Ultima Lupta – Echelon-Monsat

Tweet this

Daca gasiti informatia de mai jos interesanta, poate doriti sa o afisati intr-o zona mai vizitata a blogului Dv., eventual cu paragrafe pt. a facilita citittul. Multumesc.
Reteaua de sateliti MONSAT de joasa altitudine la care SRI si SIE au acces, nu sunt lansati de statul Roman, ci de cel American, in colaborare cu tari Europene.Serviciile Romane "inchiriaza" acces la acesti sateliti pe baza unor intelegeri intre serviciile secrete ale tarilor NATO.Fireste, satelitii sunt folositi pentru interceptarea tuturor comunicatiilor evidente : telefonie, e-mail, fax, transfer bancar, radio, emisii electro-magnetice extrem de slabe, inclusiv ale organismului uman, etc.Daca acesta ar fi singurul scop al satelitilor respectivi, inca ar fi bine.


Adevarul este cu mult mai dureros, atat la propriu, cat si la figurat:Scopul declarat l-ati aflat deja.Cel nedeclarat, dar tot atat de real, este pedepsirea dizidentilor, in mod ilegal, prin urmarirea, monitorizarea si hartuirea/tortura aplicata prin satelit, persoanei vizate:Reteaua de sute de sateliti care acopera doar Europa, nu numai recepteaza ci sunt capabili de transmisie, in mod egal.Dispozitive radar bazate pe unde milimetrice, au posibilitatea de a urmari o persoana, dupa caracteristicile biometrice, oriunde pe pamant si mai mult de-atat, de a vedea persoana prin acoperisurile cladirilor in care se afla.Undele milimetrice penetreaza cu usurinta ceata, norii, etc.

Pe cat de rea este urmarirea continua, mai rau este faptul ca din aceiasi sateliti, pot fi trimise in mod constant fascicule inguste de microunde, cu mare precizie, asupra persoanei vizate.Daca ati vazut vreodata o masina a televiziunii cu antena parabolica pe capota, atzintita spre cer, v-ati dat desigur seama ca semnalul este transmis printr-un fascicul ingust, catre un satelit, pt. re-transmisie.


Acelasi lucru il poate face satelitul prin comanda de la sol, asupra unei persoane vizate de catre serviciile secrete, in mod extra-legal, pt. pedepsire, datorita opiniilor "incorecte" exprimate, sau a unor adversari politici puternici.Bineinteles, nu este necesar ca victima sa fie urmarita in mod constant prin satelit:De regula, in orase, ea va fi urmarita si torturata in mod asemanator, de catre bandele civile auto-intitulate "Zona", echipate si inarmate de catre SRI cu arme cu microunde portabile, in modul descris aici: http://docs.google.com/Doc?id=dd64bm93_0ckx6vrft&hl=en


Satelitii sunt rezervati pentru situatiile in care victima iasa din raza bandelor criminale, fie conducand inafara oraselor, in camping, la tzara, etc.


Idea principala este ca reteaua de sateliti la care SRI si SIE au acces, sunt folositi intr-adevar in mod ilegal, de catre membri acestor bande civile, cu deplinul acord si indrumare a serviciilor secrete Romane, aflate sub comanda serviciilor straine care le-au pus la dispozitie tehnologia.Ce este extrem de grav, e faptul ca in vreme ce acum 30 ani un dizident politic avea scapare prin fuga intr-o alta tara, in epoca globalizarii, un om vizat in SUA sau Anglia, nu mai are scapare nicaieri pe fata pamantului.El va fi urmarit si torturat 24 ore din 24, 7 zile pe saptamana, 12 luni pe an, pentru cati ani va trai el. Viata ii va fi mizerabila si scurta pentru ca asemenea tortura nu poate sa nu il distruga intr-un final.


Elemente corupte ale serviciilor secrete Romane si ale statului Roman, utilizeaza de cativa ani buni aceasta tehnologie impotriva propriilor cetateni, in mod blatant ilegal.Lipsa legilor care sa adreseze aceste crime, precum si a mijloacelor de detectare, faciliteaza acest sistem de corectie extra-judiciar, in care acuzatul este condamnat si victimizat pe viata, fara nici o posibilitate de recurs.Referirea cu termenul "acuzat" este pur ironica, deoarece persoanele vizate sunt absolut nevinovate de orice crime reale. Daca ar fi vinovate, ar putea fi deferite justitiei, dar aceasta nu se intampla decat ca urmare a intrarilor ilegale in apartamentele lor si a plantarii de evidenta falsa incriminatoare.

Cata vreme la carma SRI si SIE se afla elemente profund corupte, aservite intereselor straine, nu poate fi speranta pentru cetateanul iubitor de libertate, oriunde s-ar afla el.Desteapta-te Romane!QUEXOS

Citeste si : Echelon-Monsat

http://manipularea.blogspot.com/2008/08/echelon-monsat.html
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: