Mazarache Cosmin Iulian – Balotesti

Tweet this


 


Viorel Urban <viorel.urban@ gmail.com> Wed, Sep 24, 2008 at 11:49 PM

To: sesizari@ cjilfov.ro

 

---------- Forwarded message ----------
From: Viorel Urban <viorel.urban @gmail.com>
Date: 2008/9/24
Subject: Mazarache Cosmin Iulian - Balotesti
To: IPJ ILFOV <ipjilfov@ if.politiaromana.ro>, cristina.golis @if.politiaromana.ro
Cc: Iulian Urban <iulian.urban@ .com>

 

 

CATRE IPJ ILFOV

 

 

Va rog sa-mi spuneti ce masuri ati luat fata de Mazarache Cosmin Iulian , despre care oamenii de pe strada din balotesti spun ca a mai comis 2 furturi in seara zilei de 23/09/2008 si care inca se plimba liber - dupa cum spun acesti oameni - , ba chiar ei spun ca acesta ar fi protejat deoarece efectueaza niste lucrari la un politist care are casa in Balotesti pe strada I.C. Bratianu .

 

Noi cei din Balotesti suntem in pragul unei revolte de strada si lumea il acuza pe un lucrator de la Politie ca il foloseste pe Mazarache la treburi casnice si de aceea nu este arestat si deferit Justitiei. Persoanele din Balotesti se plang ca nu se mai poate si la cat umbla vorba ca a facut acest individ impreuna cu altii , SUNT UIMITI SI REVOLTATI DE FAPTUL CA POLITIA IL LASA LIBER SI NU SE INTAMPLA NIMIC CONCRET LEGAT DE EL !
Va asiguram ca daca nu se vor lua masuri urgente si concrete vom prezenta cazul in mass-media si vom cere ancheta de la Minsitrul Cristian David pe aceasta tema. Vrem sa stim de ce nu s-a eliberat mandat de perchezitie si mandat de arestare pentru acest individ Mazarache daca el este atat de cunoscut in Balotesti pentru furturile deja cunoscute de instituia dvs.

 

Nu este posibil ca oamenii sa spuna pe strada ca acest Mazarache are depozitate acasa multe scule si unelte (oamenii vorbesc de aparate de sudura, bormasini, etc.) insa totusi se pare ca acest individ umnbla in continuare liber si probabil planuieste alte furturi.

 

ATENTIE - acestea sunt toate si singurele date pe care le avem, deja v-am dat tot ce puteam si vrem sa vedem o mobilizare generala si concreta legata de acest caz deoarece platim peste 400 de taxe si impozite ca Politia Ilfov sa-si faca datoria si sa ne protejeze de astfel dfe indivizi al caror loc e la puscarie nu pe strazile Balotestiului si a comunelor limitrofe !

 

 

asteptam raspuns in scris pe e-mail

 

 

 

VIOREL URBAN
DZ-06-08

E-mail : viorel.urban@ gmail.com

viorel.urban@ yahoo.com


  
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: