Destainuirile unui angajat al Mc Donald’s

Tweet this



Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu:


Destainuirile unui angajat al Mc Donald’s

Tweet this




Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


96 Comentarii pana acum»

  1. CORCODUS said

    am February 28 2009 @ 2:58 pm

    CAUTATI “ANGAJAT KFC” PE GOOGLE….
    AM GASIT ASTA::

    Mai jos, confesiunile unui fost angajat KFC care a lucrat la KFC-ul din Plaza, Bucuresti. Probabil nici in alta parte nu este mare diferenta:

    “Aha, asa deci…

    Am lucrat acum ceva vreme la KFC-ul din Plaza mai exact de la deschiderea lui si inca vreo 9 luni dupa. Am semnat un contract de confidentialitate ceea ce ma impiedica sa postez pe undeva filmele si pozele facute acolo, cu mine in cadru desigur dar, si acum tine-te bine caci iti voi povesti aventurile mele din bucataria FDS (Fabrica De Sclavi).

    1. Prima data am lucrat la bredind ma rog asa ii zic ei dar in principiu esti “fainar” adica bagi toate produsele in faina si nu te mai opresti caci cel putin pe vremea mea coada era pana la scara rulanta. Procesul standard presupune ca acele preparate din pui sa se scuture de sange inainte sa fie aruncate in faina iar faina sa fie cernuta la fiecare 2 repetari, apa trebuie schimbata la fiecare 3-4 repetari (un proces care dureaza cateva minute ceea ce in treaducere libera inseamna o coada de 3 metrii) mai era si chestia cu asezatul produselor pe gratare dar asta nu o respecta nimeni cred, daca daca e prea prost sau n-are clienti. Cum pe tura la bucatarie sunt maxim 4 persoane adica 1 la masa de picant 1 la masa cu reteta originala 1 la masini si unu la impachetare(ala care face senvisuri)e imposibil sa face fata comenzilor respectand procedura si atunci ce se intampla? Pai e simplu, puiul fie el picand sau nepicant e aruncat in faina cu tot cu sange si intr-o faina plina de cocoloase fac o paranteza (sigur ati mancat produse mai crocante mai zburlite asa de se intreaba toata lumea cum de le iese. e alea sunt cocoloasele), apa la un moment dat devine vascoasa o combinatie de faina plus sos marinat plus sange, chiar daca ar vrea cineva sa o schimbe mai des e practic imposibil
    pt ca ai o durere de spate de la atata carat de pui de la frigider la bredind de la breding la masini si invers de zici ca ai carat pietre toata ziua, pe langa faptul ca masinile de picant nu au voie sa stea fara produse. Vorba aia clientul nostru stapanul nostru. Ma rog, asta era bine cand erau 4 in spate stiai ca poti sa faci fata si sa hranesti poporul.
    Dar cum de fiecare data se intampla sa fim 3 in spate atunci orice urma de igiena disparea. Apa sarea pe faianta, cuva se umplea cu faina (asa facea cocoloase mai greu) produsele stateau si cate 2-3 ore pe masa pana sa fie bagate, apa nu se schimba niciodata doar completai etc.

    2. Dupa vreo 2 luni am fost “promovat” =)) la masini aici e partea cea mai “sanatoasa”. in primul rand nici un produs nu sta la prajit atat cat e pe timer, unu pt ca e coada prea mare si termitele nu vor sa astepte, doi pt ca daca stau prea mult se imbiba in ulei vegetal, si in cazul in care uiti de ele prin holding (un fel de cuptor unde se tin produsele dupa ce sunt prajite) pentru ca nu mai sti unde ti-e capul pe agomeratia aia ca sa realizezi pe care ai bagat-o prima pe care a patra s.a.m.d. risti sa bagi in vitrina la vanzare niste chestii uscate si pline de ulei. Si 3 pt ca daca le lasi prea mult se innegresc deoarece uleiul la produsele de picant nu se schimba niciodata, DA niciodata!! Doar se completeaza ar fi risipa prea mare ce naiba. La aparatele in care se prepara bucatile de pui uleiul se schimba o data la vreo 2 luni ceea ce e mai mult decat poate ficatul meu suporta oricum. Produsele astea din reteta originala se fac sub presiune adica trebuie sa stea in masina respectiva cam 15 minute, ee dupa vreo 11 minute ii dai reset ca daca o lasi pana la capat o sa ai pe farfurie niste carbuni in loc de pui. Despre masini ce sa va mai zic, procedura de preparare presupune filtrarea uleiului o data la nu mai stiu cate prajiri nu foarte multe oricum, bineinteles ca se sare peste cand e aglomeratie, mai bine sa manance multi preparatele KFC cu gust de faina arsa decat sa sa manance in alta parte, nu? Filtrarea uleiului, asta mi s-a parut inutil intotdeauna, presupune coborarea lui intr-un tanc si de acolo urcat inapoi in masina trecand printr-un filtru de hartie, DA de hartie, adica nu filtrezi nimic decat cocoloasele de faina, in fine.

    Dar hai sa va zic si partea interesanta, sper ca o sa intelegeti ca in nici un KFC din Romania nu se pot face produse de calitate in primul rand datorita crizei de timp ca incep ursarii sa tipe de dupa tijghea si in al doilea rand datorita costurilor ridicate necesare producerii unor produse conform standardului de calitate american. Ai nostrii stiti voi, lasa-i ma ca le place mai mult asa, oricum se bat pt un loc mai in fata la rand.

    Toate produsele ajung in “restaurante” gata marinate, bune de preparat:

    1.Produsele au in general au termen de valabilitate 24 sau 48 de ore depide.

    2. Necesarul de produse se face de pe o zi pe alta de manager, comanda de fiecare data un pic mai mult decat trebuie ca sa fie sigur, ceea ce inseamna ca daca 2 zile maerge mai incet automat ramane cu produse expirate. Asta face tura de dimineata, managerul de serviciu schimba etichetele cu perioada de valabilitate, se verifica salatele astea nu prea
    se vad si varza aia incepe sa se ofileasca, se schimba varza ofilita, maslinele nu stie nimeni de cate zile sunt iar branza daca nu are mucegai e ok. La fel si cu porumbul, specialitatile etc.

    3. Kfc e la etajul 2, marfa vine undeva la subsol cum singuri sclavi sunt in bucatarie ca la vanzare sunt in general fete, ghici cine se duce dupa marfa? Exact, eu si cu agiotantul meu. Se mananca la discretie asta e partea buna, din salate, sosuri, chifle absolut orice. Ocazional mai trageam un fotbal cu chifle, alea mici de le comandati in loc de paine, da
    ele veneau inghetate si erau numai bune de un fotbal pe holul ala lung. Deobicei jucam KFC contra Pizza Hut ca si lor le venea marfa in aceeasi masina, avem aceeasi companie mama. Cand incepeau sa se ofileasca le puneam la loc si luam altele. Poate m-ati inteles gresit dar nimic nu se arunca la KFC, sus ne astepta managerul sa facem inventarul, deci se
    inumara tot inclusiv chifle.

    4. Marfa o caram cu un transpalete (am scris cum ii spuneam noi nici nu stiu daca exista ceva de genu) si pe fiecare palete puneam marfa de vreo 250 300 de kile ca romanu s-a nascut flamand, deci era si f greu si f voluminos asa ca sa va faceti o imagine trebuia sa tragem de ala vro 200 de metrii asa in forma de U numai pana la lift deci pot sa zic ca se stia pe unde trecem cu marfa pt ca lasam urma, evident nimic nu se arunca. La lift podul de piatra se darma uneori deoarece paletu era cam cat liftu si daca nu inimerei din prima intrarea se ducea dracu tot plus ca la intrarea
    in lift era santul de metal al usilor si evident ca mai cadeau una, alta.

    Apoi mai era curatenia, ea se imparte in 3:
    Masa de faina care trebuie curatata temeinic pt ca la sfarsit vine manageru cu degetelul lui sa verifice Masinile de gatit trebuie curatate (asta era treaba masinistului deci vro 7 luni a mea).
    Si unu care spala tot(Dish), gratare, manere, tavi,tanc de ulei, filtrele alea din hratie, ce credeati ca se arunca? Mie imi placea sa ma bag la spalat, era simplu, cum managerii erau niste zgarciti nici nu le mai ceream detergentul ala special D3 parca sau sapun le lasam in apa clocotinda vreo juma de ora si apoi doar le clateam nu se prindea nimeni, ca le ascundeam prin rastel pe acolo, jeg pe ele cat cuprinde dar ne grabeam acasa ca nu precam niciodata mai devreme de 1 noaptea.

    La masini curat se facea cu hartia igenica si 2 lavete, atat asta era ratia pe saptamana acolo totu e low cost aaa si un detergentu D7 asa se numea. Programul se termina pe la 10- 11 iar noi la 12 trebuia sa iesim din tura dar nu aveam voie sa plecam pana nu faceam curat.. DECI detergentul respectiv, care e f toxic deoarece am reusit sa procur o
    sticla acasa, ajungea peste tot inclusiv pe faina in ulei grupa mare samd in speranta ca terminam mai repede.

    La masina de breding cand se facea curat aveam mereu grija sa hranim gandaci de bucatarie, ma rog ii descoperisem io intr-o noapte in spatele masinii intr-o scurgere care avea un capac metalic gaurit prins in suruburi in podea. Le bagam in fiecare seara paine, apa si alte resturi devenisera destul de mari la un moment dat ca s-a speriat o casiera de ei si s-a plans la manageri. A doua zi au venit unii cu niste pesticide sa ii omoare, eu am crezut ca au reusit dar se pare ca e destul de rezistenta specia asta mai ales dupa ce au rezistat la mancare aia, nu? Cred ca si acum mai sunt acolo, in fine.

    Alte precizari importante, baietii cu care am lucrat eu acolo, nu prea erau dusi la scoala si tin minte cum maestru paul din berceni la sfarsitul programului a urinat in ulei o data supart fiind ca managerul l-a prins cand vindea produse pe neve. In pungile cu pui gaseam adese muste, in criza de timp puiul era dezghetat cu apa fierbinte si capata asa o culoare de vanata. Flegme la impachetare primeau cei mai fitosi clienti stiu ca o data a fost servita si d-na andreea(a cantat la blondy sau ceva). Am filme si poze acasa cu schimbarea etichetelor si a salatelor.

    Eu personal am comis cateva de oboseala, am scapat vro 3-4 gratare cu aripioare, strips pe jos am vrut sa le arunc dar managerul m-a invatat o schema ca a patit si el la fel cand era la masini, le bagi un minut in ulei si gata, sau le platesti la pret intreg. Deci,

    Aaaa faza tare sa nu uit. De Pasti plecam toti acasa (o zi, normal) si lasaram frigiderele oprite (mare gafa) cu marfa la greu in ele ca a doua zi vin “meltenii”, ei nu mananca oua mananca aripioare. Va dati seama ca dupa 36 de ore nu mirosea a morga dar a stricat sigur, evident ca produsele s-au bagat la vanzare. Slava Domnului ca totul acolo se gateste la temperaturi inalte si nu omoara pe nimeni, inca.

    Sucu ala pepsi vine in niste tancuri, vai mama noastra ce mai caram la ele, doar esenta ca restu e sifon,
    Ce sa va mai zic, Opc-ul nici macar nu trecea prin spate ramanea in fata unde era totul frumos, dar plecau cu sacosele si probabil buzunarele pline. In spatele frigiderelor se ascundeau cate 2-3 meniuri.

    Seara dupa program ne strangeam in lobby mai multi de la KFC, Pizza hut si Mc uneori, si povesteam cum isi terorizeaza fiecare clientii si care sunt cele mai oribile metode. Evident ca noi mereu castigam.”

    P.S. Dreputurile asupra textului apartin autorului initial, oricare ar fi acela.
    :Angajat KFC, Confesiuni, KFC, Plaza

  2. jadeu69 said

    am February 28 2009 @ 10:25 pm

    ma,voi sunteti cu capu”??la mcd,kfc,etc.mananci E-uri,grasimi,chestii daunatoare intr-o oarecare masura organismului.nu toata lumea are timp sa gateasca acasa sau sa mearga la un restaurant sanatos.chestiile astea nu le inghiti doar acolo.
    in ceea ce priveste bataia de joc a angajatilor,asta e altceva.sa scuipi in salata,sa urinezi in ulei?yac!!!!dar de fiecare data cand mergi acolo speri sa n-o patesti chiar tu!ce pedeapsa ar merita cel ce face asa ceva???veniti cu idei!

  3. A...O...L... said

    am March 1 2009 @ 12:51 am

    Mc, kfc si alte din acestea au fost introduse de americano-iudei impotriva romanilor pentru exterminare. ADEVARAT! Iata de ce Romania este pe locul 2 la cancer copii! Fapte criminale ale iudeilor au existat cu mult in urma impotriva romanilor. Pentru ca nu pot sa poarte un razboi (ex Gaza) impotriva noastra, recurg la aceste mijloace oribile, stiind ca romanii sunt ignoranti si se iau dupa toate clipurile publicitare care sunt in esenta TEHNICI SUBLIMINALE. Evreii au ca biblie talmudul babilonian, un cod criminal care ordona lor sa ucida. Aveti posibilitatea sa vedeti si sa accesati. Ei l-au ucis pe Eminescu.Un medic evreu (in urma ridicarii marelui poet, filozof direct din strada), care “l-a diagnosticat” bolnav de sifilis si apoi l-a “tratat” cu supradoza cu mercur. Accesati si articolele referitoare la doctorul Paulescu cel care a descoperit insulina sa vedeti ce a patit din cauza evreilor. Miscarea legionara, nu a avut nimic in comun la inceput cu hitler, ea s-a nascut in urma faptelor criminale ale evreilor in Moldova, unde acestia comercializau alcool etilic pentru consum alimentar. Toata istoria noastra este deformata. Ei se autosacralizeaza in biblie ca “popor sfant” in realitate nu exista niciodata acest termen pentru ei. Ei nu sunt poporul sfant, ci poporul blestemat de Isus peste veacuri si care va avea un deznodamant nefericit. Ei vor sa ocupe tara noastra. Au cumparat terenuri si case pe nimic. Toata tevatura din tarile europene impotriva romanilor are la origini atacul lor impotriva noastra. In spatele legii amprentarii stau ei, care ne defaimeaza peste tot in Europa, precum ca am fi tigani – vechea lor tactica de a se auto considera drept “rasa ariana”. Nu mai consumati NIMIC de la ei si veti fii sanatosi. Boicotati toate produsele lor. Nu mai consumati coca cola. O sa va postez in link cu produsele lor. Orice banut pe care-l platiti pentru “produsele” lor inseamna un glont pentru copii romanilor.

  4. A...O...L... said

    am March 1 2009 @ 1:06 am

    http://www.revelatia.ro/docs/dw_out.html talmudul-adevarata-biblie lor

  5. diaan said

    am March 1 2009 @ 5:26 pm

    Mananc la Mc destul de des…si sincer intre un fast-food romanesc si Mc sau Kfc le aleg pe cele din urma…niciodata nu am primit nimic stricat de la Mc,dar am primit de multe ori pizza avand carne stricata in ea…

  6. Aida said

    am March 1 2009 @ 7:19 pm

    Am mancat o data, acum 8 ani la un MC Donald, la Paris, Versailles si am avut impresia ca avea gust de sobolan( sau miros, caci nu cunosc gustul sobolanului) Am tacut din gura ca sa nu fac sa vomite prietenii cu care eram. De atunci nu-mi mai calca picioarele la nici un fast-food. Nu cred ca au pus inca care de cadavre umane, dar alte jigodii precum soarici sau sobolani nu m-ar mira. Boicatati fast-food-urile caci mai bine mananci un sanwici facut de tine sau de mama decat asa ceva!!!!Sau daca mancati fast-food sa nu zice4ti ca nu ati fost informati!!! Curaj si pofta buna.

  7. alina said

    am March 1 2009 @ 11:22 pm

    Am primit si eu acest mail de la prietenii mei. As putea spune ca i-am dat dreptate din multe puncte de vedere, dar am avut impresia (totusi) ca mai si exagereaza. Cateodata noi romanii mai avem tendinta asta. Cred ca in mare parte poate chiar 99% din cele scrise sunt adevarate, dar oare nu exagereaza macar un pic? De ex:”credeti-ma ca as fi preferat sa vad un cadavru in descompunere decat sa mai vad odata o carne cu zgarciuri si miros de descompunere si culoare verde dupa numai 6 ore de stat la temperatura camerei”. Restul le cred: ca prajirea se face la temperaturi foarte ridicate si cum sunt condimentati cartofii si pestele, etc!

  8. Clujeanul said

    am March 2 2009 @ 10:12 am

    Daca vreti sa stiti mai multe despre mancarea sanatoasa cititi caretea “Studiu China”.

  9. Neconcordanta said

    am March 2 2009 @ 11:00 am

    Salut!
    Doar la urmatorul aspect as vrea sa va atrag atentia:
    Carnea de pui ( … SCW – Spicy Chicken Wings ) este … o carne presata la temperaturi inalte din toata gaina inclusiv gheare / cap s.a.m.d

    BAI TAMPITUL DRACU’ CARE AI SCRIS ASTA, CUM DRACU’ PRESEAZA EI CARNEA AIA DE IESE EXACT O ARIPIOARA CU TOT CU OS. INTELEG CA ESTI MEMBRUL MANDRU AL UNUI POPOR CARE ‘PUNE BOTUL’ LA TAMPENIILE ASTEA, DAR NU-MI INCHIPUIAM CA IQ-UL TAU SI AL CELOR CARE ITI CITESC FABULATIILE, SI LE MAI SI IAU DREPT FAPTE REALE, D’ABIA AJUNGE CAT MARIMEA PANTOFULUI MEU, SI ASTA CUMULAT.

    Precizare: nu lucrez la McDonalds, nu mananc non-stop McDonalds, dar am vazut SI la acei mici intreprinzatori privati, cu shaormerii si alte fastfood-uri originale, abateri de la igiena, daca asta se vrea a se arata aici. Asa ca lasati-o moarta cu campaniile aste de denigrare a McDonald’s si KFC si a altor asemenea. Daca intreprinzatorii nostri privati nu fac fata, asta e din cauza lor insusi, pentru ca sunt LACOMI si isi bat joc de CLIENT prin calitatea ingredientelor folosite si mainii de lucru necalificate.

  10. Ban pt Gabriel (cel cu anunturi platite) si observatie pentru incompetentul de Mihai (cel care spune ca nu se poate) said

    am March 2 2009 @ 11:18 am

    Mai cretinule. Mi-e scarba de natura ca te-a lasat sa supravietuiesti. Dar tocmai stringul http://www.anunturiplatite.ro crezi ca nu se poate filtra? Profesionistul gardurilor… Dupa cum spunea un prieten: frate, nu mai poti scoate organul sa te urinezi de profesionisti… Nu va mai spuneti opinii acolo unde nu va fierbe oala (de lut) mai oameni buni. Invatati sa mai stati si cu gura inchisa decat sa scoateti tot felul de onomatopee pe cavitatea bucala (ca pe anala ati tot scos de ati terminat tara asta – nu politicienii corupti sau alti catziva, ci voi, toti care mai si aveti tupeul sa ridicati piatra).

  11. cornel oprea said

    am March 2 2009 @ 12:41 pm

    Pentru cine e interesat sa vada un film pe aceasta tema, “Super size me”:

    http://fymaaa.blogspot.com/2009/02/pericolele-fast-food-ului.html

    E vorba de un tip sanatos de 25 de ani, care timp de 30 de zile a mancat si a baut numai de la McDonalds, inclusiv apa. Uluitor este cum de a rezistat atat, desi medicii i-au spus dupa doua saptamnani ca s-ar putea sa moara daca mai continua inca doua saptamani la fel.
    Foarte interesant de vazut.

  12. Razboi întru Cuvânt » Microscop pentru suflet (Noutati 1-2 martie 2009) said

    am March 2 2009 @ 1:04 pm

    […] Destainuirile unui angajat al Mc Donald’s […]

  13. Eszter said

    am March 2 2009 @ 5:10 pm

    dupa ce ati citit….puteti sa va uitati la filmul “super size me”
    tot la mc, si ff tare, en un film documentar…

  14. naiceface said

    am March 2 2009 @ 7:05 pm

    dar am auzit si acuam recent ca in iasi la kfc si macdonals exista grave incalcari de igiena…

  15. patraulea said

    am March 2 2009 @ 7:51 pm

    La ce au scris altii in sprijinul acestei francize, e treaba lor, nu-i citesc pt ca nu au dreptate. In ce priveste Mc Donald cind aud numele ma duce la gindul ca Mc vine de la M? c.c pe Donald. Au venit din america sa ne vanda kkturi aici unde cred ca le putem simplu face concurenta cu produsele noastre. Hai… cine incearca sa-si deschida linga ei un fast food cu sarmalute sau poale’n brâu romanesti?

  16. gabriel said

    am March 3 2009 @ 11:04 am

    putin respect eu nu am injurat pe nimeni nu am jignit pe nimeni si nu stiu de ce va simtiti asa de .. revoltati eu muncesc voi poate doar scrieti comentarii … sincer sa fiu va pot afla si ce ati mancat dimineata dar nu ma stresez cu asa ceva referitor la comentariile lui mihai si nu mai stiu cine si nu cred ca decideti dv cei care comentati daca sa imi dea Ban sau nu cei care detin acest site bun !! va urez succes si stres mare daca nu aveti ceva mai bun de facut TIN SA VA READUC AMINTE CA AICI INTRAM SA SCRIEM PARERI DESPRE SUBIECT NU DESPRE MINE … ASA CA ….

  17. dan said

    am March 3 2009 @ 7:25 pm

    NU MAI MANCATI FRATILOR FAST-FOOD. luati-va dracului in cel mai rau caz niste banane sau portocale sau mere. sau faceti-va dracului un sandwich de acasa (dar nu cu mezeluri ca tot aia e). indiferent daca ce scrie mai sus e adevarat sau nu, mancarea de fast-food e de tot kkt-ul. nu are valoare nutritiva. daca va mai invatati si copii sa manance de la fast-food-uri atunci chiar va meritati soarta.

  18. x said

    am March 3 2009 @ 7:57 pm

    bine zis dan ! eu deja practic asta !

  19. online said

    am March 5 2009 @ 12:22 am

    Felicitari pt curaj… si… no comment… sper sa nu mai ajung la MC…

  20. extremist said

    am March 6 2009 @ 8:50 pm

    Salutari, ma bucur sa vad asemenea articole care prezinta realitatea cruda, in legatura cu apa de la danone, contine flour, adica toxine, ceea ce duce peste cativa ani/zeci de ani la cancer,stop,etc. Mai toate fast-foodurile fac parte din cordex alimentes .., cam cate culori au majoritatea fast-foodurilor ? (rosu, negru,alb,galben) culmea.. kfs,mc,piza hut,etc. Toate fac parte dintr-o “Uniune” a alimentelor internationale standardizate. Cred ca ai uitat ceva sa specifici, mancarea de la mec(si nu numai) contine anti-vomitive.., nu stiu cate persoane cunoasteti care mananca extraordinar de mult la mec si vomita.. putine, iar exceptiile le fac cei cu probleme. Tot ce vedem acum este inceputul … o sa vedem noi in urmatorii ani …. .Legat de fructe, mai nou trebuie sa sti de unde sa cumperi fructe.. sa nu cumva sa te trezesti ca sunt aduse din afara cu o cantitate de E-uri destul de mare.. Hf and politics rulz.

  21. dan said

    am March 10 2009 @ 10:04 pm

    eu am fost in america, in boston, chicago, indianapolis si am vazut ca americanul obisnuit ocoleste mcdonald-ul; am intrat de curiozitate in cateva si pot sa spun ca sunt chiar murdare in adevaratul sens al cuvantului (prin comparatie la noi sunt elegante), deci trag concluzia ca oamenii le ocolesc tocmai c-or fi stiind ei ceva…
    cei de acolo au, in schimb un alt obicei prost; mananca tot soiul de chestii crocante uscate si umbla cu sticluta de apa (de la robinet, dar filtrata) dupa ei, probabil ca chestiile acelea se umfla in ei si le astampara foamea pana seara, cand foarte multi mananca la restaurante de cartier portii imense (dintr-o portie din asta am mancat eu, nevasta-mea si baiatul si ne-am saturat).
    a, sa nu uit, mai au o moda, asa numitul “brunch”, care uneste breakfast-ul cu lunch-ul, sau localurile cu “all you can eat for $5), cat despre calitatea materiei prime ce se foloseste in toate fast-food-urile, chiar am nimerit acum trei ani in toiul unui scandal de genul celui pomenit mai sus, in care un lant de asemenea restaurante fusese gasit ca schimba etichetele cu termenele de garantie (se pare ca nu este un obicei tipic romanesc).
    si inca o chestie chiar hazoasa; de cateva ori am sesizat in statiile de metrou tipi supraponderali care gafaiau asteptand.

  22. dragos said

    am March 12 2009 @ 2:13 pm

    === Sustin revenirea comunismului in romania ==== pisa.. mas pe ciuma asta portocalie care ne a asasinat tara, de ati vrut capitalism il aveti, pe vremea lui ceasca va permitati sa luati un kilogram de mere, acum la bucata si ambalat frumos chiar daca e putred in interior, ce binefacere va aduce uniunea europeana,va extermina

  23. ramona cornei said

    am April 10 2009 @ 11:38 am

  24. Pato said

    am August 13 2009 @ 12:11 am

    Dragi cititori, din pacate am gasit acest subiect pe internet foarte tarziu. Aici am citit o gramada de lucruri adevarate, dar din pacate si o gramada de minciuni foarte mari. Multu oameni, chiar foarte multi sunt dezinformati si fac acuzatii fara sa aibe nicio dovada si asta ma deranjeaza cel mai mult pentru ca si multi altii se uita deasemenea in gura lor si cred tot ce zic unii sau altii.

    Mancarea de la Mc’donalds nu a fost niciodata sanatoasa si nici nu va fi probabil pentru ca nu asta e scopul acestui restaurant. Cred ca toata lumea stie ca nu este recomandat sa mananci de la un fast-food tocmai din cauza numarului foarte mare de calorii, dar daca stai sa te gandesti acum in general tot ce mancam si tot ce cumparam contine multe calorii si multe E-uri.

    O minciuna foarte mare citita aici este aceea legata de carne. Carnea de la Mc’donalds este una foarte buna, nu este facuta din resturi de animale sau din 100 de animale cum a fost mentionat si in cazul carnii de pui….sincer nu sunt decat niste aberatii totale. Nu au existat gheare de pui si nici nu cred ca stimabilul care semneaza acest mail a gasit vreodata vreo ghera, gat sau vreun cioc de pui (cine mai stie ce). Carnea de vita la fel este buna si nu am de ce sa vorbesc de rau despre ea.

    Un alt aspect despre care se vorbeste aici este cel legat de bauturi. Bauturie de la Mc’donalds intradevar sunt facute din concetrat+apa filtrata+CO2. Dar ma intreb daca stimabilul care a semnat acest mail a aflat vreodata pe parcursul vietii lui ca si sucul pe care il ia el imbuteliat la sticla este facut din aceeasi reteta. Probabil ca nu daca nu a iesit din acea carapace a lui. Dar pe de alta parte in privinta sucului de portocale sunt nevoit sa ii dau dreptate. Este facut deasemenea din concentrat de portocale si apa si nu poate fi numit in niciun caz suc natural de portocale. Acest suc este numit juice daca ati observat sau cel putin asa stiu eu, insa suc natural de portocale….not.

    Un alt aspect este cel care priveste uleiul in care este prajita acea carne de peste. Nu este niciun ulei “special” stimabilule ce semnezi acest mail. Din pacate iti ofer aceasta veste proasta pentru tine, este acelasi ulei in care se prejesc absolut toate produsele la Mc’donalds (cartofi, peste, placinte, chicken, puisor, nuggets, premier).

    Un alt aspect este legat de placinte din ce am vazut. Din pacate o sa va dau un sfat, incercati sa o lasati mai usor cu ele ca nu sunt chiar asa de bune in sensul ca sunt foarte nesanatoase din punct de vedere al numarului de calorii.

    Un alt cititor foarte culturalizat mentiona mai sus cum ca acei cartofi ar fi facuti dintr-o pasta de amidon si mai stiu eu ce alte baliverne. Total gresit tin sa te anunt, sunt cartofi normali preprajiti inainte si gata pentru a fi prajiti la o viteza turbo si serviti rapid (ca doar de aceea se numeste fast-food).

    Deci cam asta aveam eu de completat din pacate la acest mail al stimabilului care incearca sa dezinformeze in mare. Din pacate nu mai credeti tot ce se zvoneste pana acele informatii nu sunt insotite si de dovezi clare si nu doar de niste vorbe aruncate foarte usor de cativa flacai.

    ps: nu lucrez la acest restaurant, dar nu pot sa mint si o sa zic ca da am lucrat intr-o pozitie destul de superioara si stiu cu ce se mananca lucrurile astea si nu vorbesc in lipsa de cunostinta ca altii.

    Numai bine si spuneti nu drogurilor.

  25. alexandra said

    am January 1 2010 @ 10:12 pm

    mc este mereu bun pt ca unii nu stiu ceea ce este in el de exempu fiica mea are 12 ani si ii dam mereu bani iar ea se duce la mc zice ca este bun a citit articolul si nu a dat roade ea acum de exeplu este la mc ce sa fac zicetimi va rog!!!!!!!!!!!!!

  26. alina said

    am January 1 2010 @ 10:14 pm

    mama mea alexandra imi da mereu sfaturi de genul asta.Ar trebui sa o ascul oare??????sau doar sa nu o bag in seama la revedere

  27. alexandra said

    am March 21 2010 @ 9:05 pm

    Mi se par ADEVAR CURAT aceste dezvaluiri.Vreau sa va sapun ca odata cand am mancat un mc chicken am gasit un MAT inauntru

  28. alexandra said

    am March 21 2010 @ 9:08 pm

    pato nu are dreptate!tot ce e la mc e daunator.acest angajat nu a scris minciuni doar ca sa scrie ceva care sa scada clienteala la mc!credeti-ma pe cuvant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  29. alexandra said

    am March 21 2010 @ 9:09 pm

    alina ar trebui sa iti ascultu mama deoarece ea tine la sanatatea ta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  30. rastoaca olivia said

    am May 5 2010 @ 8:20 pm

    cred ca folosesc un fel de ulei siliconat si aditivat cu anumiti compusi organici .or folosi si peg in compozitie …….
    de ce nu dai compozitia uleiului?
    vrem adevarul!!!

  31. rastoaca olivia said

    am May 5 2010 @ 8:23 pm

    va recomand cantina gaudeamus din puskin de la cuza daca sinteti din iasi.
    pofta buna si alegeti ce este bun .
    la cantina studentuilor este super si ieftin!

  32. alex said

    am October 19 2010 @ 11:43 am

    Salut!!!
    Eu sunt Stan Gabriel Alexandru …fost manager Mc Donald`s Otopeni…si va garantez ca ce a spus mai sus despre Mc Donald`s nu este adevarat…Mc Donald`s are standardele foarte inalte..este adevarat ca salatele au gust de cauciuc dar restu nu este adevarat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  33. nume said

    am March 1 2011 @ 6:42 pm

    am lucrat si eu la mec si e un loc de munca foarte bine platit dar sa ai si cap sa castigi bine( se fura muuuulllt la bani m arefer) :))))

  34. george said

    am April 27 2011 @ 11:56 am

    mc ofera produse de inalta calitate, ii contrazic pe toti care nu sunt de parerea asta,tocmai daia produsele lor sunt preparate la temperaturi de 182grade sau depozitate la -18 grade,,pt prevenirea bacteriilor, oricum mereu vestilor rele li se acorda mai multa atentie decat celor bune, probabil ca cel care e asa nervos pe Mc Donalds i-si prepara mancarea acasa in conditi mult mai mizerabile decat zice el ca se intampla la Mc.

  35. Sa ne mai luam masa la Mc Donald’s? « Adevaruri din culise said

    am November 6 2011 @ 11:23 am

    […] Destainuirile unui angajat al Mc Donald’s […]

  36. iulia said

    am December 2 2011 @ 2:21 pm

    ESTI UN BOU MARE!!!!!
    Am lucrat la mc mult timp,si stiu tot ce e acolo. De ce nu spui de curatenia,igienizarea ,etc.. poate la rest tau nu era asa.de ce are grill-ul si uleiul asemenea temperaturi? .Pentru a fii siguri ca nu se dezvolta bacteriile ,pentru a le anihila cu asemenea temp mari,iar daca a-ti primit salata nevidata e vina store managerului.Obligatia era sa o refuzati cu proces verbal de returnare pt ca nu corespundea.La noi in rest nu acceptam nimik nevidat .Asa e regula.Iar in legatura cu studiul acela eu am lucrat din 1998 pana in 2006,(cu o intrerupere de concediu de crestere al copilului) am mancat zilnic,acolo, am 40 de ani,am 1msi 60 si 50kg,si sunt perect sanatoasa ,ceea ce va doresc si voua.

  37. ciorasteanu lavinia said

    am January 30 2012 @ 9:30 am

    daca intradevar este asa trebuie anuntat ANPC-ul deoarece sanatatea consumatorului este in pericol…salutari din focsani..

  38. ana said

    am May 2 2012 @ 9:56 pm

    Buna la toata lumea, parerea mea este ca nu ne forteaza nimeni sa ajungem sa mancam in asemenea locuri, probabil ca adevarul este la mijloc, cum si angajatii sunt diferiti asa se intretin si spatiile in care se lucreaza, iar in ziua de azi daca stam sa ne uitam in jurul nostru nu mai ai siguranta in nimic din ceea ce este pe piata, noi suntem de vina ca acceptam sa se intample lucrurile astea, pe langa asta din ce in ce mai multi tineri vad si aflu in jurul meu ca sunt bolnavi de la varste foarte fragede, va trebuie sa ne trezim o data si sa luam atitudine nu doar sa comentam, noi ne decidem viitorul sa nu-i lasam pe altii sa o faca.

    Toate cele bune.

  39. Cristache Elena said

    am July 20 2012 @ 12:33 pm

    Pana sa citesc atest mesaj si comentariile adoram mancarea de la MC pentru ca in afare de faptul ca mi se parea gustoasa era si usor de obt adik nu mai stateam sa gatesc inainte de a pleca in calatorii ci ma opream cu masina la MC si comandam. Jucariile din meniul pentru copii o incanta si acum pe nepotica mea insa m-am mirat f tare ca refuza pur si simplu sa manance mancarea de parca i-ar fi spus cineva ca e in ce hal e. are 5 ani. Ma bucur ca am descoperit descrierea. Voi fi un client in minus pentru MC la fel si apropiatii mei

  40. adi said

    am September 10 2012 @ 12:34 am

    un singur lucru sa va intre in cap la toti…..io sunt bucatar de profesie si am lucrat in toata europa …est , vest .nord sud….nu exista produse alimentare mai sanatoase decat in tarile balkanice….voi aveti impresia ca vestu europei mananca mai bine decat romanii….habar naveti ce tre sa le gatesc la norvegeni de ex…sau habar naveti ca in malta e greu sa gasesti ceva cu termen de garantie valabil in magazin…..si am multe ex…nam timp…dar sa fiti convinsi ca din pct asta de vedere noi traim bine

  41. rzv said

    am September 30 2012 @ 8:35 am

    nu cred ca domnul care a spus ca ar fi bine sa evitam mc si-ar fi batut timpul degeaba numai ca sa se afle el in treaba sunteti niste nesimtiti cei care l-au contrazis.voi sunteti angajati ai mc si v-a obligat patronul sa scrieti prostii despre el sunt sigur 100% ca acel domn nu a zis prostii voi ca sa nu va pierdeti clientii ati inventat ca el a fi furat si l-o fi dat afara patronul porcilor tin cu acel domn

  42. deny said

    am December 10 2012 @ 5:58 pm

    de unde este adusa coca cola?

  43. anonim said

    am January 28 2013 @ 10:25 pm

    ce sa spun la crescatoriile de animale nu puneau animale vii le lasau sa moara ca sa fie ei mai jmqri :))

  44. Anca said

    am November 10 2013 @ 11:12 pm

    Buna. Lucrez de ceva timp la McD si ‘aproape’ tot ce ziceti sunt minciuni. Am vazut toate produsele, in toate starile…nici pe departe nu se inverzesc, nu se imput, etc. V-a pus oare kfc-ul sa scrieti astea? Hai sa fim seriosi, toti vorbim McD de rau, dar toata lumea mananca de acolo….

  45. anonim said

    am March 30 2014 @ 4:59 pm

    Eu am mancat acum 2luni un meniu mc double de la mc cu dublu mc puisor,o portie mare de cartofi si cola.Nu va pot explica cum m am simtit dupa doua ore.burta ma durea ingrozitor de rau,am vomitat in doua ore de zece ori!!!nu exagerez,dar nu cred ca e cazul sa luam apararea mc ului.ceva la mijloc este,pentru ca daca nu era ceva stricat,etc,in mancare nu aveam acele simptome.altadata,mi am luat de la mc un meniu la pachet si am mancat dupa doua ore.stiti ce gust avea?avea gust de carne stricata,era yuck.cel mai bine ar fi sa evitati sa mai mancati de aici daca vreti un stil de viata sanatos:).

  46. Lol said

    am February 6 2015 @ 7:51 pm

    Vad ca nu s-a mai postat aici de ceva timp si cineva scria mai sus(in 2009) ca nu se amesteca carnea cu ghearele etc. Pai ce pot sa spun, probabil stiti cu totii acum ca mezelurile si alte preparate din “carne” sunt facute din carne separata mecanic, adica pus tot produsul intr-o masina de tocat si voila, gata carnea. Numai bine!

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: