Banner

Salarii de mii de euro la MIRA pentru stabi care isi risca viata in fata computerului

Tweet thisReclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


2 Comentarii pana acum»

 1. Victor said

  am April 20 2010 @ 8:56 pm

  Dar cu impozitul forfetar ce se mai aude?
  Doar minciunile de campanie ale lui Boc, inca rasuna in difuzoarele televizoarelor.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu:


Salarii de mii de euro la MIRA pentru stabi care isi risca viata in fata computerului

Tweet this
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


18 Comentarii pana acum»

 1. Eugen said

  am December 29 2008 @ 11:01 am

  Tu ce crezi este mare sau mic ? ca sa freci menta toata ziua si sa vizionezi pornache ? mai ales ca este platit din bani publici

 2. Elena said

  am December 29 2008 @ 11:57 am

  Salariul nu se poate spune ca este prea mare, dar acesta trebuie raportat la munca prestata/la complexitatea ei. Cele aparute in ziar nu mi se par a fi cele mai potrivite pentru a justifica aceste salarii.

 3. Tudor said

  am December 29 2008 @ 12:30 pm

  Partea mai naspa e ca astia din MIRA mai ales stabii nici nu traiesc din salarii. Au mii de alte avantaje materiale. Le cara toti cu sacosele la toate nivelurile ca pe vremea lui nea Nicu de parca nu s-ar gasi mancare frate! Coruptie generalizata. Nici nu se concepe altfel in minister si la celelalte niveluri.

 4. Tudor said

  am December 29 2008 @ 12:34 pm

  Inca ceva, toti astia au pseudo studii frate, toti au facut facultati de irigatii isi lucreaza pe porturi de juristi, cu doctorate luate la misto.
  Udrea nu e lector universitar? Tara de batjocura !!! Nu ma mira ca altii ne considera tara bananiera. Salariu de 3700 euro e salariu de baza + sporuri.
  DA, E PREA MULT PENTRU UNU CARE DE ABIA STIE TABLA INMULTIRII !!

 5. cineva departe said

  am December 29 2008 @ 1:15 pm

  370Euro ar fi un salariu bun pentru munca prestata

 6. bianca said

  am December 29 2008 @ 1:43 pm

  da…vreau si eu un astfel de salar,stau 10 ore/zi la servici cu ochii in calculator non stop,plus ca mai vine si munca de acasa…inca vreo 3 ore….ma dor si pe mine ochii vreau si eu salar mare….stau si ma intreb oare nu le este rusine cu astfel de salarii,oare nu ii doare creierul…sunt zeci de saraci care nu au bani de o paine si pe ei ii doare…direct…in ….funful lor mare si gras!nesimtitii\!

 7. TOM said

  am December 29 2008 @ 2:20 pm

  SA FIM REALISTI DACA NU AR AVEA SALARI ASA CAT DE CAT MARI AR FI SI MA COPRUPTI ASA DE BINE DE RAU AU INCEPUT SA SE CAM RAREASCA INTRE EI CEI CORUPTI SE PARE!!!!

 8. adina said

  am December 29 2008 @ 3:15 pm

  Bine…..Tom…….si marmota invelea ciocolata…….

 9. Robert said

  am December 29 2008 @ 3:28 pm

  Nu stiu cum e cu marmota…dar cred ca m-as lasa injurat 8 ore pe zi pentru 2000 de coco pe luna :))…Cum fac insa cu al treispazecilea salariu?
  A,da.Si sa-l fereasca Dumnezeu pe sefu’meu cand mi-oi da demisia…

 10. Robert said

  am December 29 2008 @ 3:29 pm

  treisprezecelea…scuze…:D

 11. constantin s. said

  am December 29 2008 @ 3:36 pm

  As fi curios sa vad cati bani a incasat de la buget pentru lucrarile pseudoefectuate Euroconstructul, Tehnologica Radion, PACO etc…..firmele obediente si lingatoare de trepte cotroceniste…..

 12. intelectual said

  am December 29 2008 @ 3:50 pm

  sa primeasca si mai mult … dar sa-i merite frate

 13. PLaur said

  am December 29 2008 @ 8:21 pm

  Adevarul e ca diferentele dintre salariile maharilor si cei ce chiar muncesc, sunt enorme.

  Cunosc cativa oameni, unii subofiteri, altii ofiteri, care m-au lamurit cum e cu salariile in MAI (ca nu se mai cheama MIRA) si se pare ca daca un sef de serviciu are cam dublul celui mai mare salariu de ofiter cu functie de executie, de la adjunctii sefilor de directie in sus, se rupe filmul. Raportul urca uneori la 5-6 chiar 10 salarii.

  Exemplu: un subofiter (agent) cam cu 20 ani vechime ajunge la 2200-2400 lei lunar, daca are spor de periculozitate si salariu de merit. Aici intra si cei aproape 500 lei norma de hrana, care nu se iau in considerare la pensie, deci salariul real e mult mai mic (de fapt, din cate am inteles, cam 60-70% sunt sporuri, nu salariu de baza).

  Cei de sus insa, asa cum scrie si in articol, au salarii astronomice. Un sef de directie are cam 13000-15000 lei lunar. Ati citit bine! 130 – 150 milioane lunar bani in mana!
  E corect?

 14. apocas said

  am December 29 2008 @ 8:39 pm

  pare o ideie de baza, cu cat e mai corupt, salariul mai mare.
  acum vre-o 10 ani, in aceasta ideie, s-au marit salariile judecatorilor, cu efecte vizibile si azi.

  nu stiu dece s-au marit asa de mult la militari?
  dar am putea intelege care a fost ideia la profesorii universitari, daca nu erau corupti acum trebuie sa isi justifice salariul.

 15. PLaur said

  am December 29 2008 @ 9:42 pm

  Prietene apocas, esti in eroare de confuzie!!!!

  Politistii nu sunt militari, de fapt la militari in ultimii 5 ani nu s-au marit deloc.

  Te rog verifica Legea 80, Statutul Cadrelor Militare si compara cu Legea 360, Statutul Politistului si vei vedea diferentele: mari!!!!!!

  La grade, functii si vechimi egale, salariile politistilor sunt cam cu 25-30 % mai mari.
  La care se adauga beneficii pe care militarii nu le au, desi acestia sunt mai ,,la ordin” decat politistii: concedii mai mari, dreptul la ore suplimentare, indemnizatie de vacanta, spor de fidelitate, etc.

  Nu mai e nici o sfaraiala sa fii militar, de asta si e criza in sistemul militar. Pentru ca acolo e ierarhie, nu se comenteaza in front, nu exista nici un organism care sa apere drepturile si interesele militarilor, deci nimeni care sa propuna ceva bun.

  O sa vedem pe domnul dracu’ cand o sa avem nevoie de structurile (inca) militare si o sa ne lase cu dosu-n balta, asa cum i-am lasat si noi.
  I-ati vazut pe ei la vreun meeting sau demonstratie?! Eu nu!
  Am militari in familie, chiar pe cineva din ,,servicii” si stiu precis care sunt salariile, vis-a-vis de zvonuri si banuieli.

  Legea 80 e destul de clara, trebuie doar citita si facut un calcul.

  Repet, politistii nu sunt militari si au salarii si privilegii mult mai mari (ca sa nu mai vorbim de cei din minister)

 16. apocas said

  am December 29 2008 @ 10:28 pm

  da , dar militarii au o pensie cu lege speciala, care nu se sustine din cotizatiile membrilor, mai ales acum ca sunt mai multi generali la pensie decat militari contribuabili.
  or fi si poltistii cum nu trebuie dar asta nu ii pune in randul oamenilor pe militari.
  se bat, si dau spaga care sa moara in afganistan, irak si mai stiu pe unde in apararea a ce ziceati?

  cand o fi la o adica astia devin sefi de state majore si tot pe noi racanii va cadea greul, pariem?

 17. LastChance said

  am December 30 2008 @ 10:16 am

  verificat legea in baza careia primeste banii de la stat, si toti cei in domeniu pot cere despagubirea pentru conditiile de munca respective

 18. Elena said

  am December 30 2008 @ 2:34 pm

  Apocas, stii tu ceva, ceva, dar nu esentialul. Diferentele dintre cele doua ministere au existat dintotdeauna. Militienii, candva, si politistii, acum, au fost si sunt cu mult peste cei din Armata (dpdv material, financiar). Pensiile militarilor (si ma refer aici la subofiteri si ofiteri, nu la generali) nu sunt nici pe departe asa cum se crede in viata civila. Da, sunt ceva mai bune decat ale ex-muncitorului de la fosta 23 August sau ale ex-asistentei medicale de la Municipal, dar nu reflecta nici pe departe chinurile din anii de scoala militara, aplicatiile la sute de km. de casa, exercitiile si tragerile de noapte la temperaturi de -15 grade, anii de la Canalul Dunare-Marea Neagra sau de pe alte santiere ale patriei (ca trebuie sa fim cinstiti, marile realizari ale socialismului cu munca militarizata s-au facut), faptul ca si-au crescut copii prin …. corespondenta etc. Vorbesc aici de cadrele militare din epoca comunista, caci acestia sunt actualii pensionari militari.Sa speram ca generatiile de dupa 90 vor avea o soarta mai buna. Si inca ceva, pensiile militarilor nu se maresc ori de cate ori se maresc si ale civililor, ci cand se maresc soldele actualilor militari. Si cum in ultima vreme, marirea lor a cam lasat de dorit…. concluzia?

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: