SCRISOARE DESCHISA A CONSILIULUI SUPERIOR AL MAGISTRATURII CATRE JUDECATORI SI PROCURORI

Tweet thisReclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu:


SCRISOARE DESCHISA A CONSILIULUI SUPERIOR AL MAGISTRATURII CATRE JUDECATORI SI PROCURORI

Tweet this
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


3 Comentarii pana acum»

 1. DAN said

  am May 25 2009 @ 3:44 pm

  E JALNIC CA SE LOVESTE INTR-O INSTITUTIE FUNDAMENTALA DE CATRE NISTE NEICA NIMENI-PREDOIU, CHIUARIU, ETC.JUSTITIA ARE PROBLEME DE FOND SI PROBLEME NASCOCITE, PENTRU A O SUBORDONA.PETARDELE SUNT CAUZA PENTRU CARE NU AVEM NICI UN CORUPT ADEVARAT DUPA GRATII, DE ZICI CA SUNTEM MAI CURATI CA NEMTII…RUSINE PENTRU CEI (SAU CEL) CE REGIZEAZA ASTA…SPER SA SE INTOARCA IMPOTRIVA LOR(LUI).

 2. politika said

  am May 25 2009 @ 8:50 pm

  Justitia Romana are probleme deosebit de grave.
  Se incearca sa se acopere faradelegile prin care averea tarii a fost trecuta in miinile citorva oameni (numiti “moguli”) …
  Astfel de disfunctii erau asteptate din momentul in care pe esichierul politic au ramas numai citeva formatiuni politice.
  Personal ma asteptam (si ma astept inca) sa apara firmele de lobby, care sa aduca legal la masa tratativelor partide diferite pentru a actiona in scopuri economice comune (proiecte).
  Pana atunci insa, presiunea este foarte mare la toate nivelurile, mai ales in acest an in care urmeaza sa se aleaga pentru un mamdat de 5 ani presedintele …

  Discutia referitor la “consultare” este putin cam sterila, deoarece in teritoriu, procurorii si judecatorii primeau ca privilegii posturile de conducere (presedinte , vice … etc.) pentru votarea solutiei “sugerate” de la centru.
  Acum, nu s-a intimplat nimic deosebit, adica solutia se va adopta “de la centru” iar cei din teritoriu nu vor mai primi nimic … si vor trebui sa faca “ciocul mic” … caci stiu ei DE CE 🙂

  … RESTUL E CANCAN …

 3. Dani said

  am May 26 2009 @ 7:28 am

  Dumnezeule,prin anii 57-65 ce profesori erau la facultatea de drept din Iasi.Acum acolo sunt profesori ca Chiuariu!!!!!!Si ne mai miram de ce fel de judecatori,procurori si avocati avem.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: