Romania ca o mare inchisoare, cu romanii pe post de detinuti

Tweet thisReclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu:


Romania ca o mare inchisoare, cu romanii pe post de detinuti

Tweet this
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


1 Comentariu pana acum»

 1. Adrian said

  am September 29 2008 @ 11:59 am

  In sfarsit vad un comentariu care sa exprime realitatea referitoare la situatia traficului din aceasta tara.

  M-am saturat sa se tot spuna despre “vitezomanii” care la un drum de 500 km sunt obligati sa traverseaze zeci daca nu sute de localitati si daca ii prinde radarul cu 80 km/h in acele satuce sunt pedepsiti imediat.

  M-am saturat sa tot aud cum orice accident se intampla este automat din vina exclusiva a soferilor; chiar daca au lovit un pieton care traversa la 20 m distanta de trecerea de pietoni si fara sa se asigure ca “ii era lene sa se mai duca pana la trecere! Lasa-i sa opreasca – doar n-o sa dea peste mine”.

  M-am saturat de plecarile in weekend sa in concediu a oficialilor nostrii care se folosesc de politia rutiera pentru a-si crea culoare de trecere prin traficul ingrozitor. Doar nu sunt prosti sa se avante in circulatie ca restul “prostimii”.

  M-am saturat sa ni se tot promita autostrazi si sa se scurga multi bani pentru asta dar sa fim pe departe coada europei la numarul de km de autostrazi.

  M-am saturat sa vad masini de 2-3 ani vechime si in stare impecabila respinse la RAR si pe de alta parte dacii care nici la rabla nu le mai primesc dar care-si iau rar-ul si ne incurca cu 70 km/h pe banda 2 pe singurele 2 autostrazi pe care le avem. (exemplu: pentru prima verificare ITP a trebuit sa dam spaga la o masina veche de 2 ani; care era inca in garantie si intretinuta la zi la reprezentanta. Ni s-a spus clar ca daca nu cotizam poate fi nou-nouta masina ca tot nu ne luam verificarea)

  M-am saturat ca singurii politisti pe care-i vad in orice zi si la orice ora sa fie de la circulatie de parca in trafic sunt hotii, violatorii, traficantii de droguri sau criminalii.

  Oare dorintele mele scrise mai sus sunt chiar asa de utopice? Oare singura varianta sa traim ciilizat este sa emigram?
  Chiar nu reusim sa ne unim si sa facem ceva in privinta asta?

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: