Banner

Daca stabilim un lucru atunci trebuie sa il respectam

Tweet thisReclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


2 Comentarii pana acum»

 1. sica said

  am August 12 2008 @ 2:29 pm

  mi9 s a stricat fieru de calcat

 2. alin said

  am April 30 2009 @ 10:31 pm

  Eu mi-am cumparat acum cateva luni niste produse de la respectiva firma, toata chestia e ca eu am pierdut un document de garantie de la un produs care acum s-a stricat, am factura cu care am cumparut produsul, dar nu am cum sa merg cu el la reparat ca nu am documentul respectiv. Intrebarea mea e acum, EU CE FAC IN CAZUL ASTA?

  va rog daca se poate sa imi lasati si mie un offline pe id-ul de messenger “kabO0_86” id-ul se scrie cu “o” mare si zero
  Va multumesc mult…

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu:


Daca stabilim un lucru atunci trebuie sa il respectam

Tweet this
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


7 Comentarii pana acum»

 1. Sorin said

  am May 27 2009 @ 9:21 pm

  Din pacate de multe ori opiniile morale ale dvs difera de cele ale “portocaliilor”.

  “Nu este posibil sa lasam asemenea salarii uriase sa atarne pe umerii romanilor !” – dar cate taxe si impozite stau pe umerii romanilor???? mai ales prostia numita impozit pe pierdere!

 2. valentin said

  am May 27 2009 @ 11:18 pm

  Unde sunt parlamentarii alesi? Cu treburi, desigur. Ce fel de treburi? Afaceri, pile, trafic de influenta, contracte, licitatii,
  spagi etc. Indiferent de partid.
  Daca majoritatea colegilor dv. de partid ar fi la fel de preocupati de binele public cum sunteti dv, zau ca m-as inscrie si eu in PD-L.

 3. MADCAT said

  am May 28 2009 @ 6:24 am

  “Ursu latra, cainii trece”!

 4. Piciu said

  am May 28 2009 @ 11:59 am

  Cred ca a venit momentul ca PD-L , sa isi infinteze un trust de presa prin care sa faca publice toate derapajele care aduc prejudici cetateanului roman .
  Daca intradevar PD-L doreste schimbarea a venit momentul ca acest lucru sa se faca cit mai vizibil cu putinta .
  Astfel de initiative in favoarea cetateanului de rand si in favoarea unei echitati sociale nu se regasesc in masura in care ar trebui in mass-media actuala daca intradevar exista .
  Foarte multe lume nu se mai uita la televiziunile de stiri , nu mai cumpara ziare .
  Daca nu ma credeti verificati ratingurile de azi cu cele de acum 5 ani .
  Acesta diferenta confirma faptul ca multi s-au scirbit si mai mult de poltica romaneasca si o mare parte din vina o poarta atit lipsa de diplomatie a lui Traian Basescu , Mircea Geoana sau Tariceanu cit si balbaielile la nivel de partide si complacerea in atmosfera de balci creata.
  PD-L va avea o foarte mare surpriza atit la alegerile europarlamentare cit si la cele prezidentiale .
  In sondaje poate ca multi prefera PD-L comparativ cu celelalte partide , dar cred ca mare parte din ei vor prefera sa iasa la iarba verde decit sa merga la vot si asta va va costa foarte mult.
  PSD are clienti fideli mai ales ca marea majoritate a alegatorilor lor sunt in mediul rural , PNL si-a atras simpatia pensionarilor iar PD-L prin masurile anticriza a reusit sa-si puna in cap tot sectorul bugetar si privat. Oare cine va va mai vota ?
  Tineri care vor vota este posibil sa o faca la misto si sa aveti surpriza ca EBA va lua mai mult decit partidul.
  Vedeti experienta avuta de UDMR cu Lazlo Toekes candidat independent la europarlamentarele anterioare.
  Daca vreti ca PD-L sa nu aiba soarta PNTCD ar trebui sa reusiti sa veniti cu explicatii si dovezi foarte clare a cauzelor care au condus la masurile nepopulare din ultima vreme si nu veti reusi asta decit daca veti avea acces la institutii mass-media care sa va sprijine in acest sens.
  Pina in prezent de aici din gloata se vede ca guvernul bijbie si ignora mesajele venite dinspre cei care sunt afectati direct de masurile luate .
  Si domnul Stolojan a luat masuri nepopulare atunci cind a fost prim ministru dar a reusit sa comunice foarte clar de ce a fost nevoit sa sa faca asta si dupa cum bine s-a observat nu si-a pierdut popularitatea .
  Guvernul Boc isi pierde pe zi ce trece popularitatea tocmai pentru ca nu stie sa prezinte pe intelelsul majoritatii situatia in care suntem de fapt .
  Eu unul traiesc cu sentimentul ca sunt dus cu zaharelul.
  Pina una alta credem ca forfetarul este o majorare a impozitului pentru firmele cu venituri mai mici de 150 000 de lei , ca banii de la FMI au fost luati in sprijinul bancilor si a clientelei politice , ca investitiile de stat se fac cu firme capusa … etc.

  PS. Nu stiu daca exista cineva in PD-L capabil sa se faca auzit de domnul presedinte TB dar ar trebui ca cineva sa-i atraga atentia ca in ultima vreme a inceputa sa se priceapa in tot si in toate si seamana din ce in ce mai mult ca stil cu Odiosul .
  Nu-i neg bunele intentii . Nu neg ca in spatele initiativelor pot fi niste consilieri profesionisti .
  Daca vrea sa se implice in tot ce misca in tara asta ar fi de preferat sa-i lase pe profesionisti sai sa prezinte solutiile salvatoare ale Romaniei el multuminde-se doar sa-i scoata in fata pe acestia.
  Ca imagine va avea mult mai mult de cistigat .
  Multi dintre noi am fost dezamagiti in viata de faptul ca de efortul muncii noastre a profitat de multe ori seful direct si prin faptul ca ii va scoate in fata pe specialisti va avea doar de cistigat .

 5. Piciu said

  am May 28 2009 @ 10:34 pm

  Domnule Urban , mi-ar fi placut sa ma criticati nitel.

 6. Tiara said

  am May 29 2009 @ 6:14 am

  Vrem sa se faca publica, o lista (a RUSINII), cu numele tuturor acelor parlamentari care au votat impotriva proiectului lui Cezar Preda de aducere a salariilor membrilor CSA de la 10.000 euro la nivelul de 4800 ron si a proiectului de limitare a pensiilor parlamentarilor.
  Odata cunoscute aceste nume, romanii vor sti sa-i penalizeze la alegeri!

 7. Faqt said

  am June 1 2009 @ 10:36 am

  E adevarat…. razgandeala e pe “secific natzional”.
  Shi lipsa de cuvant…

  NU shtiu tare multzi oameni care sa se tzie de vorba , chiar cand nu-i mai avantajeaza…urmarea… Istoria ni-i trist exemplu….

  Consecventzii se shi impushca…

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: