Cine navigheaza catre constelatia Orion ?

Tweet thisReclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu:


Cine navigheaza catre constelatia Orion ?

Tweet this
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


13 Comentarii pana acum»

 1. bodo said

  am May 25 2009 @ 9:17 pm

  Suntem o rasa care sufera de AMNEZIE.

  Ne-am uitat trecutul, ne-am uitat istoria, am uitat de unde venim si incotro ar trebui sa ne ducem. Ceva sau “cineva” ne-a provocat aceasta “AMNEZIE” de care suferim de cateva milenii, as spune de 10000-12000 de ani. De ce oare? Ce s-a produs in acest timp? Cand omeria dainuie de sute de mii de ani pe acest pamant, noi nu recunoastem si nu avem constiinta existentei omenirii, decat a celor 5-6000 de ani in urma, maxim 15 mii daca mai pui si epoca “Pietrei si a Bronzului” la socotela. Desi, se stie ca s-au gasit schelete umane si urme de pasi ce seamana izbitor cu pasii unui om din zilele noastre, alaturi de schelete de dinozauri pietrificate impreuna in straturi de roci la mare adancime, in scolile de azi se invata ca omul a aparut foarte recent pe pamant, adica doar in urma cu cateva mii de ani. De ce oare? Cine ne pune acest val negru peste ochii. De se suntem opriti de a ne afla obarsia, istoria. Ce am fost noi omenirea in urma cu mii si zeci de mii de ani, poate chiar sute de mii de ani. Ati vazut ca se descopara int-un ritm constant tot felul de constructii megalitice sub nivelul marii, in toate oceanele lumii din Atlantic pana in Pacific. Cetati mamut, piramide dreptunghiulare construite din blocuri grele de zeci si chiar peste suta de tone. Cine le-a ridicat, ce popor le-a cladit. S-au descoperit si inscriptii intr-o limba de mult uitata ce seamana cu caracterele asiatice foarte vechi. Si toate aceste constructii se afla pe fundul oceanelor pentru ca in perioada in care au fost construite nivelul marilor era foarte coborat din cauza ca pe vremea aceea era inca plina era glaciara. Asta inseamna peste 12000 de ani in urma, pe vremea cand s-au topit ghetarii din calotele polare ce acolereau mare parte din uscat.
  Timpul de 12000 de ani corespunde si cu disparitia misterioasei civilizatii Atlantida. Sunt sigur ca cineva tot a descoperit macar ceva din ea. Dar este tinuta secret. Insa in din vastele oceane planetare se descopera alte ramasite de asezari omenesti.

  Chiar nu vi se pare ca “cineva” isi bate joc, in acest moment, de intrega rasa umana?

  Nu va simtiti furati?

  Pai nu va simtiti pentru ca ni s-au fabricat tot felul de griji, tot felul de nelinisti, de frici, frica zilei de maine, frica de a ramane somer, frica de a nu putea sa iti mai platesti facturile la intretinere, apar tot felul de intrigi, dezastre, atentate si crize financiare si economice. Toate acestea ne fac sa ne trezim din contemplare si sa revenim in cusca noaastra, sa alergam din nou in roata disperarii, ca acei cobai care se dau in roata, de parca ii fugareste cineva.

  Cineva vrea ca noi sa NU GANDIM, sa nu DESCOPERIM, sa nu ne descoperim pe noi! Poate este un joc, poate este un secret. Poate lumea ar trebui sa il afle.

  Voi nu vreti sa il aflati?

 2. aerconditionatclimatizare ro said

  am May 25 2009 @ 9:23 pm

  Frumos si placut articol. Multumesc

 3. Othelo said

  am May 25 2009 @ 9:59 pm

  Apropos de Atlantida. Printre mai multe documente, comori, etc cavalerii templieri au gasit in catacombele de sub Templul lui Solomon si sase sarcofage atlante primite de acest celebru rege al iudeilor. Nu se stie exact cine i le-a dat dar se stie ca ele contineau informatii pretioase care s-au transmis din generatie in generatie la nivel esoteric pana in zilele noastre. Se pare ca acest informatii erau atat de natura spirituala cat si tehnologica.
  In alta ordine de idei, arheologul american Michael Cremo a facut niste descoperiri interesante pe care insititutiile stiintifice “oficiale” au incercat sa le musamalizeze. El a scris mai multe carti dintre care cea mai interesanta este “Arheologia interzisa”. Nu intru nin detalii acum, dar la link-ul urmator se gasesc multe informatii interesante despre descoperirile si concluziile sale si ale echipe sale.
  Bodo a sesizat corect ca nu se doreste sa cunoastem decat o istorie alternativa care ni se serveste prin “programele scolare”.
  Este o poveste lunga, nu mai intru in amanunte.
  Link-ul este urmatorul:

  http://www.google.ro/search?hl=ro&q=Michael+Cremo&btnG=C%C4%83utare+Google&meta=&aq=f&oq=

  Dl. senator, as incerca sa raspund la intrebarea pe care ati pus-o. Spuneati ca: “Trebuie sa revina momentul la care sa putem trimite in marea calatorie pe cei care merita sa calatoreasca catre Orion.” Acest lucru va fi posibil cand vom folosi creierul si in general puterea mintii asa cum trebuie. In prezent suntem “ghidati” in folosirea aproape in totalitate doar a partii stangi a creierului, responsabila pentru rationamentul logic, indreptat catre materialitate, si aproape deloc partea dreapta a creierului responsabila cu intuitia, creativitatea, spiritualitatea.
  Dca ne-am folosi intregul potential mental, cei care ne manipuleaza (la nivel global) ar avea o mare problema.
  Unii oameni care au cosntituit adevarate repere spirituale au fost dealtfel eliminati,, ma refer acum doar la cei contemporani cu noi: familia Gandhi, tata si fiica, maestrul hindus Praphupada, si multi altii printre care si parintele Arsenie Boca de la noi.
  S-a creat de-a lungul istoriei recente o falsa opozitie intre spiritualitate si stiinta, cand de fapt in vremurile indepartate ele coexistau in armonie si se completau reciproc.
  Este mult de discutat si nu este suficient spatiu acum pentru detalii.
  Numai de bine!

 4. politika said

  am May 25 2009 @ 9:59 pm

  Raspunsul este : anul 2012

  (se pare ca) Suntem la apogeul civilizatiei : timpul “se contracta” nu ne mai ajunge, nu ne mai ajung banii, nu ne mai ajunge .. nimic …

  Civilizatii mult mai infloritoare decit a noastra zac parasite in ruina! Ce ne face sa credem ca a noastra o sa fie altfel ?

  Vremea “materialista” in care oamenii parca “programati biologic” pe linga functia de a se inmulti alergau toata viata dupa acapararea unei averi materiale … pe care nu o puteau lua cu ei dupa moarte … iar spiritual ramaneau niste “subnutriti” …
  Se pare ca vine un timp “al schimbarii constiintei umane” dupa care oamenii vor avea alt tel … poate acela de a crea, de a inova, de a dezvolta … de a FACE ceva in plus … si nu de a distruge pentru a acapara …
  Rezonanta Schuman, anul 2012, inversarea polilor magnetici ai Pamintului, accelerarea a tot ceea ce inseamna inventie, inovatie, volum de informatii, capacitate de procesare … TOATE se aliniaza asipmtotic catre ALTCEVA ! (se pare, cu totul diferit fata de lumea si civilizatia de astazi …)

  Mai sunt mai putin de 3 ani … mai putin de 1000 de zile pana atunci.

  Vom simti oare si noi ceea ce simteau faraonii pe timpul vietii ? Ne vom gandi si noi la drumul “spiritului” catre Orion ???

  PS. Iulian : se pare ca te tot gandesti la “who want to live forever … ” šŸ™‚

 5. nameall said

  am May 26 2009 @ 9:06 am

  Parintele Arsenie Boca spunea:”Nu ne tragem din maimuta, dar ne indreptam cu pasi repezi spre ea”

 6. pdm said

  am May 26 2009 @ 9:13 am

  felicit abordarea unui astfel de subiect! trebuie sa intelegem ca la baza a ceea ce dorim a fi: o societate `moderna`, trebuie sa avem la baza valori morale. nu pot gasi altele decat cele lasate de la Dumnezeu. fara a intra prea mult in detalii, pe langa cele de mai sus vreau sa supun studiului celor interesati si nu numai urmatoarele: opera lui Edgar Cayce (in special interpretarea apocalipsei), http://www.llresearch.org, http://www.lawofone.info, google search `illuimnati`, David Icke, Alex Jones, Alan Russo.

 7. R-Volt said

  am May 26 2009 @ 3:32 pm

  De ce nu ne extindem inca in univers? Pentru ca asta “trebuie” sa se intample doar dupa ce Illuminati vor avea controlul total, si sub acest control. Nu risca ei formarea de noi societati umane, unde sa nu fie ei singurii stapani, care sa se intoarca si sa-i darame, fie direct, fie prin exemplul dat celor ramasi acasa, ca se poate si altfel!

 8. R-Volt said

  am May 26 2009 @ 3:33 pm

  Frumos articolul, multumim!

 9. Eugen said

  am May 26 2009 @ 3:54 pm

  Intr-adevar, un articol foarte bun!

 10. Othelo said

  am May 26 2009 @ 8:52 pm

  R-Volt ai perfecta dreptate. Cu atat mai mult cu cat iluminatii si nu numai au luat deja contact cu cuvilizatii extraterestre. de abia acum doi ani atat Vaticanul cat si NASA au recunoscut mai mult sau mai putin voalat acest lucru. Dar ei au fost aici de se pare aproximativ 35000 de ani. Si nu este vorba doar de o civilizatie. Oamenii de stiinta au admins neoficial ca este vorba de 3 rase distincte ele totalizand si aproximativ 57 de subspecii. Si acestea sunt doar cele cu care s-a intrat in contact.
  A se vedea la:
  http://www.youtube.com/watch?v=s-DHjGNV7Lo

  doar un exemplu despre o astfel de dezbatere filmata dar cu usile inchise.
  Bine, era si de asteptat, la miliarde de stele si planete sa fie si civilizatii numeroase in afara de a noastra.
  De ce am fost tinuti in bezna cu privire la acest subiect?
  Uneori din ratiuni pozitive alteori, cel putin din partea iluminatilor din dorinta de a ne supune mai usor.
  Sa vorbim putin de cele benevolente: cu siguranta aceste civilizatii sunt net superioare din puncte de vedere tehnologic si unele dintre ele si spiritual noua. Spre exemplu, decalajul de sa zicem cateva mii de ani dintre un papuas care nu a iesit niciodata din mediul sau de viata si sa zicem un programator la o mare firma IT este imens. Ce impact ar avea asupra papuasului o vizita la locul de munca al programatorului? Si e vorba de un decalaj de cum spuneam cateva mii de ani. Dar daca intre noi si unii dintre extraterestrii acest decalaj ar fi de aproape un miliard de ani? Oare un contact de gradul 4 nu ar fi putea fi devastator pentru noi? Probabil ca pentru cei mai multi da, si cu siguranta noi pe ei nu i-am putea intelege.
  Cele 3 mari specii de extraterestrii cunoscuti sunt:
  1. Umanoizi (se pare veniti din Plediade, cu origini mai vechi in constelatia Lirei): sunt bine intentionati dar nu intervin decat in situatii disperate in evolutia civilizatiilor mai inapoiate cum este si a noastra
  2. Reptilienii sau reptoizii. Cu putine exceptii sunt malefici
  3. Cenusii: prezinta si cele mai multe tipuri de subspecii: pot fi din toate categoriile: binevoitori, malefici sau neutri.

  Mai pe larg, la link-ul de mai sus (in 10 minute este oferita foarte multa informatie)

  Se pare ca vom trai timpurile in care ni se va dezvalui adevarul cu privire la acestia, ceea ce nu era valabil si sa zicem cu cativa zeci de ani in urma. Iata spre exemplu interviul care a dus la cateva zile dupa aceea la moartea lui Kennedy, desi el se referea la iliminati, care la randul lor lucreaza pentru altii.
  http://www.youtube.com/watch?v=Ej9pZEPHqPg&feature=related
  Omul a cerut ajutorul populatiei si mass mediei. Nu a mai avut timp sa il primeasca.
  Nu este suficient spatiu aici dar exista dovezi zdrobitoare despre existenta acestor extraterestrii cat si despre contacte de pana la gradul 4 cu noi pamantenii, experiente genetice, aliante militare secrete, etc.

 11. Othelo said

  am May 26 2009 @ 9:23 pm

  Am uitat de rasele umanoide:

  http://www.youtube.com/watch?v=N-9xai73_n8

 12. Wictor said

  am June 16 2009 @ 9:53 pm

  Uitati-va si voi la filmele astea sunt doua documentare non profit ce va vor schimba cu mult parerile asupra lumii in care traim. Documentarele nu sunt aprobate de nici un guvern, ele au fost lansate doar pe internet deoarece este cel mai simplu, rapid si necontrolat mod de transmitere a informatilor. Au doar scop pur informativ. Se cheama ZEITGEIST si ZEITGEIST: ADDENDUM.
  http://video.google.com/videoplay?docid=9072119975796993477
  http://video.google.com/videoplay?docid=2717678283852040582

 13. eu-tu dorel said

  am July 24 2011 @ 10:13 am

  Mereu am sustinut si sustin ca in constelatia orion este viata ,sau a fost ,credinta noastra trebue sa fie in Dumnezeu ,dar cei ce incearca sa ascunda adevarul sun cei ce distrug lumea si pe Dumnezeu in sine.Noi am fost creati aici si de asemenea noi trebue sa perpetuam viata, sa cunoastem, sa depasim bariera planetei precum au facuto si alti cu mult timp in urma.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: