Escrocheria aparatelor de aer conditionat mobil : OMRO Import Export din Timisoara executata silit de Fisc, a disparut lasand sute de pagubiti in Romania !

Tweet thisReclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu:


Escrocheria aparatelor de aer conditionat mobil : OMRO Import Export din Timisoara executata silit de Fisc, a disparut lasand sute de pagubiti in Romania !

Tweet this
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


7 Comentarii pana acum»

 1. romania inbedit said

  am August 27 2008 @ 4:37 am

  Daia nu mai pot astia de la protectia consumatorului !

 2. Yull said

  am August 27 2008 @ 6:41 am

  Stimate D-le Urban,

  In lumina celor prezentate de Dvs reiese clar faptul ca acest nemernic a reusit sa dea acest tun in primul rand pe fondul lipsei de informatie a consumatorilor. De ce spun asta? Deoarece cineva cu minime cunostinte de fizica isi da seama ca este imposibil ca un aparat ce functioneaza pe baza a doua pungi cu gheata sa faca fata la racirea unei camere. Pur si simplu cantitatea de frig inmagazinata in acea gheata este mult prea mica.
  Va propun ca in cadrul site-ului Asistenta pentru consumatori sa creati o rubrica de tipul “Ce trebuie sa stim cand” – de exemplu cumparam un aer conditionat, montam un termopan, cumparam un aspirator. De asemenea infiintarea unei rubrici tip “Decalogul Consumatorului”in care omul obisnuit sa se informeze cu privire la ce trebuie sa fie atent cand cumpara produse alimentare, cosmetice, haine, incaltaminte, detergenti, jucarii samd. Puteti crea o rubrica si despre mult discutatele E-uri (pot contribui si eu).
  Trebuie sa informam corect consumatorul si in acest mod, prin boicot din partea consumatorilor bine informati sa se elimine din piata, treptat, acei producatori care fac porcarii.

 3. adrian said

  am August 28 2008 @ 11:21 am

  Am patit acelasi lucru,am returnat aparatul si nici pana in ziua de azi nu am primit nimic,am sunat si la opc si acelasi lucru.ce e de facut?

 4. Iulian Urban said

  am August 28 2008 @ 12:23 pm

  Raspuns pentru Adrian

  Te sfatuiesc sa faci plangere la Politie si sesizare la ANPC

 5. Sc Atrans SRL said

  am September 23 2008 @ 11:37 am

  Acelesi lucru, am comandat aparatul dupa 1 ora de functionare a aruncat apa afara, am returnat bunul ptr reparatie-inlocuire si de atunci nimic!

 6. vlad said

  am July 8 2013 @ 11:51 pm

  Acest nemenic de Parvan are acum situl cu cartuse de proasta calitate smartlink punct ro. E un jegos de om care urmareste doar profit imediat , nu-si plateste partenerii care-i fac reclama pt ca el sa castige bani nemunciti . NU CUMPARATI de la acest nemernic pt ca veti lua teapa !!!

 7. DespreVladPirvan said

  am November 4 2013 @ 4:44 pm

  Am fost sunata de catre acest nesimtit,pentru a stabili un interviu pentru postul de asistent manager pentru site-ul http://www.pirvans.com,iar dupa acel interviu am fost sunata iarasi,ca am fost aleasa pentru acest post.Am mers si a doua oara si mi-a dat sa ii traduc din engleza in germana anumite lucruri pentru site.Dupa am primit mail si mi-a zis sa ii trimit traducerile si sa imi spuna ca nu ne vom vedea la birou pana nu imi da el mail,pentru ca este f.ocupat.Au trecut doua saptamani si nu am primit nimic!Ieri,i-am dat eu un mail si mi-a zis”Da, din pacate am dat traducerile mai departe pentru verificare iar calitatea lor nu este foarte buna, deci nu vom mai putea colabora.

  Succes in continuare!!”

  Am ramas masca!!!Cum sa nu fie bune,cand mai mult le-a verificat si o nemtoaica ??!Sa zic,prin absurd,ca nu au fost bune,dar de ce nu m-a anuntat ca nu e in regula sau ca nu mai colaboram? alta chestie..cand i-am zis de carte de munca,a zis cu jumatate de gura..ca peste trei luni.. Am citit ce se scrie aici pe site,insa nu am vrut sa cred..dar m-am convins,din pacate! Un caracter infect si un prefacut!i-am dat si linkul acesta sa vada ce gust amar lasa oamenilor!

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: