Banner

Te duci la la medic pentru control si pleci injurat

Tweet thisReclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu:


Te duci la la medic pentru control si pleci injurat

Tweet this
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


9 Comentarii pana acum»

 1. Sorin said

  am May 26 2009 @ 11:59 am

  Fiti fericiti ca ati plecat injurati. Stiu cazuri in care oamenii merg pe picioarele lor la medic si pleaca intre 4 scanduri.

 2. MADCAT said

  am May 26 2009 @ 1:29 pm

  Pa e mare “doamna”, tovar’sa doctor! si-o fi obtinut si ea diplomele prn te miri ce interventii!!!

  Jenant ca se intampla asa ceva!!!

 3. VIOREL URBAN said

  am May 26 2009 @ 1:30 pm

 4. admirator said

  am May 26 2009 @ 1:34 pm

  Stiu si eu cazuri in care un medic, aflat in garda, o zi si o noapte sau, dupa caz, doua zile si o noapte, consulta peste 100 de pacienti fara sa bea o gura de apa ori sa-si elibereze vezica (urinara). De obicei, in asemenea cazuri, oamenii (pacientii) stau intr-o linie lunga pe holul de asteptare de langa cabinet si, pe masura ce se apropie de usa acestuia, se ingramadesc in golul usii fortand, parca, o trecere absurda inspre camera de consultatie. Imaginati-va cam cum te simti, ca medic si ca pacient consultat, cand vezi si simti vreo cateva capete straine alungite inspre tine dintr-un gol de usa! Liniste, confidentialitate, respect? Ce sunt alea? Oamenii sunt nervosi, grabiti si vor sa intre si ei odata ca sa plece mai repede acasa, da?! Si, de obicei, vor asta cam toti deodata! Nu de putine ori pacientul se everveaza, striga, insulta, ameninta si nu lasa medicul sa-si faca treaba. De foarte multe ori paza si ordinea in incinta spitalului sunt asigurate de asistente ori doctorii insisi. Da, sunt tot felul de cazuri pe care le vedem in tot felul de locuri, mai aproape sau mai departe de noi – oricum, aici.

 5. Elena said

  am May 26 2009 @ 1:44 pm

  @admirator
  ai dreptate, dar cine si-a ales profesia de medic trebuie sa-i accepte si partea neplacuta (cea prezentata de tine). Dar, in principal, trebuie sa aiba rabdare si sa se adapteze la orice situatie. Asta e o conditie esentiala a muncii cu oamenii. Eu sunt un om care, in exercitarea profesiei, trebuie sa fiu intr-o permanenta relatie cu ceilalti si am invatat sa-i accept asa cum sunt fiecare dintre ei.

 6. elenyka said

  am May 26 2009 @ 2:15 pm

  Si uite din cauza unor astfel de situatii m-am hotarat sa nu mai apelez niciodata in viata mea la sistemul de sanatare romanesc, fie el de stat sau privat. De cativa ani tot ce am nevoie si tine de domeniul medical rezolv la vecinii nostri unguri unde sunt tratata la ora la care mi-am facut programarea ca fiind singurul lor pacient pe ziua aceea indiferent daca la usa mai stau 10 (dar nu se intampla niciodata asa ceva pentru ca toata lumea vine la timpul programat) si indiferent daca medicul este obosit sau nu. Asta inseamna domni cetateni profenionalism in domeniul medical, asta inseamna bun simt elementar. De precizat ca nu stau la granita ci in infectia asta de Bucuresti.

 7. just_me said

  am May 26 2009 @ 3:49 pm

  Inteleg foarte bine prin ce ati trecut. Si eu am trait un cosmar datorita stadiului in care se afla “sistemul sanitar” in aceasta “tara”. Sper din tot sufletul sa nu mai aveti de-a face cu astfel de incompetenti si sa beneficiati de servicii de calitate din partea personalului medical. Bine-nteles acest lucru nu se poate realiza in Romania. Va doresc sa reusiti sa plecati de aici. Sper sa raspundeti acestui mesaj. Va multumesc.

 8. popescul said

  am May 26 2009 @ 5:05 pm

  Problema noastra este ca legea stramba facuta de politicieni incompetenti intre o sueta si o partida de somn ,nu-ti da de ales intre asigurarile de sanatate prin care esti “jumulit” si tratat ca o carpa” si serviciile unor clinici si cabinete particulare unde situatia-i alta!

 9. stefan said

  am May 26 2009 @ 5:47 pm

  Am avut si eu parte de o experienta neplacuta la medic. Chiar injurat nu am fost, insa consider ca nu am fost tratat cu respect, si de aceea nu m-am intors la medicul respectiv, nici pentru control. Medicul respectiv ORL-ist a consultat si a tratat, in cabinetul lui, doi pacienti in acelasi timp. (dintre care unul eram eu). Unde mai e confidentialitatea? Mie trebuia sa-mi faca o injectie in nas, iar intretimp mai si spala urechea la un baietel. Facea dute-vino intre mine si acel copil. Cabinetul nu era separat in doua spatii in nici un fel, puteam sa vad ce face el cu celalalt pacient si el sa vada ce face el cu mine. Pe langa acesta, m-a mai si taxat 50 de lei pentru acea injectie, desi am platit deja taxa de consultatie, iar pt aceasta plata suplimentara nu am primit nici o chitanta. De fapt, daca imi amintesc bine, si-a bagat direct cei 50 de lei in buzunar. De atunci evit acest medic, si si policlinica lui. Cei din Cluj, si poate nu numai, o sa stie despre cine este vorba, medicul respectiv ORL-ist este proprietarul unei policilini mari private, care se afla in cartierul Gheorgheni.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: