ATENTIE LA MANIPULARILE SI ABATEREA ATENTIEI DIN ROMANIA PRIN INTERMEDIUL UNOR INFORMATII INUTILE

Tweet this

DE EXEMPLU SUNT TOT FELUL DE ACTIUNI SI MISCARI PRIN CARE SE ACAPAREAZA ATENTIA OPINIEI PUBLICE. APAR TOT FELUL DE GURU SI INDIVIZI CARE ISI ACORDA NISTE PUTERI SI DIN CAUZA MEDIULUI SOCIAL DIN ROMANIA, MULTI INDIVIZI CAD PRADA UNOR ASTFEL DE PROGRAME PRIN CARE LI SUNT INOCULATE DIFERITE INDOCTRINARI SI MANIPULARI ! NU SPUN CA INSTITUTIILE PUBLICE ISI FAC TREABA 100% , NU SPUN CA NU SUNT INSCENARI SAU CA SUNT ACTIUNI COMANDATE ! DEJA SE STIU ACESTE LUCRURI, DE FAPT NU SUNT UN LUCRU NOU SAU SENZATIONAL..CINE STIE ISTORIE NU-SI MAI BATE CAPUL CU ASTFEL DE DEZBATERI ! INSA CE NU SUPORT EU ESTE SA FIM ABATUTI DE LA PROBLEMELE REALE SI CONCRETE [SERVICII ELECTRICA, INTERNET, TELEFONIE, SIGURANTA SI ORDINE PUBLICA, CURATENIE, ALTE SERVICII CARE SUNT PRESTATE CU SICTIR SI NESIMTIRE PURA , RESPECT FATA DE CONTRIBUABILUL SUPRATAXAT SI IMPOZITAT, INFRASTRUCTURA LA PAMANT, ETC.] SI SE FACE PUBLICITATE UNOR OAMENI MANATI DE NU STIU CE GURU SAU "CALAUZA SPIRITUALA" ! NU SUNT DE ACORD CU ASEMENEA TAMPENII SI MI SE PARE O ABERATIE SA CREZI VRAJELILE SI TAMPENIILE SCRISE FRUMOS AL UNORA SI ALTORA ! CA SA NU MAI SPUN CA SE FACE UN BUSINESS DIN PROPAGAREA UNOR ASEMENEA MATERIALE [CARTI, FILME] SI ASTEA, CA SI MULTE DINTRE ALEA CU EXTRATERESTRII SI INDIVIZI CARE VAD [SPUN EI CA VAD, NU AU DOVEZI CLARE SI SE ASCUND SUB PSEUDONIME] NU STIU CE VIITOR SAU SUNT IN CONTACT CU FORTE SUPRA - NU STIU CE ...ADICA ABERATII SI VRAJELI , CONTROL MENTAL IAR PROSTII CARE PUN BOTUL LA ASEMENEA LUCRURI DAU BANI PENTRU ACELE MATERIALE ! SI TOT SPERA ANI LA RAND CA VAI O SA LE SCHIMBE VIATA SI FORTELE DIN CARTILE/FILMELE UNOR ASEMENEA INDIVIZI ...O SA-I AJUTE SI BLA BLA ! NISTE PORCARII SI ABURELI CRUNTE ! DACA V-AS SPUNE CA ASEMENEA INDIVIZI INFECTI SUNT PUSI IN SCENA CA SA NE ABATA ATENTIA , SA FACA BANI SI SA TINA NISTE OAMENI OCUPATI CU NISTE PORCARII DE ACEST GEN?! NU ATI CREDE ? DACA SUNTETI ATENTI O SA VEDETI CA SUNT ATACATI UNII SI ALTII , IN ACESTE CARTI SUNT RASTALMACITE NISTE LUCRURI INSA DOVEZILE SAU AJUTORUL CONCRET PENTRU SOCIETATE ...NU EXISTA ! ADICA LOGIC : CE MA INTERESEAZA PE MINE DE NU STIU CE INVATATURI ALE UNOR DROGATI CAND CURENTUL ELECTRIC IMI DISTRUGE APARATELE SAU NU AM CE SA MANANC SAU UNDE SA STAU ?! NU VEDETI CA SUNT TOT FELUL DE ORGANIZATII/MISCARI/EROI SI GURU CARE DE FAPT SUNT NISTE PAPUSI INFECTE ?! CU CE AU AJUTAT EI ROMANIA ? CUM S-AU BATUT EI PENTRU DREPTURILE SI LIBERTATILE ROMANILOR, INCLUSIV REFERITOR LA SERVICIILE PRESTATE IN ROMANIA [ATAT DIN DOMENIUL PUBLIC PRECUM SI DIN DOMENIUL PRIVAT ] INSA DESIGUR SUNT "REALITATI CARE NE DEPASESC " PE NOI, PROSTII SI EI INVATATORII, GURU SI CALAUZELE SPIRITUALE [BULLSHIT TOTAL !!!!] AU ADEVARURI SI NE POT IMBUNATATI VIATA !

APROPOS CICA ADEVARUL VA IESI LA IVEALA.. CE INTERESE SUNT IN JOC ? BLA BLA BLA ...

DESIGUR CA DACA AR FI NISTE LUCRURI CU ADEVARAT IMPORTANTE, REALE SI DE SUFLET AR CONTA INSA DIN EXPERIENTA MEA VA SPUN CA SUNT BULLSHIT-URI ! AU VAZUT CA IN TARA ASTA SUNT SI OAMENI PROSTI DE BUN CE SUNT SAU DISPERATI [CARE CAUTA "SALVATORI" ] SI UITE ASA SE ARUNCA IN MAINILE UNOR PROFESORI SPIRITUALI SI ALTI DEZAXATI CARE NU NUMAI CA NU POT SA-I AJUTE CAND FISCUL LE BATE LA USA CA NU SI-AU PLATIT TAXELE SI IMPOZITELE, INSA ACESTI "GURU" NU DAU 2 BANI PE PROBLEMELE OAMENILOR ! IMI ADUC AMINTE SI ACUM DE CARTILE LUI RADU CINAMAR IN CARE , PRINTRE ALTELE, SE INFATISAU CA COOL, MISTO, ADEVARATE IDEI PRECUM : NU TE ATASA DE OAMENI [ADICA SA NU TII LA FAMILIE, PRIETENI , SOTIE, COPIL] , TOTUL E RELATIV [ADICA CUMPARA CARTILE NOASTRE CARE TE VOR GHIDA SPIRITUAL SI CHIAR DACA ESTI UMILIT, BATUT, FAMILIA UCISA...EXISTENTA TA E DUPA VIATA ASTA ] SAU CA ISI FAC DATORIA CAND NU INFORMEAZA POPORUL ROMAN INSA CE FAC EI..AUTORII CU PSEUDONIME ??? SCRIU CARTI SI NOI , PROSTII TREBUIE SA LE CUMPARAM CA SA NE LUMINAM MINTILE ...

V-ATI TREZIT ? PAREREA MEA CLARA ESTE CA SUNT RETELE CARE SUNT SPECIALIZATE CU DISTRAGEREA ATENTIEI OAMENILOR DE LA PROBLEMELE REALE ! CA SA NU MAI SPUN CA ASTIA NU SE OCUPA DE PROBLEMELE REALE SI NU AJUTA PE CEI CARE VOR SI SE ZBAT PENTRU PROBLEMELE REALE ALE ROMANILOR [NU LEVITATII, TRAIRI EXTRA-CORPORALE, EXTRATERESTRII, BILE DE FOC, ETC.] SI UITE ASA MI-AM DAT SEAMA CA EXISTA O ABATERE URIASA A ATENTIEI ! FIE CA VORBIM DE SPORT, EXTRATERESTRII, GURU, SERIALE , FILME SAU ALTE TAMPENII [NU AM NIMIC CU ASTEA INSA CAND AJUNGI SA DEVI DEPENDENT DE ELE SI SA NU FI REALIST ATUNCI E CHIAR CA HABAR NU AI PE CE LUME TRAIESTI ] EXISTA CURENTE PRIN CARE OAMENII SUNT SPALATI PE CREIER, INDOCRINATI, PROSTITI PE FATA, ABURITI, JECMANITI SI IN FINAL ISI DAU SEAMA CA A FOST UN BUSINESS ! SHOWBIZ ! CACI IN FINAL NU LI SE REZOLVA PROBLEMELE REALE SI NU ESTE ACORDATA ATENTIA CUVENITA UNOR CHESTIUNI CU ADEVARAT IMPORTANTE !

HAIDETI SA NE CONCENTRAM PE CEEA CE CONTEAZA , ALTFEL CAND O SA NE TREZIM DIN BULA ASTA URIASA PLINA DE ABURELI, INFORMATII INUTILE SI POVESTI DE ADORMIT COPII..O SA REGRETAM AMARNIC ! ESTE TIMPUL SA LUPTAM PENTRU FAMILIA, PRIETENII, PROPRIETATILE SI DREPTURILE + LIBERTATILE NOASTRE ! AU MURIT OAMENI IN 1989 CA NOI SA NE TREZIM , SA NU MAI SUPORTAM IN MOD PASIV SA FIM MINTITI, MANIPULATI, INDOCTRINATI, JECMANITI CI SA INTELEGEM CA ROMANIA ARE NEVOIE DE LUPTATORI CARE SA FACA TARA ASTA O ZONA IN CARE NU TI-E FRICA SAU SCARBA SA LOCUIESTI !

P.S. >>> nu trebuie sa fi destept ca intelegi ca exista o lupta impotriva oamenilor, libertatilor, independentei si gandirii rationale ! precum spune un proverb : nu iese fum fara foc ! credeti ca nu ar putea sa va prosteasca si manipuleze ca sa le cumparati produsele , cu toate ca nu s-ar schimba nimic concret ? ganditi-va cu ce au ajutat in mod concret si real tara asta organizatiile astea cu lideri si calauze spirituale sau alte carti de acest gen ?! CU NIMIC ! e multa gargara, gargara complexa, aberatii fara dovezi si in final noi tot trebuie sa trecem prin trafic de cosmar, tot trebuie sa avem servicii de cacat , tot trebuie sa fim tratati ca niste vite si in final realizam ca NU NE AJUTA CU NIMIC ACESTI GURU ! Romanii trebuie sa inceapa sa inteleaga ca daca nu se vor informa, daca nu vor gandi rational si cu inima atunci vor fi sclavii unora si altora care o sa-i prosteasca ca sa le ia banii, timpul si asa mai departe ! Aparati-va familia si lasati tampeniile debitate de multi dezaxati pusi acolo ca sa ne consume energia si timpul iar in culise ni se distruge sanatatea, tara , drumurile sunt facut la misto si oamenii nu mai au incredere unii in altii ! AJUNGE CU STAREA ASTA DE LUCRURI ! SI SPRIJINITI PE CEI CARE VA AJUTA IN MOD REAL SI CONCRET [SAU CARE MACAR INCEARCA SA VA AJUTE] CU LUCRURI CARE VA AFECTEAZA DIRECT SI NU ALTE FANTASMAGORII SI PORCARII !
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: