cind sunteti incoltit, poate ar trebui sa raspundeti pe masura, adica civilizat, dar mult mai ferm, punindu-i astfel la colt pe toti cei care o iau pe aratura, anulind astfel bruma de speranta a celor ce doresc schimbarea in bine a clasei politice , in special, si a Romaniei, in general.

 6. edut said

  am May 31 2009 @ 1:30 pm

  orice inceput e greu….laudabil gestul,acum sa nu ne imbatam cu apa de ploaie,pe restul ii doare in cot oricum,singura lor reactie dupa mine e doar un zambet compatimitor la adresa lui Urban…sa vedem cum decurge mai departe actiunea de curatire…speram ca e doar inceputul si nu nevoia de mediatizare a partidului cu elemente fara interese materiale..daca tot santeti in barlogul lupului,poate va putem ajuta…asteptam cu nerabdare alte actiuni…sau rezultatul acestor gesturi de oameni cinstiti si cu bunsimt

 7. omg said

  am June 1 2009 @ 12:13 am

  la fel cu majoritatea clericilor din romania care au imbracat hainele preotesti numai de dragul banilor si nu pentru ca ar fi avut macar un strop de credinta sau de “chemare”, la fel si marii majoritati a politicienilor nu le pasa catusi de putin de soarta romaniei/romanilor atata timp cat “pica banul”…
  mai mare scarba….
  dl urban pare sa fie una din exceptii
  (“pare” pentru ca numai istoria va spune cu exactitate daca e asa sau nu)

 8. Elena said

  am June 1 2009 @ 8:54 am

  @cbabeanu
  Dumnezeule, de unde … rationamentul asta!?!?! De unde ai dedus ca senatorul Urban ar avea intentia de care vorbesti, d-le/d-na doctor?

  Personal, regret ca nu am putut urmari emisiunea, dar in sistemul privat nici vinerea portile nu se inchid la 16.00 (ca sa nu mai zic de acele institutii bugetare unde e zi scurta, cu program pana la 14.00).
  Sa ne anuntati, D-le Senator de fiecare data cand aveti aparitii la TV, sa va urmarim, poate avem norocul sa intram si in dialog direct cu Dvs…

  Cat despre gestul Dvs., asa cum am mai spus, NU POT FI DE ACORD pana cand nu voi/vom sti care va fi destinatia acelor sume. Ca acei bani au fost prinsi intr-un buget! Nefiind utilizati conform destinatiei, care va fi soarta lor? CE SE INTAMPLA CU CONTRAVALOAREA MOTOKILOMETRILOR LA CARE ATI RENUNTAT la numirea Dvs. ca senator, prin renuntarea la masina de serviciu (alt gest cu care nu am fost de acord!)?
  Eu personal, daca eram senator (dar nu sunt!) care voiam sa renunt la acei bani, nu faceam ca Dvs., ci ii luam si sustineam cativa copii cu capacitati intelectuale dezvoltate, dar cu posibilitati materiale reduse. Ca slava Dpmnului, din fericire (sau nefericire), Romania are destule exemple.
  Ca daca de banii astia se foloseste unul care doarme in Parlament, chiar ca ….

 9. Faqt said

  am June 1 2009 @ 9:09 am

  Pacat ca nu v-am “prins”…

  Reiau spusa anterioara… frumos gest, da’ ineficace…
  Banii nu vor ramane necheltuitzi…

 10. Victor said

  am June 1 2009 @ 9:25 am

  Intamplarea asta imi intareste profetia ca veti iesi din PDL…poate pana la sf acestui an.

 11. aspida said

  am June 1 2009 @ 1:15 pm

  am o întrebare de gâga:
  În lume, parlamentarii primesc indemnizatie (salariu)?
  La noi, între cele doua razboaie, parlamentarii primeau indemnizatie (salariu)?
  L-as ruga pe dl Urban sa raspunda…

 12. io said

  am June 1 2009 @ 5:04 pm

  “Asa vrea PSD sa puna mana pe putere ?” Cum adica, PSD nu ESTE la putere? Daca Raportul pe Justitie iese rau nu are de suferit si PSD ca partid de guvernare? E o logica care imi scapa…

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: