Ce au adus b?ncile str?ine românilor? Un comportament umilitor

Tweet thisReclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu:


Ce au adus b?ncile str?ine românilor? Un comportament umilitor

Tweet this
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


7 Comentarii pana acum»

 1. asistentapentruconsumatori.ro said

  am April 27 2009 @ 11:22 am

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 2. marry said

  am April 27 2009 @ 3:52 pm

  Doliu in sistemul bancar romanesc
  (http://www.bankingnews.ro/banci/doliu+in+sistemul+bancar+romanesc )

  Presedintele Credit Europe Bank, Tamer Ozatakul, in varsta de 50 de ani, a decedat sambata, in urma unui atac de cord, in timp ce se afla la Roma, in Italia. Tamer Ozatakul s-a nascut la Istanbul, in 1959 si, inainte de a conduce CEB (fostă Finansbank Romania), a mai lucrat la Finansbank Turcia si la Finansbank

 3. politika said

  am April 27 2009 @ 4:41 pm

  Cineva a instrumentat toata (dar absolut toata) aceasta situatie … a-propos : i-mi place poza din articol, dar Basescu este numai de 4 ani la cirma e cind Isarescu … de cind nu mai e Ceausescu … (nu stiu exact, dar o banuiala … ca si voi, AM !)
  Cert este faptul ca NU ESTE INTIMPLATOARE SITUATIA ECONOMICO-FINANCIARA in care se afla Romania azi !
  Dar romanii sunt un popor “original” : am inceput razboiul cu nemtii si l-am terminat cu rusii (si am platit si daune de razboi … MARE VICTORIE !) ,apoi l-am impuscat pe Ceausescu si am pus la conducere tot comunistii ( ALTA MARE VICTORIE !) … acum ne uitam ca “milogu-n traista” si observam nu doar ca e goala ci ca avem si datorii cit PIB-ul …
  Dar putem fi mindri ca politicienii nostri postdecembristi (de care sunt pline ziarele, revistele si emisiunile TV) au invatat contra a peste 70 miliarde euro si valoarea intregii economii romanest sa … faca politika 🙂 (cred ca e prea mult spus … ) … dar probabil ca au invatat ceva !
  O fi polotica pura sau doar sa fure, insele, minta, jecmaneasca, excrocheze … restul stiti si voi !

 4. Tzeapa Voda said

  am April 27 2009 @ 4:52 pm

  Supravietuirea bancilor (mai ales a tuturor)nu e chiar asa esentiala economic, economiile nationale pot trai si fara banci, nu si invers. E absurd sa falimentezi tari ca sa salvezi banci. Ca orice afacere, si bancile trebuie sa suporte riscuri, ori, ele, cand se modifica negativ piata internationala, transfera intregul risc asupra creditatilor, marind unilateral dobanzile. Decat sa se distruga economia reala, (productie, comert) mai bine sa se duca dreaq’ economia speculativa (banci si alte asemenea) ca nu tin de foame!

 5. MADCAT said

  am April 27 2009 @ 5:23 pm

  Si ce au facut puliticienii romani ca sa isi protejeze electoratul?! N I M I C !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Floarea Soarelui said

  am April 29 2009 @ 10:20 am

  Dati mai departe
  Miting la Camera Deputatilor miercuri 29.04.2009

  Miting Miercuri 29 aprilie 2009, orele 10-14 vis-a-vis de intrarea Camera Deputatilor, Parcul Izvor va avea loc un miting al societatii civile organizat de APADAR. Mitingul va avea ca tema protestul impotriva adoptarii O.G. 207/2008 privind pasapoartele electronice cu cipuri. Protestul se va desfasura simultan cu sedinta reunita a celor 3 comisii ale Camerei Deputatilor, care vor dezbate aceasta Ordonanta de Guvern in vederea avizarii sau respingerii ei.
  Precizam ca grupul nostru a organizat miting si inainte de sarbatoarea Sfintelor Pasti, cand cele 3 Comisii nu si-au tinut lucrarile – desi pe ordinea de zi figura sedinta respectiva. Din surse din interiorul uneia dintre Comisii, am aflat ca adunarea respectiva a fost anulata in ultima clipa intrucat persoanele interesate de promovarea acestei ordonante si-au dat seama ca exista o opozitie puternica in randul membrilor comisiilor (datorita informarii si a loby-ului creat de ONG-urile reunite in Coalitia Impotriva Statului politienesc) si “riscau” sa se petreaca ceea ce s-a petrecut la Comisia Juridica, si anume ca Ordonanta sa fie respinsa (sa primeasca aviz negativ). Este posibil ca acest scenariu sa se repete si miercuri, nefiind inca fixata ora de intrunire a comisiilor.
  Toate aceste aspecte ne indreptatesc sa perseveram in actiunile de protest, in eforturile de informare a cetatenilor precum si a factorilor de decizie (deputati si senatori).
  Invitati sunt toti cetatenii, ONG-urile si reprezentati ai cultelor
  pentru a protesta impotriva introducerii pasapoartelor
  electronice/biometrice si a solicita dreptul de optiune si organizare
  de referendum.
  Persoana de contact: av. Mihai Rapcea, vicepresedinte APADAR, 0727673376

 7. DZ said

  am May 25 2009 @ 3:14 pm

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: