Banner

Rusia, ataca Romania cerandu-i sa-i abandoneze pe romanii basarabeni

Tweet thisReclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu:


Rusia, ataca Romania cerandu-i sa-i abandoneze pe romanii basarabeni

Tweet this
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


14 Comentarii pana acum»

 1. sergiu said

  am May 22 2009 @ 1:37 pm

  Domnule Senator,
  Va multumim mult pentru sprijinul pe care il acordati campaniei noastre “Pro Cetatenie Romana”.De asemenea, va multumim si va felicitam pentru tot ceea ce faceti pentru Basarabia si pentru eroii nostri.
  Sergiu Racila
  student basarabean din Bucuresti

 2. senator Urban Iulian said

  am May 22 2009 @ 1:37 pm

  Suntem alaturi de voi

 3. rusul said

  am May 22 2009 @ 1:38 pm

  si cica rusii ar vorbi verzi si uscate cand zic ca romania lucreaza peste capul autoritatilor din republica moldova. hmm. pe unii chiar ii mananca in trei litere. treaba voastra. • moldova, pamant basarabean

 4. alt rus said

  am May 22 2009 @ 1:38 pm

  Transnistria n-a fost niciodata pamânt românesc. Cine se lupta pentru a cuceri teritoriul altuia este… american. • realist

 5. Lucian Tanase said

  am May 22 2009 @ 3:42 pm

  Dl senator va cerem o pozitie verticala pentru ajutorarea basarabenilor,nu va lasati influentati de jocurile parsive ale Rusiei! Romania e un stat puternîc care poate face fata oricarui atac pe cale economico-diplomatic! Numai vrem influenta ruseasca,sustinem puterea autohtona romaneasca!

 6. Elena said

  am May 22 2009 @ 3:54 pm

  Cunosc studenti basarabeni care sunt niste oameni absolut exceptionali! Nu-i cunosc pe toti, evident, dar cunosc destui ca sa-i pot intelege pe toti. Merita tot sprijinul nostru!!!

 7. ard said

  am May 22 2009 @ 4:50 pm

  Nordul Bucovinei, Cernautzi, Transnistria, Basarabia, Moldova,Dobrogea, Muntenia, Oltenia, Banatul, Transilvania, TOATE SUNT PAMANT ROMANESC,chiar daca vremelnic unele au fost sub administratie neromaneasca,sunt ROMANIA. MAI CURAND SAU MAI TARZIU SE OR REUNI. Va place, nu va place asta e adevarul ETNIC, LINGVISTIC, CULTURAL, ISTORIC, MORAL SI CINSTIT.

 8. Lucian said

  am May 22 2009 @ 5:02 pm

  Si cum a intervenit Romania in treburile interne ale Moldovei, rusilor (rusul said si alt rus said)?
  A intrat cu tancurile, ca RUSIA in Georgia, in 2008 ?
  A infiltrat spioni si manifestanti la Chisinau, Balti, Groznii si in alte orase din Moldova, cum a facut marea URSS in decembrie 1989 la Iasi, Timisoara, Bucuresti si alte orase din Romania?
  A ocupat vreun teritoriu, cum a facut Rusia in Transnistria?
  Doriti si alte exemple, incepand de la pacea semnata la 1812 intre rusi si turci? Unde erau granitele Rusiei pana atunci, stiti?
  Rusilor, ne faceti sa credem ca moldovenii sunt un neam aterizat din neant si ne indemnati sa-i lasam in plata domnului (ca are Rusia grija de ei, precum a avut de unguri, cehi, slovaci, pana in 1989, iar dupa aceea de azeri, armeni, georgieni, etc, masacrandu-i cu tancurile, tunurile si alte arme de foc sau albe, ca sa inteleaga bine cine este jupanul…
  E adevarat ca dupa atatia ani de cotropire, majoritatea dintre moldoveni gandesc ruseste si de multe ori ne vine sa-i lasam in plata domnului, dar trebuie sa ne amintim mereu: EI SUNT FRATII NOSTRI, chiar daca sunt vitregiti…de soarta (RUSIA).
  Iar moldovenii tineri, elevi si studenti, au inteles singuri ceea ce si romanii, in majoritate, au inteles in decembrie 1989. S-AU SATURAT DE COMUNISM. Gandesc liber, nu sunt influientati de nimeni, bolsevicilor !

 9. Dan said

  am May 22 2009 @ 5:35 pm

  Bravo d-le senator. Incercati totusi sa constientizati si restul clasei politice din Ro. Multi dintre parlamentari asteapta lunar sa-si ia salariul, in loc sa faca lobby in UE si SUA pentru soarta Basarabiei.

 10. G said

  am May 22 2009 @ 6:01 pm

  Ce surpriza pentru naivi! Dusmanii se intaresc si ataca tara pe fondul slabiciunilor interne. Asa cum aceasta guvernare decide “dupa ureche” sau dupa interesele proprii, probabil asa vor rezolva si problemele cu Rusia. Pe fondul nemultumirii militarilor carora li s-au taiat drepturile, dupa “restructurarea” la sange a tuturor institutiilor care puteau sa previna sau sa lupte impotriva amenintarilor externe, fie doar cu numele sau “la intimidare”, toti care vor sa atace diplomatic si nu numai tara noastra vor prinde curaj. Vor aparea probleme si revendicari de diverse naturi din partea tuturor vecinilor nostri. Va urez succes! Sa vedem cine o sa va apere curul pretios.

 11. Eugen said

  am May 22 2009 @ 7:01 pm

  Cand vine vorba de politica, afaceri externe si diplomatie, rusnacii astia tot niste maimute patibulare au ramas.

 12. Radianu Mihai said

  am May 23 2009 @ 12:00 pm

  rusia sa-si vada de propriile probleme si de politica sa de imperia
  listi!
  sa ne scuteasca sa ne dea sfaturi dupa ce ne-a furat zeci de ani si ne-a pustiit tezaurul!

 13. rolamd said

  am August 10 2011 @ 10:43 pm

  ba p..a mea ca daca rusi ar vrea cu adevarat sa nu mai existe trpe romane si noi suntem “foarte bumi” la razbboi de aia al al doilea razboi mondial scimbam tabara mai des decat cucerea rusia germani .deci daca rusi vor sa disparem din moldova se poate rezolva printrun singur lucru al treilea razboi mondial unde romani ar “supravetui foarte mult”

 14. george said

  am August 10 2011 @ 10:46 pm

  rusii vor sasi mareasca imperiu si orcum daca ar porni un razboi intre comunisti de rusi si romani orcum rusia ar rezista ar romania ar cadea .RESPECT PUTEREA RUSIEI SI POT SPUNE MLTE DESPRE ARMATA RUSA IAR DESPRE NOI ROMANI NAM CE ZICE VAI DE PULA NOASTRA

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: