Banner

Prigoana se plange ca nu exista ospatari la Parlament; eu am rezolvat problema mai simplu – nu mananc la Parlament

Tweet thisReclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu:


Prigoana se plange ca nu exista ospatari la Parlament; eu am rezolvat problema mai simplu – nu mananc la Parlament

Tweet this
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


13 Comentarii pana acum»

 1. Tica said

  am December 23 2008 @ 5:20 pm

  Si curve nu se plange ca nu a gasit ?

 2. gabi said

  am December 23 2008 @ 7:01 pm

  nu vrea si ospatarite imbracate in craciunite sa-i serveasca pe o tava de aur mancarea??? fustangiul!!!

 3. mioara said

  am December 23 2008 @ 8:33 pm

  Asta cu taxa este intr-adecar o problema de interes national.
  In ce-l priveste pe Dl Prigoaga: s-a intrebat vreodata cine-i serveste pe cei care iau masa la “cantina saracilor”? Cand eram studenti impingeam tava!Nu se poate si pe la Senat si Camera,ca doar trebuie sa simtim toti ca este criza (sau unii muma altii ciuma?).
  Sarbatori fericite tuturor!

 4. RONIN said

  am December 23 2008 @ 11:26 pm

  SE PARE CA DL PRIGOANA NU A IMPINS NICI O TAVA….AM INTELES CA ESTE FRIGOTEHNIST DE MESERIE…..ORI PENTRU MESERIA ASTA SE PARE CA NU AI NEVOIE DE FACULTATE…DECI NU AVEA UNDE SA IMPINGA TAVA….IAR LA OSPATARI TRE’ SA LE DAI SI CIUBUC SI ATUNCI APAR ALTE PROBLEME…ASA CA MAI BINE FARA.

 5. Lanton said

  am December 24 2008 @ 8:27 am

  Cu multi ani in urma s-a inventat sufertasul iar lingura o poate baga in buzunarul de la piept cat mai citeste si analizeaza un proiect de lege poate sa puna sufertasul pe acest proiect si sa manance linistit studiind cam ce mai este cu legea aia chiar daca mai cade sos pe aceasta ca oricum legile sunt cam o tocanita si ar trebuii sa i se trimita si oarece maseuze thailandeze ca de este epuizat dupa atata studiu pentru binele natiunii, iar ca fortifiant poate sa sparga cu podul palmei o ceapa sanatoasa si sa o manance linistit in timp ce voteaza poate asa ii vor mai da lacrimile cand voteaza legi idioate. A am omis si ceva lustruitori de pantofi de prin minoritate pe culoare dein 20 in 20 de metri sa bata cu peria in cutia cu vaxu-ri de pantofi si sa strige ” Lustruim lustruim pantofi” si creiere ca oricum genul asta de oameni au creierul ca mingia de tenis tot cu atatea circumvolutiuni.

 6. Elena said

  am December 24 2008 @ 10:23 am

  Pentru nou venitii in Parlament
  Daca sunteti nemultumiti de felul in care se serveste masa la restaurantul Senatului sau Camerei Deputatilor (sau e la comun?), va pot sta la dispozitie cu informatii despre locurile in care se mananca bine la un pret decent in zona. E clar, ca nu e vorba de Mariott, dar in perimetrul 13 Septembrie, dr. Staicovici, Izvor, Cotroceni sunt o multime de locuri unde noi, angajatii din zona, ne refacem fortele mancand pe fuga, cu ochii pe ceas, in pauza pe care reusim sa ne-o luam/sau nu!
  Nu avem chelneri/ospatari si uneori mai si impingem tava. Cand nu reusim sa ne luam pauza, rugam un coleg sa ne aduca mancarea la … sufertas.
  Nu sunt aceleasi preturi ca la restaurantul de la Parlament, dar nici nu pot spune ca sunt preturi nesimtite. Si calitatea mancarii este multumitoare.
  Deci, astept solicitari.

 7. constantin s. said

  am December 24 2008 @ 12:24 pm

  Sa o angajeze pe Bahmutanca ospatarita sa il serveasca la masa….de sistem de autoservire a auzit dl. gunoier parlamentar Prigoana?Credeam ca este nemultumit de calitatea actului de parlamentar, asta vrea numai drepturi si privilegii….munca ii pute?

 8. kt said

  am December 26 2008 @ 6:00 pm

  Dle Urban, mie imi miroase a puneri la respect in cadrul PDL… Bag de seama ca ati inceput sa deveniti incomod si pentru unii colegi ai Dvs cu astfel de articole.

  Pana la proiectele de legi care asteapta, unele, de ani… urati-le colegilor Dvs. vacanta parlamentara placuta, din partea noastra, a alegatorilor 🙂
  Domnilor si Doamnelor, sa va intoarceti odihniti, cu puterile refacute si cu chef de munca… Ca tare ati mai asudat la imparteala ciolanelor 🙂

 9. Cristina Turcitu, Otopeni said

  am December 27 2008 @ 9:21 am

  Dl.Prigoana, prin astfel de “nemultumiri” sfidatoare, se autoexclude, pur si simplu.

 10. Bunicuta said

  am December 27 2008 @ 3:33 pm

  Apropo de domnii parlamentari…s-au gandit (macar unul dintre ei!)ca in aceste vremuri de criza, un exemplu de constiinta civica ar fi sa renunte la unele dintre beneficiile materiale pe care le au in calitate de parlamentari…Sau sa-si diminueze asa zisele salarii/indemnizatii!! Ce parere aveti stimati alesi ai poporului?

 11. m1ha1 said

  am December 30 2008 @ 4:15 pm

  Presupun ca nici abonamentul telefonic dat pe gratis din banii nostrii nu i-a placut lui Prigoana. Mie unul mi-ar fi tare greu sa si mananc stiind ca MULTI din cei care platesc impozite nu-si permit sa le puna copiilor pe masa malaiul zilnic. Dar, asta e, macar constiinta [daca mai exista] sa rasune in astfel de cazuri.

  As fi curios ce alte “beneficii” au acesti alesi. Si de ce nu, sa vedem si noi ce platim, afisati domnilor toti parlamentarii care au optat pentru toate aceste “beneficii” ca: abonamentul cu tel. mobil, cazare gratis, diurna, decontarea transportului, etc.

 12. Rikki said

  am January 9 2009 @ 12:13 pm

  Solutie: BUFET SUEDEZ LA PARLAMENT

 13. sydney said

  am April 7 2010 @ 2:04 pm

  sa al angajeze pe MIHAI DANUT CARE NU A DAT SALARIILE DIN URMA LA TOTI OSPATARII SI ANGAJATII DIN UNITATILE DE LA BRAILA SI POATE AI LASA CEVA CIUBUC CA SA ASI POATA PLATI ANGAJATII

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: