Americanii de rand au achizitionat atatea arme in 3 luni cat sa intreaca in dotari armatele Chinei si Indiei la un loc!

Tweet thisReclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu:


Americanii de rand au achizitionat atatea arme in 3 luni cat sa intreaca in dotari armatele Chinei si Indiei la un loc!

Tweet this
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


17 Comentarii pana acum»

 1. Cucu said

  am May 26 2009 @ 11:51 pm

  La noi se merge pe inca pe putredul sistem “Fa-te frate cu hotul si ajuta-l sa te fure, ca altfel o incurci!”

  Trebuie sa te iei cu agresorul la masurat armele cu ruleta sau sublerul ca nu cumva sa ai arma mai mare. Vorba basmului…in palose se masurara zi de vara pana-n seara :)); daca il imobilizezi se cheama sechestrare.

 2. baubau said

  am May 26 2009 @ 11:55 pm

  Va recomand un film de Michael Moore: Bowling for Columbine … Chiar are legatura cu acest articol .

 3. negativistu said

  am May 27 2009 @ 12:28 am

  Eu cred ca singurul lucru care face ca America sa nu fie sub dictatura astazi, este faptul ca populatia detine arme aproape tot la fel de multe ca armata regulata. Daca populatia nu era inarmata, America era acum un imperiu absolutist condus de familia regala Rockefeller-Morgan. Parerea mea!

 4. Eugen said

  am May 27 2009 @ 4:28 am

  Asteptam cu nerabdare ziua cand nu ni se va mai interzice nici noua acest drept, de a purta arma si de a ne putea apara familia si proprietatea.

 5. Othelo said

  am May 27 2009 @ 5:36 am

  Negativistu’, sunt intru totul de acord cu tine. Este un fel de razboi rece.Nu sunt adeptul violentei, dar daca nu ar fi detinut atatea arme, aveau demult dictatura, si implicit se dadea peste cap totul la nivel global. Si asa nu se stie cat vor mai rezista.

 6. gabi said

  am May 27 2009 @ 8:55 am

  Nu sunt intru totul de acord cu parerea Negativistului. In constitutia sua se prevedere dreptul de a avea arma pentru apararea drepturilor personale. Aceasta decizie invalideaza, astfel, legi din mai multe state americane, care interzic detinerea de arme sau prevad controale stricte in domeniul posesiei de armament. In prezent, sunt proiecte de legi prin care se ia o decizie atat de clara in privinta acestui drept.

  Cum poti tu sa iti aperi cu mitraliera M60 sau mitraliera Browning dreptul de proprietate? sau cu bazooka?

  Americanii s-au invatat de mici sa detina arme de foc. voi vreti sa fiti impuscati pe strada de copii mici si sa te judeci zeci de ani cu parintii pentru daune? voi vreti ca Romania sa devina poligon de tragere pentru tampiti, cretini, dezaxati, avortoni si criminali?

  SUNTETI TAMPITI DACA DORITI ASA CEVA.

 7. DZ said

  am May 27 2009 @ 8:59 am

  gabita tocmai armele alea impiedica foarte multe fapte antisociale

  daca nu ai realizat asta uita-te la cazul recent de la 1 decembrie, ilfov cand gravida aia a fost atacata cu ranga si lasata cu sechele pe viata !!!!

  in orice stat american unde oamenii sunt inarmati sunt extrem de putine delicte, crime, violuri pentru ca tu cu m60 si ala cu kalash nu vor sa se omoare ci sa se simta in siguranta , acolo unde statul nu vreA/NU POATE sa Ii apere

  trezirea

 8. DZ said

  am May 27 2009 @ 9:15 am

 9. Sorin said

  am May 27 2009 @ 10:01 am

  Apropos..ce se aude cu dreptul romanilor de a se apara pe proprietatea lor? Nu mai zice nimic dom’Senator.

 10. pdm said

  am May 27 2009 @ 10:07 am

  daca simtul de propietatea culmineaza cu inarmarea in falsa iluzie de siguranta, este clar cum de avem aceasta `pace` in lume. suntem o rasa beligeranta, nu am stiut niciodata de-a lungul istoriei noastre sa cultivam valorile crestine. chiar si inainte de Isus, invatatura nu am asimilat-o ci am nimicit-o. cat stim fiecare despre adevar? cati il cauta? ne multumim cu gogosile prajite in mult ulei si rumene intinse in media, asteptam sa ni se aduca la gura mancarea iar daca aceasta gusta bine, ce ne mai trebuie sa stim cum e facuta? lipsa de cultura duce la actele de mai sus. dar si aceasta cultura trebuie sa aiba la baza un adevar, daca nu este ca si vantul… caci `ce e vant ca vantul trece`. cautati adevarul pentru a se implini profetia: `cere si ti se va da`. nu este vb de cele materiale, ci de cele spirituale. razboiul care se duce in acest moment este unul spiritual: intre bine si rau. ma inarmez ca sa apar proprietatea- binele, dar in esenta acest lucru este unul rau. sa invatam sa discernem deci. cum spuneam si in alt post, schimbarea trebuie sa vina din noi insine, caci rauatea naste rautate iar bunatatea te smereste.am sa inchei cu o idee a lui David Icke: `nu vreau sa ma credeti si tot ce va dau, cautati voi insiva adevarul`.

 11. DZ said

  am May 27 2009 @ 10:10 am

  taci pdm

  sa nu ajungi vreodata sa fi ca persoana batatuta sau/si violata ca atunci nu o sa mai filozofezi asa frumos

  una e lumea aia utopica departe de noi si alta e realitatea de azi

  p.s. sau sa-ti vina politia la usa sa-ti spuna ca un copil al tau sau persoana draga a fost omorata prin nu stiu cate lovituri de cutit deoarece ..s-a uitat “aiurea” la nus ce smecher sau interlop

 12. pdm said

  am May 27 2009 @ 11:47 am

  @DZ: adevarat, dar tu cum ai reactiona? scoti arma si tragi? la fel o vor face si apropiatii celui pe care l-ai oprit din existenta lui. si totul devine un perpetuum-mobile de aici incolo. violenta naste violenta. daca vrei sa lupti cu raul fa-o de la radacina lui. s-a vorbit de generatii de sacrificiu, poate ca si tu, si eu, suntem sau vom fi o astfel de generatie, important este ceea ce lasam in urma nostra: invatatura, cunoasterea.

  fara a fi demagog, traiesc ca si tine in aceasta lume cu bunele ei si relele pe care din pacate le aducem noi, oamenii. un animal nu mananca mai mult decat poate dar noi o facem si o ridicam la rang de arta. ne plimbam unii pe langa altii ignoranti si invidiosi. bogatia este cea sufleteasca si nu cea materiala. daca ne vom inhama ca boii la caruta si vom vedea doar inaintea noastra ca si caii, atunci nu vom percepe altfel decat material lumea in care traim si care ne tine locului de multe ori. ne-am nascut si suntem fiinte libere dar nu gandim liber. vedem raul din fata usii noastre dar ne ascundem in falsa siguranta a caminului nostru. exist in aceasta societate si cunosc cele impartasite de tine. dar daca lumea a devenit rea si ignoranta, trebuie sa fim ca ea? am in minte acea imagine a unei femei care statea in fata tancurilor (daca imi amintesc bine imaginea). ce avea ea si noi nu avem? poate curajul… putini sunt cei care au spus adevarul si care au ridicat masele la viata prin trezirea constiintei. realitatea materiala nu este decat proiectia mintii noastre, a incercarilor si dorintelor pe care le avem.

  pentru a incheia optimist: sa speram ca stirile de la ora 5 vor trata alte subiecte decat cele din prezent (asta din lipsa subiectelor tabu) šŸ˜‰

  PS: referitor la elita si subiectul de mai sus: cati dintre cei etichetati ca `illuminati` au pus oare mana pe vreo arma? ati vazut cumva pe unii din ei purtand asa ceva? arma pe care o au este cea a egoismului (individualizarii/separarii de intreg: omenire)=>(care naste)dorinta de putere=>ignoranta=>razboi

 13. senator Urban Iulian - ptr. negativistu' said

  am May 27 2009 @ 11:54 am

  Salut punctul de vedere si observatia negativistului

 14. ticut said

  am May 27 2009 @ 4:45 pm

  salutati degeaba puntul de vedere si observatia Negativistului! degeaba se discuta pe acest forum despre legalizarea portulu ide arma letala!!! nu ne baga nimeni in seama! se dau bani pe impartirea in diverse ramuri a Politiei, despre descentralizare se tot vorbeste, codurile micsoreaza pedepsele pentru infractiuni cu violenta…SI TOTUSI UN SENATOR DOAR SALUTA UN PUNCT DE VEDERE! PENIBIL!!! PLEDATI STIMABILE PENTRU LEGALIZAREA ARMELOR! si atunci multe…foarte multe se vor schimba in tara asta ! in bine!!!

 15. ticut said

  am May 27 2009 @ 4:47 pm

  si inca un adagiu…am arma neletala, o detin legal si o port la mine! si as schimba-o in secunda 2 cu una cu glont!!!

 16. vali_bob@usa.com said

  am May 27 2009 @ 8:49 pm

  Ce-aveti,nene,cu armele?
  70% din populatia masculina peste 25 de ani au armata facuta!
  in Ro,bineinteles!
  Daca mahalaua stie ca am kalashnikov acasa,fii sigur ca ma va respecta!
  Si eu voi respecta vecinul,ca si el are kalashnikov!
  vom fi cei mai buni prieteni,si ne vom sprijini impreuna daca vreun criminal,noaptea,va avea proasta inspiratie sa atace vreunul din noi!
  Iar cand apare politia,lasam arma jos,si asteptam LEGEA!

 17. online said

  am May 28 2009 @ 11:57 am

  suntem cam fara aparare… asta e adevarul… nu ne putem apara familia si proprietatea decat cu ce apucam… bolovani, farfurii, prosoape, etc… nasol…

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: