IN NUMELE TERORISMULUI TREBUIE SA UCIDEM OAMENI NEVINOVATI ? COPII SI FEMEI ?!? > Aviatia turca a inceput bombardamentul asupra pozitiilor PKK din nordul Irakului

Tweet this

NU TREBUIE SA-I LASAM SA OMOARE COPII SI FEMEI NEVINOVATI IN NUMELE UNOR PROPRIU-ZISI TERORISTI DE CARE NU STIM NIMIC, NU STIM DACA E ADEVARAT SAU E O MARE MANIPULARE ! GANDITI-VA CA ASA A FOST SI REGIMUL NAZIST , LAGARELE DE EXTERMINARE, TERMINAREA EVREILOR, GENOCIDUL FACUT IN RUSIA DE-A LUNGUL MAI MULTOR REGIMURI ALE UNOR CONDUCATORI SI PESTE TOATE SA NU UITAM CA STIM TOATE ASTEA, AVEM ACCES LA INFORMATII SI DACA PERMITEM DIN NOU SA SE AJUNGA LA ASEMENEA GANDIRI SI MIZERII PROPAGATE INSEAMNA CA SUNTEM TERMINATI ! VOR PUTEA IN NUMELE TERORISMULUI SA NE IA VREO RUDA SAU PRIETEN SI SA-I BATA, SA-I OMOARE SI SA FACA ALTE SI ALTE LUCRURI ABONIMABILE SI INCREDIBILE SI NU AR FI ILEGALE !!! INTELEGETI ? NU SUNT CU FANATICII CARE MOR PENTRU NISTE PLANURI SI NU VOI SUSTINE NICIODATA CRIMINALII, VIOLATORII SI ALTE GUNOAIE DE ACEST GEN INSA SA PUTEM SA VERIFICAM CA SUNT CU ADEVARAT VINOVATI ! INTELEGETI ? SI DACA O SA AVEM ACESTE DOVEZI SI FAPTE CLARE ATUNCI VOR PLATI INSA ALTFEL HAI SA NE TREZIM SI JUDECAM ACESTE LUCRURI CACI NU E DE GLUMA . DACA CREDETI CA VOI SUNTETI INTANGIBILI SI NU O SA PATITI ASA CEVA - SA VA OMOARE SAU TORTUREZE CU TOATE CA NU SUNTETI VINOVATI - ATUNCI CU ADEVARAT V-AU INDOCTRINAT SI MANIPULAT CACI CU ANUMITE PERSOANE SI STAPANI AI LUMII NU TE JOCI !NU LE PASA DE VIATA NOASTRA, LE PASA DOAR DE PLANURILE LOR !

17 august, 11:19 
 
Aviatia turca a bombardat, in cursul noptii de sambata spre duminica, repere ale rebelilor kurzi din nordul Irakului, au anuntat surse militare de la Ankara, citate de agentiile de presa internationale. Raidul aerian a vizat o grota din regiunea Avasin-Basyan, care servea drept baza unui mare grup reprezentand Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK, kurd separatist, scos in afara legii in Turcia), care se pregatea sa lanseze o ofensiva asupra teritoriului turc, dupa cum mentioneaza un comunicat militar.Reperul a fost "vizat cu succes" si avioanele turce au revenit la baza lor, conchide documentul, fara a preciza daca exista eventuale victime.

http://ziua.net/news.php?data=2008-08-16&id=11283

 
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: