SI DACA ….?

Tweet this

Am auzit aseara de "problema" asta cu armamentul disparut de la o unitate militara. Totodata am aflat ca erau filtre cu 8-9 politisti /filtru in Ilfov si aici am inceput sa ma enervez rau. Domnilor si doamnelor de la Politia Romana de ce nu se misca lucrurile asa bine si repede cand se raporteaza un furt, o spargere sau chiar interlopi care agreseaza si ameninta pe alti oameni cuminti, platitori de taxe si impozite SI CATRE POLITIA ROMANA SI STRUCTURILE DE SIGURANTA NATIONALA ALE STATULUI ROMAN ?! Pentru ca nu pot sa nu-mi aduc aminte de problema din Balotesti , atunci cand ne-am luptat efectiv cu un sistem greoi, birocratic, anti-cetatean cuminte [platitor al tuturor taxelor si impozitelor necesare] si care isi bat joc si sfideaza pe oameni si suferintele lor ! NU ESTE POSIBIL SA VEDEM LA TV - precum am vazut la protv aseara la 22;30 - cum acele filtre aveau politisti de la rutiera, SSPIR , jandarmi - ADICA SE POATE CAND SE VREA - si cand e vorba de indivizi care au atatea furturi, care dau spargeri, care isi fac de cap si atenteaza la linistea si siguranta noastra si a familiilor....NU AVEM OAMENI, NU AVEM RESURSE, NU AVEM CHEF SI CE DRACU NU MAI AVEM ?! HAIDETI SA TERMINAM CU TAMPENIILE ASTEA CA M-AM SATURAT SA AUD CA POLITIA ROMANA NU ARE CE SA FACA IMPOTRIVA INTERLOPILOR, SMECHERILOR DE SOSEA SAU GAINARILOR CARE DAU SPARGERI, COMIT TALHARII, VIOLURI SI ALTII DE TEAPA LOR ! DACA TOT AVEM LOGANURI DE 70.000 EURO , INFRASTRUCTURA, DETASAMENTE DE POLITISTI, JANDARMI SI ALTE FORTE PENTRU PROTECTIA ROMANIEI DE CE NU FACEM CEVA CAND E NEVOIE ? SAU DOAR SE FACE TOTUL DOAR CAND SE ORDONA DE "SUS" SAU SUNT ASTFEL DE STARI CU FURTURI DE ARMANET ...CULMEA DIN OGRADA ARMATEI ROMANE !

SI DACA..OAMENI BUNI ...NU VOR FI GASITI VINOVATII SAU SE VA VEDEA CA DE FAPT NU A FURAT NIMENI NIMIC ?! CE NU MI-A PLACUT A FOST CA OAMENII ERAU OPRITI SI ERAU CONTROLATI IN MASINA SI PORTBAGAJE ! NU SUNT ADEPTUL TEORIEI CA DACA NU AI NIMIC DE ASCUNS DE CE SA TE OPUI, SUNT ADEPTUL DREPTURILOR SI LIBERTATILOR FUNDAMENTALE - CONSTITUTIA AIA DE CARE VORBESC UNII SI ALTII IN MASS-MEDIA SI DESPRE CARE CAND LE SPUI UNOR POLITISTI SAU ALTOR FUNCTIONARI PUBLICI ...PRIMESTI HOHOTE DE RAS SAU CUVINTE NESIMTITE CU IZ DE MISTO CRUNT - PENTRU CA NU-MI PLACE CA DIN CAUZA UNOR INCOMPETENTI AI ACELEI UNITATI SA FIE CREATA ASEMENEA VALVA SI SA VEDEM OAMENII CUM LI SE RESTRANGE DREPTUL LA LIBERA CIRCULATIE, VEDEM MASCATI CU ARME PE STRADA, AKM -uri [sper sa nu gresesc ] SI CAND A FOST SCANDALUL DE LA CRAIOVA CU INTERLOPII ATI VAZUT CA PUTEAU SA-SI IA RAU BATAIE ZIARISTII SI STRAINII DE ACOLO, IN TIMP CE POLITIA ASTEPTA UN SEMNAL ....DE UNDEVA DE LA MIRA ! SI INCA CEVA - AVEM SRI SI CONTROL ASUPRA TELECOMUNICATIILOR SI DATELOR. PRECUM A SPUS APOI SI CHRISTIAN CIOCAN , TOT AU RECURS LA SERVICIILE DE INFORMATII SI ORICUM NU-MI IMAGINEZ CUM PUTEAU SA IASA DIN TARA CU ARME SI MUNITIE SI SA NU FIE DEPISTATI. DACA A FOST O "LUCRATURA INTERNA " INSEAMNA CA IAR ISI BAT JOC DE TARA, OAMENI , MUNCA SI BANI SI NU AR FI PRIMA DATA.

VREAU SI EU SA AFLAM FINALUL ANCHETEI INSA IN ACELASI TIMP NU AS VREA SA CRED CA E DOAR UN TEST, O ACOMODARE CA SA NE INVATAM SI NOI - TINERII - CU FILTRE RUTIERE CAND SUNTEM CONTROLATI, PERCHEZITIONATI, INTEROGATI...ASA LA LATIDUNEA UNORA SI ALTORA SI FARA UN CONTROL DIN PARTEA JUDECATORILOR SAU ALTOR FORURI SUPREME ! DEOARECE CA SA FACI O PERCHEZITIE ITI TREBUIE MANDAT JUDECATORES, FARA EL NU POTI SA FACI NIMIC.

NU AVEM NICIO BAZA IN FOARTE MULTI OAMENI DIN POLITIE  - SI AM PRIETENI BUNI IN ACEASTA INSTITUTIE CA SI IN ALTELE , DECI STIU CA EXISTA SI OAMENI BUNI, MUNCITORI, DE SUFLET - SI SUNTEM LASATI LA MANA UNOR INDIVIZI PERICULOSI , UNOR TALHARI SI SPARGATORI SI NU MAI VREAU SA NE SIMTIM LASATI IN VOIA DOMNULUI ! NU DAIA PLATIM TAXE SI IMPOZITE, NU DAIA VEDEM LA TV ASTFEL DE ACTIUNI - REPET, CAND SE VREA SE POATE NU ? - SI NU DAIA AM ZIS CU ACESTE ALEGERI UNINOMINALE SA INCEPEM SA CLADIM CEVA ! IAR NE INTOARCEM LA VRAJELI, SICTIREALA SI PRAF IN OCHI ? ATENTIE CA NU MAI REZIST SI MULTI NU MAI REZISTA ! NE-AU AJUNS 20 DE ANI DE PROMISIUNI, MANIPULARI SI DIVERSIUNI IN TIMP CE TARA A FOST DISTRUSA SI PROSTIA, NESIMTIREA + SFIDAREA OMULUI CINSTIT SI MUNCITOR AU FOST ADUSE LA RANG DE VALORI.

OARE VOR SA NE ABATA ATENTIE DE LA ALTE PROBLEME GRAVE ?!

REFLECTATI !

###########################

Ciorogârla. Lipsesc 51 de pistoale mitralier? AKM ?i pistoale Makarov. Poli?ia, în alert? maxim?


#####################

?edin?? la Interne in cazul armelor disp?rute de la depozitul militar din Ciorogarla


#####################

«Hotii au avut un complice in interiorul unitatii militare»


####################

Armele de la Ciorogârla, furate de militari pentru zone de conflict


####################

Cine plateste circul ?


#####################

CAPITALA ?I ?ARA, SUB FILTRU / Ho?ii au furat mitralierele Armatei


#####################

?apte cadre militare au fost re?inute în dosarul furtului de arme de la Ciorogârla


####################

Arestatii fara arme


####################
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: