Partidul Noua Generatie trimite spamuri cu mesaje electorale

Tweet this

Credeam ca aparitiile cu G.Becali la televizune pana la saturatie, era cea mai apriga forma de a ne spamui cu imaginea unor politicieni care fac orice sa intre in casele alegatorilor, insa iata acum ca, Partidul Noua Generatie, trimite fara nici un fel de jena, si cu incalcarea legii, mesaje electorale nesolicitate.
Am primit in 17 noiembrie un asemenea mesaj , insa nu am inteles ce legatura are Gigi Becali cu politica despre care spune ca este tanara, frumoasa si desteapta! Pentru ca aceste valori nu le regasesc in nici unul din candidatii propusi pentru alegerile din 25 noiembrie 2007 de catre acest partid, care este sortit esecului tocmai pentru ca se identifica cu Becali, al carui esec privind modul defectuos si rezultatele jalnice obtinute prin managementul "puterii pumnului' administrat la Steaua, este la apogeu. Asa cum Steaua se lupta acum cu cele mai slabe rezultate din istoria clubului, rezultate care erau inregistrate la infiintarea clubului , tot asa imi trece prin fata ochilor imaginea unei Romanii care ar fi condusa de un asemenea personaj.
Iar trimiterea de spamuri fara jena , totul doar sa ajunga cu mesajele lor in mintea noastra, contribuie la intarirea convingerii ca in politica, cel putin a acestui partid, nu se tine cont de reguli, de morala, iar tintele trebuie atinse cu orice pret si fara sa pese cuiva de numarul victimelor.
Eu unul NU o sa votez candidatii acestui partid la 25 noiembrie 2007!
Iata mai jos mesajul primit

"
---------- Forwarded message ----------
From: Partidul Noua Generatie <constanta@png.ro>
Date: Nov 17, 2007 5:35 PM
Subject: Acum politica este tanara, frumoasa si desteapta!
To:
Acum Politica Este Tanara, Frumoasa Si Desteapta !!!

Indiferent unde, suntem in tara sau in strainatate, noi votam "Noua Generatie".
Voteaza sit u PNG – CD, Duminica 25 Noiembrie 2007 !
E Vreamea Noastra. E timpul Pentru Noua Generatie !
Vizitati www.politik.lx.ro"
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: