Banner

Ministerul de Finante condus de Vosganian a falsificat incasarile ca sa justifice cheltuielile aberante facute pe final de an !

Tweet thisReclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu:


Ministerul de Finante condus de Vosganian a falsificat incasarile ca sa justifice cheltuielile aberante facute pe final de an !

Tweet this
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


9 Comentarii pana acum»

 1. costy said

  am December 29 2008 @ 1:12 pm

  Ca pe vremea comunistilor… niste escroci… asa e si cu cresterile economice cu care se lauda d-l tariceanu… doar pe hartie… cele mai mari cresteri economice de dupa revoluite… realitatea este alta… oamenii o duc chiar mai rau… dar d-l vosganian impreuna cu seful sau d-l tariceanu nu stiu, caci ei traiesc in puf… se plimba cu limuzine de lux… si cel mai rau e ca abuzeaza de functiile lor ca sa-si satisfaca interesele personale… asteptam ca justitia sa isi faca datoria, pentru ca realitatea e ca intr-adevar sunt niste escroci… ca sa nu jignesc mai mult…

 2. Catalin said

  am December 29 2008 @ 2:37 pm

  cam da, au pierdut legatura cu realitatea saracimii. e si normal: nu poti compara mercedesul cu o caruta amarata care circula pe drumuri judetene, o vila la marginea sau in centrul Bucurestiului cu bordeiul din chirpici mostenire de la parinti, sau biroul luxos cu pamantul negru muncit in vant, in soare, in ploie.
  si avand aceste lucruri zi de zi, ajungi sa crezi ca toata lumea e una. si asa: bogatul nu intelege lumea saracului iar saracul nu intelege lumea bogatului. mai pui putina lipsa de constiinta si gata ciorba!
  guvernul tariceanu a fost o rusine pentru tara asta. cam la fel a fost si ciorbea doar ca n-a apucat sa faca atat de mult rau.
  eu, personal, daca da Dumnezeu si ma intalnesc vreodata cu nenorocitul de Tariceanu, il voi plimba printr-un sat romanesc apoi printr-un cartier cartier muncitoresc, sa vada in ce conditii traieste majoritatea contribuabililor. Si dupa, daca tot nu constientizeaza, voi face un asa zis Tribunal al Poporului, sa-l judece dupa faptele sale si nu dupa aroganta pe care o afiseaza. Sunt convins ca l-ar executa!

 3. Vlad Tepes said

  am December 29 2008 @ 5:01 pm

  Pai ce asteptati domnilor Guvernanti ?
  De ce nu-i arestati pentru falsificarea incasarilor?
  Haideti cu ei pe la DNA repede, chemati si niscaiva TV ca vin prezidentialele si s-ar putea sa vi le fure si pe astea Tariceanu.
  Cred ca acuzatia este extrem de grava dar cel mai grav este ca daca aceasta a fost facuta nu s-au luat deja nici un fel de masuri. Consider ca trebuiau deja cu totii arestati iar daca tot s-au intors FSN-isti la guvernare pe 22 Decembrie aveau si timp pana pe 25 sa-i judece si sa-i si execute.
  E de-a dreptul revoltator, asta chiar este un stat eminamente mafiot.

 4. telit said

  am December 29 2008 @ 5:23 pm

  Dar cind tariceanu va spunea clar si limpede ca nu sunt bani pt taoate minciunle votate de voi pd-listi ati dat guvernul in judecata la curtea constitionala ca vezi vai tariceanu nu vrea sa aplice legea.
  RUSINE SA VA FIE VOUA PD-LISTI CARE ATI AJUNS LA GUVERNARE CALCAND PESTE CEI CARE V-AU VOTAT FACIND ALIANTA CU OPOZANTII ELECTORATULUI VOSTRU SI ACUM DATI VINA PE TARICEANU CA CICA NU V-AR FII INFORMAT LA TIMP!!!!!!
  RUSINE RUSINE RUSINE RUSINE RUSINE RUSINE RUSINE RUSINE RUSINE RUSINE RUSINE RUSINE RUSINE RUSINE

 5. PLaur said

  am December 29 2008 @ 8:39 pm

  Populismul de doi bani, care a facut prostimea sa vada ,,viitorul luminos” prin ceata promisiunilor a facut sa cadeti acum de mincinosi, ipocriti, nemernici.

  Tariceanu si guvernul sau au fost niste criminali si merita sa fie judecati si trasi la raspundere. Insa si atunci cand au fost cinstiti si au spus ca nu sunt bani, a trebuit ca ,,luptatorii dreptatii” sa se puna contra, sa voteze o lege aberanta, sa dea sperante desarte unor mase care sa voteze cum trebuie, apoi s-o …. suga, pe romaneste.

  Rushine si lor, rushine si voua! Acum gata, nu se mai poate face nimic, din cauza ,,mostenirii grele”.

  Parca am mai auzit placa asta, de mai multe ori, numai ca e cam zgariata, nu credeti?!

 6. apocas said

  am December 29 2008 @ 8:54 pm

  intai, estimarile nu sunt falsificari ci doar (eventual) prostie;
  exista o lege a raspunderii ministeriale (dar sa nu ii invat eu pe juristi, dreptul), ce-i drept mai curand o lege a protectiei ministrilor, dar poate fi invocata! (daca dovediti reaua credinta la estimari);
  doi, am fost mereu uimit de inversunarea cu care tariceanu , desi stia ca nu mai iese, ca guvernare, se opunea salarizarii profesorilor si cum a incalcat legea in materie de pensii,(asta ati putea-o folosi daca cineva are texticole de adevarat!),
  am presupus ca de fapt banii urmau sa fie dirijati spre alt tun

 7. apocas said

  am December 29 2008 @ 9:05 pm

  dar inflatia tinuta din condei are efecte asupra indemnizatiilor, pensiilor si salariilor bugetarilor, si aici contribuie multi (sau multe institutii ale statului, ba si organisme …independente, cum ar fi si laudata BNR)

 8. Cristina Turcitu, Otopeni said

  am December 30 2008 @ 11:00 am

  Daca se dovedeste ca “estimarile” au fost facute cu un scop bine determinat si ca s-a profitat (financiar, electoral etc) de pe urma lor , sunt clar falsificari ordinare si impotriva interesului public! In plus, nu stiu cum se face ca, atunci cind vine vorba de interesul personal ii duce mintea, in schimb, cind e vorba de banul public, devin toti brusc “prosti” 😉 …

 9. Doru said

  am December 30 2008 @ 6:38 pm

  este inca in vigoare cred legea cu raspunderea ministeriala . De ce nu o puneti in aplicare ?

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: