Banner

Senatorul Urban : Record-negativ unic in Europa pentru Romania : un judecator trebuie sa judece 1063 de dosare !

Tweet thisReclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu:


Senatorul Urban : Record-negativ unic in Europa pentru Romania : un judecator trebuie sa judece 1063 de dosare !

Tweet this
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


9 Comentarii pana acum»

 1. Nori said

  am March 27 2009 @ 2:20 pm

  Ma intreb intereseaza de fapt pe cineva in mod real situatia justitiei in tara asta si situatia chiar si a facultatilor de drept??
  Din pacate in facultatile de drept (de stat) absolventi buni si capabili nu sunt lasati sa termine si sunt tinuti ani de zile in facultate pentru a plati examenele la materia a 1-2 profesori pusi pe jecmaneala. Asta este scopul de fapt: ingradirea a cat mai multi absolventi de drept pentru ca acestia constituie un real potential si pericol in acelasi timp pentru ei, o concurenta nedorita.

 2. Elena said

  am March 27 2009 @ 2:26 pm

  Intr-adevar, aceasta e o problema ceva mai veche, reala, FOARTE SPINOASA si cred ca ar trebui sa o popularizati mai mult, sa iesiti in presa, la televiziuni, nu stiu cum si unde, dar TREBUIE urgent schimbata situatia.

 3. Nori said

  am March 27 2009 @ 2:35 pm

  Deci tocmai cei care predau drept si ar trebui sa dea dovada de faptul ca respecta legea si ca sunt corecti isi bat joc pe fata de sute de studenti! Acestia sunt nevoiti dupa 4 ani de invatat pe branci la stat sa se transefere la institutiile particulare de invatatmant pentru ca in acest fel pierzand totusi doar un an (si nu 3,4 sau 5) sa isi poata sustine lucrarea de diploma.Pai ce fac studentii isi iau toate examenele si pentru 2 examene cu 1 profesor mai stau inca 3 ani in facultate!! Asta e !! Asa vrem sa avem juristi judecatori si procurori competenti in tara asta!! Ajung la concluzia ca de fapt nu se vrea deliberat ca aceste categorii profesionale sa fie “competente” si sa existe tineri din noua generatie care sa nu fie corupti pana in maduva oaselor!!

 4. ildiko said

  am March 27 2009 @ 3:35 pm

  Nu ma mir daca clocesc un proces cate 10-15 ani.

 5. batranul said

  am March 27 2009 @ 4:44 pm

  NU PREA STIU DE CE VB DESPRE JUDECATORI. ASTIA SUNT CORUPTI CU TOTII. AM AVUT MAI MULTE DOSARE LA ICCJ SI PE TOATE LE-AM PIERDUT (DESI LA CASTIGASEM ANTERIOR) ASA CUM MI-A SPUS DE FAPT DIRECT DE LA JUDECATORIE AVOCATUL DE LA (PU)TUCA SI ASOCIATII PE CARE I-A ANGAJAT PARTEA ADVERSA.TOTI TREBUIE IMPUSCATI SI IN LOCUL LOR ADUSI AIA DIN GERMANIA. DE FAPT ATATA VREME CAT (PU)TUCA SI ASOCIATII E FIRMA CARE-I ASIGURA APARAREA LUI BASITU NU STIU DE CE MA MAI MIR.
  UNDE E IMPLICAT BASITU TOTUL E VANARE DE VANT.

 6. radu gheorghe said

  am March 27 2009 @ 5:52 pm

  …si ,din pacate, pe toate le judeca gresit…

 7. obiectiva said

  am March 27 2009 @ 7:30 pm

  DE CE LA INM SE DA INTAI EXAMEN SI APOI se sustine INTERVIUL? Vor sa vada daca viitorii judecatori SE SUPUN SISTEMULUI sau sunt REVOLUTIONARI?

 8. obiectiva said

  am March 27 2009 @ 7:31 pm

  Nu ii mai plangeti pe acesti judecatori care din 1 dosar fac 10, cu tot cu investirile cu formula executorie, care inainte se facea in birou si dura 2 sapt. si nu 2 luni!!!!!

 9. obiectiva said

  am March 27 2009 @ 7:32 pm

  Camera a treia de la CEDO are 10000 de dosare pe rol si dl.jud. Barsan este UNUL!

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: