Sibian care s-a ales cu nervii senzitivi distrusi de bauturile energizante

Tweet thisReclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu:


Sibian care s-a ales cu nervii senzitivi distrusi de bauturile energizante

Tweet this
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


7 Comentarii pana acum»

 1. Cristi said

  am August 28 2008 @ 8:31 am

  Am tot respectul pt. familia de mai sus… Prin cate a trecut…
  Despre medici… Niste experti in spagi! Fara indoiala! Ca experti in medicina, nu poate fi vorba. Stupizi si prosti in acelasi timp!

  Multa sanatate si vointa in continuare doamnei si sotului!

 2. Miky Brasov said

  am August 28 2008 @ 8:38 am

  Si mai trebuie sa dai si spaga pentru incompetenti.

 3. vera said

  am August 28 2008 @ 9:12 am

  regret ceea ce vi s-a intamplat…. totusi am si eu o curiozitate: cate doze de energizant obisnuia sa bea sotul dvs. pe zi?….trebuie sa fi fost o cantitate destul de importanta …. de la o singura doza e putin probabil sa fi patit ceva, cu exceptia cazului in care prezinta o sensibilitate la unul dintre componenetele bauturii…

 4. Iulian Urban said

  am August 28 2008 @ 9:55 am

  Raspuns pentru Vera

  Nu trebuie sa bei foarte multe; de ce credeti ca francezii nu au admis vanzarea lor catre consumatori ? pentru ca ele favorizeaza riscul de stop cardiac, mai ales ca tinerii le asociaza cu alcoolul

 5. Mirabela said

  am August 28 2008 @ 12:31 pm

  Unii dintre ei sunt incompetenti. Pentru ca voi ati votat politicienii care v-au mintit cel mai bine.
  Mergeti ORIUNDE in lume si veti vedea ca sanatatea costa.
  Doar la noi aveti pretentia sa fie gratuit.
  Tin sa va anunt ca MEDICII trebuie sa repare (nu boala) ci prostia voastra. (de a consuma toxice si a va face rau cu mana voastra).
  Iar tu draga mea autoare de text …ce sa-ti mai spun?! Poate esti pensionata de boala si stai acasa toata ziua si …ai timp sa cauti pe net anumite informatii.
  TU !!!! De ce nu ai citit si ce scrie pe energizant daca esti asa de desteapta si cauti pe “enthernet”??????
  Poate stii si ce doze de electroliti contine ???
  Stii si cum trec acestia in organism si ce efect au????
  Alea de ce nu le-ai citit.
  Din pacate ti s-a mai dat o sansa in ce priveste viata. SI tu ce faci cu sansa asta? O irosesti cu si prin rautati. Esti la fel de intoleranta ca si inainte.
  Va doresc sa aveti parte de ani de studentie si sa nu aveti ce manca decat apa si paine. Sa va treziti la 5 dimineata si sa mergeti la cursuri; dupa care sa mai aveti si 24 de ore de garda.
  DOAR cu apa si paine in stomac! Atat! Si sa nu aveti tupeul sa va plangeti ori sa nu salvati vreo viata.
  Va meritati toti soarta cei care blamati medicii; toti cei care mancati rahaturi, va indopati cu tot ce se afla pe piata romaneasca si spuneti simplu NU ATI STIUT si asteptati doar sa vina cineva sa va “repare” !!!!

 6. ildiko said

  am August 28 2008 @ 5:31 pm

  @mirabela
  cred ca asemenea manifestari condimentate cu blesteme la adresa tuturor nu cred ca isi au locul intr-un dialog civilizat. Trebuie sa fim toleranti. In orice meserie unii sunt experti iar altii carpaci si din pacate nu sunt putini. Probabil lucrati in domeniu si ati pierdut controlul nervilor din momemt ce ati postat randurile de mai sus. Nu asa trebuie tratat un om care a trecut printr/un necaz, chiar daca si-o face cu mana lui, mai ales daca faceti parte din sistem. Nu v-a facut nici un rau , de ce blestemati?

 7. hoinar said

  am August 29 2008 @ 2:59 pm

  Doamna Mirabela, ca sunteti o doamna…ca stati la bloc…eu sunt tare curios cum ai aflat dumneata ca la noi medicina e gratis. Poate nu muncesti…poate nu ai salariu…sau poate il ai la negru…dar din orice salariu si venit de persoana fizica se plateste impozit 5.5% (acum doua, trei luni era 6.5%) pentru santate. Deci orice persoana cu venituri impozabile plateste bani pentru sanatate. Asta chiar daca nu foloseste vreodata serviciile medicale. Iar cele mai multe medicamente folosite in spitale sau date prin reteta tot le platesti, nu le primesti gratis.

  Iar intoleranta la prostia medicilor ar trebui sa fie atitudinea NORMALA a romanilor la adresa incapabililor in halate albe. Nu atitudinea dumitale care te apuci sa blestemi in stanga si in dreapta oamenii care isi cauta dreptatea. Poate dumneata te vindeci cu vraji si incantari, dar noi, oamenii normali, ne tratam la medici…care uneori merita denumirea epocii dumitale, adica vraci.

  Succes in continuare, poate totusi intelegeti mesajul trimis de Ana legat de problema sotului ei.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: