Papusarii care ne decid viitorul !

Tweet thisReclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu:


Papusarii care ne decid viitorul !

Tweet this
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


16 Comentarii pana acum»

 1. PSD in propria capcana said

  am October 30 2008 @ 4:35 pm

  PSD in propria capcana

  — Presedintele partidului a declarat ca nu voteaza motiunea de cenzura a PD-L chiar daca ea sanctioneazaneindeplnirea unei initiative care apartine PSD

  PD-L a depus ieri, cu sprijinul PRM si a altor parlamentari, motiunea de cenzura “Edu­catia ramane, Guvernul plea­ca”, punand intr-o situatie extrem de delicata PSD. Dupa ce documentul a fost depus atat la Senat, cat si la Camera Deputatilor, seful pesedistilor Mircea Geoana a anuntat ca partidul sau nu va vota motiunea, calificand demersul drept o diversiune politica. Esential este ca majorarea salariilor profeso­rilor cu 50 la suta, demers care a bulversat intreaga clasa politica romaneasca, este o initiativa a PSD.
  Alianta PSD-PC a anuntat ieri, printr-un comunicat de presa, ca singura prioritate politica a Parlamentului trebuie sa fie obligarea Guvernului “sa reintre in legalitate” prin respingerea Ordonantei care blocheaza pentru cateva luni cresterea salariilor profesorilor. Cu toate acestea, printre cele 132 de semnaturi pentru textul documentului antiguvernamental, se numara si cea a conservatoarei Rodica Stanoiu, dar si a pesedistilor Ionel Ciuclea si Traian Mandru. Pe langa acestia, mai sustin motiunea membrii grupului parlamentar PRM, Nicolae Paun de la minoritati si independentul Sorin Paveliu. PD-L solicita prin motiunea de cenzura demisia Guvernului Tariceanu II pentru ca “sfideaza o lege votata in unanimitate de Parlamentul Romaniei, ignora drepturile cetatenilor si genereaza o criza sociala de proportii”.
  In text se reaminteste ca Parlamentul a votat in unanimitate proiectul care prevedea cresterile salariale pentru personalul din invatamant cu 50 de procente, care a devenit o lege dupa pro­­mul­garea sa de catre Presedinte. “Guvernul Tariceanu trebuie demis pentru ca incalca in mod flagrant regulile constitu­tionale”, se mai precizeaza in docu­mentul antiguvernamental.
  Motiunea “e inutila”
  Atacat de toti adversarii politici in acelasi timp, premierul Calin Popescu Tariceanu s-a aparat ieri declarand ca motiunea “este inutila” fiind depusa cu o luna inainte de alegeri. Seful Guvernului a calificat PD-L ca fiind un partid “populist si demagogic, care colac peste pupaza s-a aliat cu PRM” si a apreciat ca daca susti­neau cu adevarat educatia, PSD si PNL n-ar fi blocat programul PNL care prevedea acordarea unui calculator fiecarui elev. De mentionat ca propunerea legislativa a liberalilor privind acordarea unui laptop in valoare de 100 de dolari pentru fiecare elev si cadru didactic din sistemul de invatamant preuniversitar nu a fost agreata de Guvern, Taricea­nu semnand in 2006 punctul de vedere potrivit caruia Executivul nu sustinea adoptarea acestei masuri.
  Grijile lui Geoana
  Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat ieri ca motiunea de cenzura initiata de PD-L ascunde de fapt “planul real de amanare a alegerilor” si a precizat ca este circumspect in ceea ce priveste rezultatul acestui demers.”In acest moment, consideram ca o motiune de cenzura nu este necesara in conditiile in care Parlamentul se poate pronunta prin dezbaterea acestei ordonante de urgenta. Cu motiunea de cenzura eventual cade Guvernul, eventual dupa aceea vedem daca un alt Guvern, acum sau mai tarziu, ar putea sa aplice aceasta lege. Noi oferim o solutie concreta, iar PD-L se ocupa doar de scandal politic, incearca sa puncteze electoral si sa amane alegerile”, a afirmat Mircea Geoana. El a sustinut ca imediat ce Ordonanta de Urgenta va fi publicata in Monitorul Oficial, Senatul, a carei presedintie o asigura PSD, prin Ilie Sarbu, se va reuni in regim de urgenta, in calitate de prima camera sesizata pentru a dezbate actul. Seful PSD a estimat ca astfel, pana cel tarziu 15 noiembrie, Parlamentul se va pronunta referitor la acest subiect.

 2. Eugen said

  am October 30 2008 @ 4:36 pm

  PSD este pe fata cu PNL impotriva Romaniei !

 3. ildiko said

  am October 30 2008 @ 4:36 pm

  Intrebare:
  Dupa alegeri PDL-ul cu cine se va alia cu odiosul papusar PNL sau cu monstruosul papusar PSD (pertiduletele mici nu conteaza)? Pentru ca 50% nu vor obtine nici cu PRM-ul tribunului Vadim la atas.
  Motiunea este doar un alt joc politic conceput in asa fel ca nu cumva PSD sa-l voteze nici din greseala.
  Eu doresc ca PDL-ul sa preia guverarea maine, sa ne dea la toti salarii mari, adica sa oblige si patronii sa ne mareasca leafa cu 50%, dar sa nu ne oblige ca la anu sa-l votam pe Basescu.
  Succes

 4. Noiembrie negru said

  am October 30 2008 @ 4:38 pm

  Noiembrie negru

  — Duplicitatea Guvernului Tariceanu si a PSD paralizeaza Romania inaintea alegerilor * Toti bugetarii au anuntat ca intra in greva generala pe termen nelimitat din 20 noiembrie

  Federatiile sindicale ale personalului bugetar, invatamant, sanatate, functionari publici si mass-media au decis, ieri, intr-o intalnire la sediul CNSLR – Fratia, sa declanseze actiunile de protest premergatoare grevei generale, a anuntat, Marius Petcu, presedinte al Federatiei Sanitas si presedinte al CNSLR – Fratia.
  Luni, 3 noiembrie, sindicatele afiliate la Federatia din Invatamant “Spiru Haret” vor intra in greva generala pe timp nelimitat, sustine Marius Nistor, presedinte executiv. Pe 11 noiembrie, Federatia Sanitas va organiza un miting de protest in Capitala la care vor participa circa 10.000 de membri conform declaratie liderului sindical, Marius Petcu. Pe data de 13 noiembrie, functionarii publici membri ai Federatiei SED LEX vor intra si ei in greva generala pe timp nelimitat, sustine liderul sindical Vasile Marica. “Daca pana in data de 20 noiembrie Ordonanta de Urgenta prin care sunt stopate cresterile salariale in invatamant nu va fi anulata in cadrul unei sesiuni extraordinare a Parlamentului, unde noi vom fi prezenti, atunci pe data de 20 se va intra in greva generala pe tot sectorul bugetar”, sustine Marius Petcu.
  La actiunile de protest ale sidicalistilor bugetari din CNSLR- Fratia vor participa si sindicatele din mass-media care la randul lor au declansat conflictul de munca si au inceput strangerea de semnaturi pentru greva generala, afirma Cristi Godinac, presedinte al Federatiei Romane a Jurnalistilor MediaSind, transmite Agerpres.
  Presedintele Blocului National Sindical (BNS), Dumitru Costin, a declarat ieri ca Biroul Executiv al confederatiei va decide astazi programul protestelor, adaugand ca nu sustine solicitarile CNSLR-Fratia de majorare a salariilor tuturor bugetarilor cu 50%, pe care le considera “aberante”. Costin spune ca nu se poate aplica o majorare cu 50% a salariilor tuturor categoriilor de bugetari, pentru ca unii au salariu de 700 de lei si altii de 5000 de lei. CNSLR-Fratia a stabilit, insa, de ieri, un program de actiuni succesive, “pentru presiune graduala pe Guvern”, bugetarii urmand sa intre toti in greva generala pe 20 noiembrie pentru majorarea salariilor cu 50%.
  Scrisoare deschisa catre Parlament
  Federatia “Spiru Haret” a cerut, ieri, Parlamentului, intr-o scrisoare deschisa, sa se intruneasca in regim de urgenta si sa respinga Ordonanta incriminata. “In numele celor peste 70.000 de salariati din invatamant pe care ii reprezinta, FSI “Spiru Haret” va solicita adoptarea, in regim de urgenta, a legii de respingere a Ordonantei de Urgenta aprobate de Guvern pe 28 octombrie, independent de depunerea sau nu a unei motiuni de cenzura”, se arata in scrisoarea deschisa. In opinia federatiei, dezbaterea unei motiuni de cenzura trebuie sa fie ulterioara votului pe lege, in caz contrar, singura consecinta va fi amanarea luarii unei decizii “de importanta capitala pentru salariatii din invatamant”.
  Sindicalistii protesteaza si fata de “tactica utilizata din nou de Guvern”, de a intoarce soci­etatea civila, in special parintii si elevii, si celelalte categorii socio-profesionale impotriva salariatilor din invatamant, in speranta ca sindicalistii din educatie vor ceda presiunii opiniei publice. Aurel Cornea, presedintele FSLI considera atitudinea Guvernului drept una de dispret fata de salariatii din invatamant. “Nu vom accepta aceasta mizerie. Vom relua protestele, forma finala fiind greva generala”, a spus Cornea. La randul sau, Razvan Bobulescu, presedintele Federatiei Alma Mater, din invatamantul superior, apreciaza ca inacceptabila decizia Guvernului si anunta, deaseme­nea, declansarea grevei generale in universitati.
  Profesorii resping negocierile pe lege
  Invitatia Ministrului Educatiei, Anton Anton, de a purta negocieri cu sindicatele din invatamant a fost respinsa, initial, liderii acestora razgandindu-se, ulterior, si anuntand ca vor participa in aceasta dimineata la discutii, insa nu pe tema cresterii salariilor.
  Liderii Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI), “Spiru Haret” si “Alma Mater” au spus ca nu sunt dispusi sa negocieze cu nimeni o lege aprobata de Parlament, avizata de Curtea Constitutionala, promulgata de presedintele tarii si publicata in Monitorul Oficial. Federatia Educatiei Nationale (FEN) nici macar nu a fost chemata la negocieri, actualul ministru urmand exemplul predecesorului sau de a ignora aceasta organizatie sindicala ce reprezinta interesele a peste 45.000 de salariati din invatamant. Ieri dupa-amiaza insa, Anton s-a razgandit si a transmis invitatia si catre FEN, iar presedintele Constantin Ciosu a confirmat ca va participa la discutii.
  Federatiile sindicale vor declansa, pe 3 noiembrie, greva generala. Profesorii se asteapta ca protestul lor sa fie declarat ilegal, intrucat motivul lui este o lege si, de aceea, au facut referendum printre toti membrii din tara si au strans semnaturi.
  In privinta indexarii de 9% la care a facut referire premierul Calin Popescu Tariceanu, sindicalistii au amintit ca aceasta nu a fost acceptata de niciun profesor. “Poate ca ministrul Adomnitei nu i-a comunicat premierului ca nu suntem de acord, la negocierile pe care le-am purtat la inceputul acestui an. Indexarea salariilor profesorilor cu 9% de la 1 octombrie a fost decisa de Guvern fara acceptul nici uneia dintre federatiile sindicale din invatamant”, ne-a spus liderul “Spiru Haret”, Marius Nistor, precizand ca Guvernul face un abuz prin neaplicarea legii, substituindu-se Parlamen­tului. (M.S.; C.P.)
  Tariceanu: Nu ma sperie grevele generale
  Premierul Calin Popescu Tariceanu le-a spus, ieri, muncitorilor unei fabrici din Campina ca nu este “chiar asa usor de clatinat” si ca nu se sperie de grevele generale anuntate de sindicatele din invatamant, el acuzandu-i de lipsa de onestitate pe unii lideri sindicali din educatie, transmite Mediafax.
  Premierul a afirmat ca “unii dintre liderii de sindicat nu vin sa spuna adevarul” atunci cand vorbesc despre veniturile cadrelor didactice si ca se refera doar la salariul de baza atunci cand reclama salariile mici din invatamant, fara a mentiona sporurile de care beneficiaza profesorii.
  “Sunt salariile, cu sporurile, spor de dirigentie, ore suplimentare, cate si mai cate de care nu vorbesc nimic. Si nu e onest. Nu e corect sa procedam in felul asta. Eu nu spun ca salariile sunt mari. Fiecare, sigur, ca isi doreste sa castige cat mai bine. Dar totul trebuie relationat cu posibilitatile economiei”, a spus Tariceanu. El le-a explicat muncitorilor ca toti bugetarii sunt platiti din impozitele achitate de ei si ca toate sectoarele doresc sa traiasca mai bine, insa trebuie sa ne raportam la realitatile economice. “Nu sunt chiar asa de usor de clatinat, nu ma sperie nici faptul ca vor sa faca greva generala. Trebuie sa inteleaga fiecare cetatean din Romania ca totul se obtine cu efort si cu solidaritate”, a spus Calin Popescu Tariceanu. (Iulian SAMBETEAN)
  Premierul vrea cat mai multe discutii
  Premierul a declarat, conform Agerpres, ca problemele precum cea a salariilor “se abordeaza in cadrul dialogului, al discutiilor, asa cum este normal, si invit sindicatele la dialog”.
  Premierul a precizat ca, ieri dimineata, i-a solicitat ministrului Internelor, Cristian David, sa activeze comisiile consultative de pe langa prefecturi unde sa se poarte discutii cu sindicatele despre posibilitatile de majorare a salariilor. El a adaugat ca o crestere cu 9% de la 1 octombrie a salariilor profesorilor nu este un lucru care sa fie “desconsiderat” si nici faptul ca de anul viitor salariile bugetarilor vor creste in medie cu 10%. “Cand vorbim despre salarii mai mari trebuie sa avem curajul sa spunem deschis ca trebuie sa facem reforma in invatamant, sa avem calitate si eficienta. Eu cred ca trebuie sa abordam aceasta problema intr-un mod dual, putem sa discutam si despre salarii, dar trebuie sa discutam si despre performanta”, a explicat primul-ministru.
  El a mai spus ca a discutat si cu ministrul Educatiei, Anton Anton, si i-a cerut sa aiba o discutie cu sindicatele pe aceeasi tema a salariilor. “Invit pe toti la dialog, la responsabilitate. Trebuie sa existe realism si sa nu ne bazam pe iluzii. Nu activismul, in aceasta perioada, este cel care rezolva problemele”, a conchis Calin Popescu Tariceanu

 5. Iulian Urban said

  am October 30 2008 @ 4:41 pm

  Raspuns pentru Ildiko

  Nu va obliga nimeni sa il votati pe Basescu asa cum nu va obliga nimeni sa votati PDL !
  Trebuie doar sa stam fiecare din noi, sa judecam si cantarim ce a facut si ce vrea sa faca fiecare partid, si , cel mai important, SA IASA LA VOT LA 30 NOV. 2008 !
  Daca stam acasa, le vom permite sa ne mai fure 4 ani din viata care s-ar putea sa fie decisivi pentru viitorul nostru.
  VIATA SI TINERETEA TRECE si nu o sa mai apucam sa ne bucuram si noi de nimic in viata, vom fi doar spectatori la groteasca lor goana dupa bani, si la jaful din banul public.
  S-au “investit” 2 miliarde de euro in drumurile din Romania si uitati-va unde se ajunge, la o intreaga familie de tineri care sunt la CIMITIR
  http://www.urbaniulian.ro/2008/10/30/criminalii-de-la-cnadnr-au-omorat-o-familie-intreaga-haideti-sa-le-raspundem-si-noi-pe-masura/

  Pai asta meritam ? asta este oferta sefilor PNL de la CNANDR pentru romani ? Bani in buzunarele lor contra morti la cimitir din randurile noastre ?

 6. ildiko said

  am October 30 2008 @ 6:01 pm

  Ceea ce nu imi place mie este inversunarea politica, niciun partid nu este mai bun decat celalalt cand interesele lor se intalnesc toti sunt la unison. Cam multi politicieni ar trebui sa fie schimbati in parlament ca sa se urneasca schimbarea. Pana acum am mers de fiecare data la vot, ma voi duce si acum si voi vota politicieni noi (baia mare). Va fi ca la loz in plic.
  L-am votat si pe Basescu, mai bine zis am votat contra celuilalt candidat, din doua rele trebuia sa aleg si am cules, oricum culegeam.
  Oricum iti urez succes, meriti o sansa.

 7. veninosu said

  am October 30 2008 @ 7:23 pm

  “din doua rele trebuia sa aleg” oare asa e?
  asta e drama alegatorului, trebuie sa aleaga dintre 2 hoti! pe care il alegi? conteaza cu adevarat pe care? parerea mea e ca nu, deoarece, asa cum ai observat, interesele lor se vor uni si isi vor face de cap. alegatorul ramane cu buza umflata cand astia isi vor vota sporuri,nup-uri etc, iar pt cetateni marirea taxelor. apoi la 4 ani ani isi aduc aminte si se bat cu pumnul in piept cat tin ei la Romania si la cetateni, cat de mic e bugetu, se arunca cu noroi unul in altul, zbiara “coruptilor”, si schimba partidul, ne cheama la vot, sperand ca e el acela “mai putin rau” si il vor vota oamenii.

  si… hai sa fim seriosi, poate vreun politician “intra in sistem” fara sa fie pe o mana cu ceilalti? doar o mana spala pe alta, dsi se scuipa in campanie, fac “afaceri” pe spatele poporului roman impreuna.

  EU NU MAI ALEG CINE SA MA FURE!
  NU MA MAI DUC LA VOT CAT TIMP ASTIA SUNT POLITICIENII!

  UNDE ESTI TU TZEPES DOAMNE….

 8. George Mihaila said

  am October 30 2008 @ 7:26 pm

  domnu’ Iulian…se zice “viata si tineretea TREC”…pentru ca sunt doua…

 9. STRAJERUL said

  am October 30 2008 @ 7:33 pm

  george conteaza ideea boule, tu mereu scrii sau vorbesti corect ? sau nu ai ce sa exprimi ? sa ai parte de academicieni care sa te prosteasca si calce in picioare CRETINULE

  hai mars

 10. veninosu said

  am October 30 2008 @ 8:49 pm

  da, strajerule, in locul tau ii bagam si 2 palme! auzi, sa aiba amartul de George tupeul sa il corecteze! moaaaaaaamaaaaa!
  aaaa, si sa inchei “plastic”: CRETIN sa faci pe cineva pe care cunosti. nu cred ca george a fost rau intentionat

 11. MANIACUL DE SERVICIU said

  am October 30 2008 @ 8:55 pm

  veninosule nu te caca pe tine, ai commenturi bune insa la multe pari ca vrei sa te dai breaz amice

  nu conteaza ideea enuntata ? a gresit omul cand a scris si asta e, insa sa nu devenim dementi si sa ne legam de chestiile mici si sa ne omoram intre noi

  si te corectez: CRETIN faci pe cine merita ! tu il stii pe george ?

  georgik – nu fi stupid si retard ca ne suparam

 12. veninosu said

  am October 30 2008 @ 8:59 pm

  eu l-am aparat pe george numai din cauza limbajului folosit de “strajer”, care mi s-a parut ca “ataca” cu o mana, in timp ce cu limba e in fundul celui ce a facut gresala. daca ma intelegi.

  pacat ca discutia este deraiata de asemenea “cretinitati”

 13. MANIACUL DE SERVICIU said

  am October 30 2008 @ 9:05 pm

  veninule daca ai fost normal si de bun simt ai fi observat ca nu era treaba cu limba si mana , deci revin : daca vrei sa ataci pe Iulian sau nu esti de acord cu ideile lui nu o face mascat insa nu ma luati pe mine ca voi va comportati si vorbiti 100% perfect si corect ok?

  vezi ca s-au saturat oamenii de abureli si vrajeli, au destul din astea la tv si reviste de scandal

  in loc sa va pierdeti energia cu asemenea rahaturi mai bine ati ajuta oamenii care vor sa faca ceva bun in tara asta ; insa trebuie sa si vreti corect ?

  si venin, nu te prostitua pentru george..nu merita amice, stai impartial oricate ori poti

  bafta

 14. veninosu said

  am October 30 2008 @ 9:14 pm

  mersi de sfaturi, voi incerca sa le urmez. bine ar fi sa le urmeze si altii.
  cu “sa ajutam pe cei care vor sa faca bine celorlalti…” nu stiu daca e o idee buna. am o experienta de viata in care am “luat-o pe coaja” aplicand metoda ta. concluzia: fiecare isi urmareste in primul rand interesul propriu. spune-mi ca tu nu, sau ca x sau y
  nu. mult succes si tie.

 15. constantin s. said

  am October 31 2008 @ 9:15 am

  A fost omis din postare Maestrul Papusar de la Cotroceni, de fapt de acolo se cam trag toate sforile….diversiuni cat cuprinde….Remeber: rapirea din Serai, prima bomba diversionista lansata in piata :)))))

 16. Vlad Tepes said

  am October 31 2008 @ 12:24 pm

  Guvernul Tariceanu este CREATIA LUI BASESCU
  ROMANI NU UITATI ACEST LUCRU
  BASESCU A FOST PARTAS SAU CREATORUL SI PAPUSARUL TUTUROR MONSTRILOR CARE AU GUVERNAT ROMANIA IN ULTIMII 18 ANI.
  Dupa ce a luat parte constincios la guvernarile lui Iliescu, a fost una din figurile importante din CDR, cea mai mare rusine si minciuna din istoria politicii post decembriste, cand in calitate de ministru al transporturilor, ne-a umplut de autostrazi si ne-a ingropat banii in drumuri care au facut mii de victime in ultimii ani. De fapt daca ne uitam cine mai conduce astazi tara cu adevarat din cei care si-au luat avant in FSN, singurul ramas sau chiar intarit pe pozitii este domnul Basescu in detrimentul si pe spinarea cetatenilor si a celorlalti mutanti fosti colegi ai domniei sale. Ca i-a ingropat, usor si viclean pe toti ceilalti politruci nu este rau, dar acum ne ingroapa si pe noi cei care in cel mai bun caz NU MAI VREM NICI UN GUVERN FACUT DIN ROMANI IN TARA ASTA.
  Raul cel mai rau din Romania, s-a intarit si a iesit la suprafata iar acum este pe cale sa preia controlul absolut, pentru ca e mai rau ca toti ceilalti la un loc, pentru ca e mai viclean si pentru ca pe noi ne-a prostit de tot.
  Oameni buni la alegeri STATI ACASA caci altfel ce veti vota din pleava care v-a cumparat demnitatea si constiinta NU VA MAI LASA NIMIC DIN TARA ASTA. Poate ca totusi solutia cea din urma va fi tot impartirea tarii in mai multe state cum au facut cehii si slovacii sau cum in mod tragic a facut Yugoslavia. Cehii si slovacii macar si din fericire civilizat, rational, poporul a facut o alegere buna si a zis noi cehii cu cei cinstiti si competenti, noi slovacii preferam deocamdata sa ramanem hoti si lasi si puturosi cu saracia noastra (adica fie painea cat de rea tot mai buna a altora). Cehii au avut dezvoltarea care au avut-o, exemplara in Europa, Slovacii si-au luat campii si abia dupa ce s-au intors dupa 8-10 ani si-au repus tara pe picioare dupa modelul fratilor lor cehii si acum se pune din nou in discutie reunirea celor doua teritorii care mai mici au putut fi mai usor de gestionat si mai greu de furat.
  Cam asta ne mai ramane si noua, daca nu mai ne putem controla si contesta alesii macar sa rupem putregaiul in doua sau in trei sau in cate parti o fi necesar pentru a-l putea gestiona.
  In curtile si in gospodariile noastre s-a instalat civilizatia, curatenia, bunul simt in timp ce toate locurile publice (de la casele nationalizate neretrocedate pana la strazi si institutii publice) s-au transformat in adevarate gropi de gunoi, focare de infectie umana si morala, locuri de umilire si batjocorire a demnitatii noastre. Tot ce stapanesc si “gospodaresc” cei alesi de noi si reprezentantii lor din administratii, pute, pute, pute!
  Alegerile care vin sunt ultima sansa a acestei natiuni de a se salva prin aceea ce NIMENI NU VA IESI LA VOT SI PRIN ACEEA CA VOM LUA ATITUDINE SI VOM MARCA, VOM ARATA CU DEGETUL PE CEI CE VOR IESI LA VOT. Acestia care vor vota vor trebui dusi la Targoviste impreuna cu cei pe care i-au votat.
  Sistemul acesta pervers, ticalosit este atat de perfectionat incat NIMENI cu oricata bunavointa, entuziasm sau pricepere nu ne va putea reda tara noua cetatenilor. Singura solutie este contestarea ferma, dura, clara A INTREGII CLASE POLITICE, IDENTIFICAREA SI ASOCIEREA CLARA FERMA PUBLICA A ORCARUI PRETENDENT LA UN POST PUBLIC CU ACTE DE CORUPTIE, CU SCOPURI CRIMINALE INDREPTATE IMPOTRIVA INTREGII NATIUNI, DEMASCAREA ACESTORA.
  Fiecare dintre noi cunoaste cate unul, ca ne e vecin, ca ne este sau ne-a fost sef pe undeva, ca este cunoscut de o ruda sau de un prieten de-al nostru. Fiecare stim cate ceva mai mult sau mai putin adevarat despre fiecare dintre ei, cei care vor sa ne suga acum maduva ca sangele ni l-au supt deja, si fiecare dintre noi trebuie sa-i demascam. Nu accezi la o pozitie in statul mafiot roman fara sa fii MAFIOT, lipitoare sau sluga fara coloana si demnitate la unul din ei. Nimanui nu-i trece prin cap sa se bage in cocina cu porci si cu sacali din cei ce nu sunt porci sau sacali sau din cei ce nu cred ca pot deveni si ca le-ar sta bine. IN ROMANIA ORICE FUNCTIE PUBLICA, ALES SAU NUMIT ESTE O RUSINE SI O JIGNIRE LA ADRESA CELOR MAI ELEMENTARE NOTIUNI DE BUN SIMT, CINSTE SI DEMNITATE. Cei ajunsi in functii publice, de orice fel se impart distinct in doua grupe: handicapati mintal, trantori puturosi, gainari care n-au creierul, demnitatea, educatia si cultura sa functioneze intr-un sistem privat, competitional, bazat pe munca si pe capacitatea de a produce ceva util, bunastare atat pentru sine cat si pentru cei din jur; a doua categorie este cea de mutantilor, diviatilor, sadistilor, mafiotilor si scursorilor natiunii romane care prin viclenie, brutalitate, lipsa oricaror valori morale, violenta si crima, dispret total fata de notiunile cele mai elementare ale statului de drept si-au croit drum de la stadiul de nevertebrata a celor din prima categorie la stadiul de mafiot.
  ROMANI DE ALEGERI VA INVIT SA SCUIPATI PE STRADA.
  ESTE SINGURUL LUCRU CARE NE-A MAI RAMAS DE FACUT.
  Vlad Tepes

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: