Banner

Cu ce se deosebeste Bucurestiul de Kinshasa ?

Tweet this

Desi in Bucuresti un metru patrat de teren costa 3500 euro/mp, totusi in extrem de multe privinte nu suntem mai presus de Kinshasa, capitala republicii Congo , si ma refer aici la calitatea serviciilor publice prestate de stat cetatenilor.
Spun asta pentru ca, o colega a trecut acum cateva zile prin niste intamplari absolut deranjante si care demonstreaza faptul ca platim taxe si impozite efectiv degeaba.
Impreuna cu bunica ei, a mers la onomastica unui nepotel, si au plecat  apoi spre casa; au ales sa mearga pe jos  si la un moment dat , bunica colegei a facut infarct si a cazut pe trotuar. Colega mea, extrem de speriata a sunat la Salvare, care a ajuns in circa 20 de minute, insa nu a mai putut decat sa constate decesul batranei. Acum insa incepe drama si pe buna dreptate, fie ca un om moare pe strada in Bucuresti , sau in Kinshasa sau in desertul Gobi, cam tot aia este. Pentru ca, medicul de pe Salvare a spus ca ei nu pot sa ridice corpul si nici sa constate legal decesul ; adica si-au pus palma la dos si au plecat. S-a sunat la Institutul de Medicina Legala si acolo, raspunsul a fost ca " Nu avem echipa pentru ca sunt plecati la un omor".
Se facea noapte, lumea venea si pleca, si astfel au trecut trei ore pana la momentul la care a venit echipa de medici legisti sa constate decesul. Trei ore in care corpul batranei a stat pe strada, in ploaie, in bataie de joc, iar colega mea statea langa bunica ei sa o pazeasca. Nu cred ca un om normal la cap isi poate reveni vreodata dintr-o asemenea "experienta" ! Sa stai in strada ca un caine , asteptand ca serviciile publice din acest oras infect sa isi faca treaba pentru care sunt platiti din banul public.
Medicii legisti, au venit, au constatat decesul, si soc : domne acum va duceti frumos mortul acasa, ca noi suntem cu o masina care este deja "plina" intrucat aveau inauntru corpul unui barbat ucis. Adica o domnisoara de 1,50 m si 45 kg trebuia sa opreasca vreun taxi, sa suie bunica decedata in masina si sa o duca acasa! Nu stiu daca puteti sa va transpuneti macar pentru cateva minute in aceasta drama , in aceasta bataie de joc care ar sta mai bine in firmele lui Mungiu decat in realitatea imediata a cuiva!
Per ansamblu, la 7 ore de la deces, bunica ajungea acasa, insa rusinea ar trebui sa ingroape definitiv pe toti edilii si directorii tuturor serviciilor publice din acest oras, numit Bucuresti, in care esti lasat la voia sortii si esti la fel de singur ca in mijlocul desertului. Stiu insa sa ne ceara bani, ne someaza si executa silit daca nu ne platim taxele, insa pe ei nu-i lichideaza nimeni pentru ca isi bat joc zilnic de cetatean.
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: