In vreme ce la hypermaket ni se vand otravuri, OPC isi arata muschii in fata celor care vand produse naturale

Tweet thisReclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu:


In vreme ce la hypermaket ni se vand otravuri, OPC isi arata muschii in fata celor care vand produse naturale

Tweet this
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


5 Comentarii pana acum»

 1. codin said

  am October 30 2008 @ 4:58 pm

  Sa ne fie rusine tuturor,nu ma exclud.Ne batem joc de Dumnezeu iar noi suntem vinovati ca acceptam batjocura la adresa sarmanilor.Acceptam sistemul, asta e vina noastra.Haideti fratilor sa facem front comun cumva in tara asta si sa schimbam ceva in bine,ca e strigator la cer.Toate pana la Dumnezeu si cele sfinte.De sarmani sa nu isi mai bata joc nimeni.

 2. Eduard said

  am October 30 2008 @ 5:32 pm

  Groaznic….:(

 3. Dan said

  am October 31 2008 @ 9:04 am

  peste tot in UE cai in situatia acestor tarani au dreptul sa-si vinda produsele si chiar sint incurajati de stat cu reglementari. In schimb la nou dupa ce au fost minjiti bine cei care trebuie sa ii ajute vor sa ii ingroape pe acesti oameni. Sa nu iti vina sa emigrezi?

 4. Dan said

  am October 31 2008 @ 9:05 am

  scuze pt greseala ortografica, in loc de “cai” a se citi “cei”

 5. Dorina said

  am October 31 2008 @ 9:38 am

  Chiar asa, cum pot fi ajutati acesti oameni? Implicit ne ajutam si pe noi prin faptul ca mai putem manca produse BIO care, peste tot in lume, au ajuns un lux pe care si-l permit tot cei cu multi bani.
  Cum se pot curata pietele de mafia instalata? Efectiv cei care produc alimentele nu pot sa si le vanda in piata, ei fiind obligati sa le vanda fie en-gros, fie la intrarea in piata. Si nu va spun ca pretul este la un sfert din cel cu care sunt vandute la taraba.
  Nu se poate umbla la lege in asa fel incat un primar sau un functionar care elibereaza certificatul de producator fals sa faca puscarie, iar controlul in piete sa fie real?
  Daca mergeti intr-o piata si stati intr-un loc mai retras veti observa cativa zdrahoni care-si balangane cheile de la masinile luxoase si nu permit accesul taranilor adevarati in piata cumparandu-le marfa pe nimic.
  Nu mai zic de batrani…ei nu mai au sanse. Si politia, si OPC-ul le da amenzi. Nu am vazut nici un mafiot sa dispara din piata cu toate ca piata despre care va vorbesc este langa o sectie de politie!!!!

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: