Banner

Senatorul Urban Iulian a donat un computer Gradinitei din Balotesti

Tweet thisReclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu:


Senatorul Urban Iulian a donat un computer Gradinitei din Balotesti

Tweet this
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


13 Comentarii pana acum»

 1. Eugen said

  am March 27 2009 @ 6:56 pm

  Este o chestie laudabila; alti parlamentari nu fac nimic in colegiul lor, decat sa extraga bani..Bravo

 2. Tica said

  am March 27 2009 @ 6:57 pm

  Chestia cu plata unui salariu pentru un prof de engleza si unul de germana la pustii de la Gradinita din Balotesti este super-ok.
  Si cand ma gandesc ca acum 3 ani cand era fetita mea la gradinita, nici romana nu invata cum trebuie.
  Asta inseamna schimbare; chiar daca este un inceput, macar este incurajator

 3. Buduru said

  am March 27 2009 @ 7:40 pm

  Cred ca trebuia sa le donati si-un manual despre MS Office! Ca, la cum au “editat” aceasta scrisoare de multumire, nu prea are cine sa utilizeze “computadoru'”! Poate la un “Solitaire” ceva!

 4. rftghost said

  am March 27 2009 @ 8:00 pm

  Eu zic ca nu e bine si crestineste. Trebuia donat biblii, preoti si vreo 2-3 astrologi si alchimisti.
  Nu le trebuie prostilor decat atat. Si asa stim toti ca computeru e lucru Satanei si ca internetu rimeaza cu biocipu, numaru fiarei, a masinii de spalat si a caloriferului.

 5. m1ha1 said

  am March 27 2009 @ 9:01 pm

  respect

 6. Florin said

  am March 28 2009 @ 12:29 am

  Eu zic ca mai bine plateati un doctor care sa aiba grija de ei si un psiholog care sa se ingrijeasca de sanatatea lor mentala, pentru ca se pare ca aceasta criza ii afecteaza din ce in mai mult pe oameni, mai ales pe cei care nu inteleg rostul acestor articole. Campania de imagine sincer nu mai intereseaza, cunosc oameni care au donat mai mult de un calculator SH de 5-600 lei, dar nimeni nu stie despre ei… opinia mea este ca oamenii ar fi bine mai intai sa invete romaneste, sa invete ca scoala ii pregateste pentru viata, ca nu s-au nascut sa fie sclavii altora, sunt oameni liberi, demni, care merita o viata mai buna. Si mai ales sa fie ajutati sa ramana in scoala… adica motivati prin metode la fel de elevate ca si aceste campanii de imagine pe care le promovati pe propriul site… desi iarasi opinia mea personala este ca merita mai mult decat manipulari din astea ieftine… cand o sa convingeti si o sa veniti cu un articol ca 90% din parlamentari au votat legi si au aprobat salarii pe masura efortului pe care profesorii il fac in scoli, atunci o sa va cred. Efortul pe care trebuie sa-l depundeti d-voastra este sa va convingeti colegii, macar aia din partidul din care faceti parte, sa faca aceste lucruri pentru profesori, intelectuali si, in cele din urma, pentru toate categoriile sociale… atunci o sa va cred si o sa va laud. Pana atunci insa… respect pentru profesorii care se straduiesc sa faca ceva bun, chiar si cu salariile pe care le au.

 7. Valentin said

  am March 28 2009 @ 9:33 am

  @Florin

  Prietene sa inteleg ca faci parte dintre acei profesori care se plang de salariile mici pe care le au, ca sa iti dau un exemplu, o cunostinta de-a mea lucreaza la Zass Electrocenter, pe 500 Ron si baga pe zi cam 10 ore de munca, raporteaza asta la orele care le munceste un profesor si salariul pe care i-l are si apoi gandeste-te daca vrei sa te mai plangi ca aveti salarii mici.

  In legatura cu subiectul, felicitari Dl Urban, dar eu personal cred ca puteti mai mult de atat. Ce ati zice daca ati dona 100 de computere, impactul social ar fi mult mai mare nu credeti?
  Poate determinati si alti colegi de-ai dumneavoastra sa faca acelasi lucru.

 8. Florin said

  am March 28 2009 @ 12:04 pm

  @Valentin.

  Prietene, nu sunt profesor, dar apreciez adevaratii intelectuali. Profesia mea implica mult mai mult stres decat iti imaginezi tu si nu castig nici pe departe atat de bine. Si iti mai spun ca am facut totusi o perioada si treaba asta in locul cuiva, si crede-ma dupa 4-5 ore de stat cu copiii intr-o clasa ma durea capul pana seara. Stau si ma gandesc la ce scoala sa trimit copiii. Ai idee ce se intampla pe-acolo??? Si nu ma gandesc doar la copiii mei, ma gandesc la multi alti copii care traiesc in acelasi mediu. Informeaza-te la fata locului daca vrei sa ataci pe cineva. Nu m-am plans aici pentru mine, am plans soarta altora care opinia mea este ca merita mult mai mult, pentru ca responsabilitatea lor e imensa. Ei construiesc acolo pe bancile scolii viitorul meu, al tau, al d-lui Urban si al tuturor celorlalti. Prietenul ala al tau pe care nu-l pune nimeni sa munceasca in locul respectiv pe salariul ala de mizerie, daca face o prostie pierderile sunt infime in comparatie cu un elev care incepe sa se drogheze, sa-si agreseze colegii sau cine stie ce sa mai faca prin scoala. Sunt de acord ca profesorii nu-si mai fac treaba pe care ar trebui sa o faca, in afara de cat fac 2+2 ar trebui sa-i invete si cum sa se comporte/descurce/gandeasca in societatea asta…
  Convingerea tuturor colegilor d-lui Urban sa faca lucruri bune pentru cetateni si cei aflati in nevoie era si ideea mea. Lasa polemica si faceti toti presiuni asupra celor de “sus” sa-si faca bine treaba. Laudele astea sunt prea ieftine pentru cineva care-si face campanie de imagine in felul asta. De ce nu se duce sa afiseze in parlament treaba asta, ca nu pe mine trebuie sa ma convinga sa donez calculatoare, sa dau salarii etc.? Voturile asa se castiga, cu un calculator donat pe ici pe colo? Asa zici tu, de-aia ai votat oamenii aia in parlament? Cu atat de putin va lasati cumparati…
  Si daca vrei sa ma ataci si in alt fel, afla ca si eu am votat, asa ca avem aceleasi drepturi. Si am votat uninominal oameni din partide diferite pentru ca asa am considerat de cuviinta, ce zici de asta? asa ca nici macar nu ma poti acuza ca sunt vreun acolit politic…

 9. Irina C. said

  am March 28 2009 @ 2:53 pm

  Felicitari ! Chiar esti de admirat ! Daca-as putea, te-as vota cu doua maini, dar nu pot…nu sunt din Ilfov din pacate.

 10. criti 69 said

  am March 28 2009 @ 8:52 pm

  este laudabil si de urmat gestul (acela de a face donatii) dar mai putin de laudat este a face public acest gest ( lauda si grandomanie)

 11. romanasul said

  am March 28 2009 @ 11:51 pm

  Daca nu era un calculator dezafectat de la compania dvs. – care costa maxim 200-300 Euro cu tot cu accesorii este laudabil.

  ALTFEL ESTE CEVA ABSOLUT NORMAL !!!
  Cunosc destule persoane FARA FUNCTII IN SISTEM care au dat cadou calculatorul vechi, cand l-au inlocuit, pt ca asta este, electronica IT se deprecieaza repede in zille noastre si trebuie inlocuita.

 12. Florin said

  am March 29 2009 @ 11:55 am

  Tocmai ce ziceam si eu… un calculator=2-3 voturi. Multumesc Irina pentru confirmare… Ma gandeam ca chiar o sa mi se dea niste replici mai interesante, dar se pare ca NU exista astfel de replici… abandonez cu totul subiectul asta, cine a avut ceva de inteles a prins ideea, cine nu… asta e soarta pe care o construiti si dupa aia tot voi va plangeti.

 13. Valentin said

  am March 30 2009 @ 8:54 am

  Felicitari Florin ! Sunt prea putini din cei care aplica pe aceste comentarii care sa si gandeasca inainte sa vorbeasca. Observa putin limbajul celor care ridica in slavi PDL-ul si ai sa intelegi cine sunt sustinatorii lor. Ieftina reclama cu acest anunt poti sa faci anonim lucruri bune daca le faci doar ca sa afle ceilalti este clar cat de dezinterat este gestul.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: