Taxiul cu manele, fum de tigara si miros insuportabil – reclamat la ANPC

Tweet thisObligati sa asculte manele la maxim si sa inspire fum de tigara ori miros de transpiratie. De toate aceste lucruri se plang multi timisoreni care obisnuiesc sa faca drumuri cu taxiul.
taxi 4In plus, ei ii acuza pe soferi ca refuza sa faca unele curse scurte pentru ca nu sunt rentabile si incalca regulile de circulatie, chiar daca suspendarea permisului de conducere ar insemna sa ramana pentru o perioada someri. Zilele acestea, astfel de taximetristi sunt cautati in trafic de catre politistii comunitari si inspectorii Primariei de la Directia Transport Urban.

Numai in prima zi, au incasat amenzi, cuprinse intre 100 si 1 000 de lei, noua soferi de taxi care nu au respectat Regulamentul de organizare si desfasurare a activitatii de transport in regim de taxi pe raza orasului, aprobat de Consiliul Local in urma cu cativa ani. „in timpul unui control efectuat pe strada Daliei, un taximetrist care nu avea autorizatie pentru a desfasura aceasta activitate, a parasit locul in care era verificat abandonandu-si actul de identitate si masina pe care o conducea si s-a ales cu o sanctiune de 1 000 lei", a precizat Daniela Seracin, purtatorul de cuvant al Politiei Comunitare.

Aceeasi amenda a primit-o si un taximetrist care nu avea afisate numerele de autorizatie pe masina, iar alt sofer, care a parcat pe refugiul din Gara de Nord fara a avea vreun client in masina, are d eplatit o sanctiune in valoare de 500 de lei. Cu 100 de lei a fost amendat un sofer care isi intampina clientii in maieu, slapi si pantaloni scurti, iar de sanctiuni nu au scapat nici cei care au ocupat locurile taximetristilor. Acesti soferi au fost amnedati cu 500 de lei. Astfel de controale se vor face si in zilele urmatoare. { Diana Lupulescu - agenda.ro]
Pentru comentarii sau sugestii pe tema acestui material , ori daca ati trecut prin situatii similare si credeti ca ele trebuie cunoscute si reclamate autoritatilor si Justitiei, va invit sa imi scrieti la adresa iulian.urban@gmail.co
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


1 Comentariu pana acum»

  1. robert said

    am October 9 2008 @ 2:56 pm

    bine ca macar asa se mai face ceva bun in tara asta de coborati din copaci..
    Sa nu ne mai suparam ca suntem vazuti asa..

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: