Banner

Statul Roman arata ca nu-i pasa de romanii din Italia, preferand slugarnicia si obtinerea de spagi plus imagine personala

Tweet this

Absolut patetic discursul ministrului afacerilor de externe din Romania, Adrian Cioroianu; adica in loc sa apere si protejeze cetatenii romani din Italia , care sunt vanati ca ultimii borfasi  , la gramada, de catre unele autoritati din Italia care sunt in plina campanie electorala, el adopta o pozitie publica in care indeamna romanii sa isi puna cenusa in cap pentru ce a facut un tigan roman, si auziti ce solutie gaseste la problemele romanilor : toti romanii care vor primi notificari de expulzare, sa fie asistati de avocati italieni care vor fi platiti din banul public !
Bai fratilor dar jaful asta al politicienilor a ajuns deja sa fie de nesuportat ! Adica in afara de Basescu care a dat-o si el tot pentru imaginea lui publica, nici un om politic sau ministru din Romania nu a protestat public fata de umilirea poporului roman in mass-media din Italia, unde suntem terfeliti si la cheremul batailor de joc ale extremistilor atatati de primari, de prefecti si alti oameni cu functii in statul italian, iar pe canalele mass-media romanii sunt indemnati sa se slugarniceasca, sa trimita scrisori de compasiune fata de italianca ucisa de tiganul roman, adica sa ne umilim cat mai jos posibil.
Dar romanului din iasi ucis si taiat in bucati de un italian , i-au trimis italienii scrisori de scuze ? Au fost haituiti italienii din Romania ?
Cum apara statul roman pe ai nostri care muncesc ca sclavii in Italia , care nu sunt platiti, sunt tinuti fara contracte de munca, pe romanii care sunt atacati, ale caror magazine sunt distruse de idioti de italieni ? Nu face absolut nimic , nu ia atitutdine publica, si solutia lor este sa plateasca avocati toti din Italia, de unde vor apare si spagi politice.
Pai daca italienii ar fi facut asemenea gesturi fata de americani, cred ca erau deja pana acum 10 portavioane in Marea Adriatica si ar fi fost repatriati toti americanii, instantaneu !
Asistam la o escaladare a violentelor fata de romani, fata de care guvernantii nostri nu fac absolut nimic, stau pasivi si le este frica sa ia atitudine publica fata de aceste mizerii.
In loc sa aiba curaj si sa le spuna in fata italienilor ca aceasta propaganda este una politica, si daca Ministerul de Interne din Italia , nu are alta solutie in fata infractorilor de etnie italiana sau romana, decat sa expulzeze romanii, atunci ei italienii au o problema grava si anume sufera de o cumplita incompetenta in combaterea infractionalitatii. Ce o sa faca italienii, o sa-i dea afara din tara si pe bulgari si pe alti europeni care comit infractiuni ?
Romanii din Italia si din Romania se simt lipsiti de aparare, adica nimeni nu le ia apararea , nu le sustine cauza, adica exact cum este si in Romania, daca merg pe strada trei romani si unul este luat la bataie, ceilalti doi se dau la o parte in loc sa sara sa il apere ! Pai nu de asta v-am ales acolo, nu l-am ales pe Basescu ca sa il vedem ca el este micutul pus mereu pe mediere ! Sunteti pusi in functii sa aparati viata si demnitatea acestui popor, altfel plecati singuri de la putere, nesimtitilor.
Sau poate va beti paharul cu coniac si va minunati de drama romanului caruia astazi 5 noiembrie, italienii i-au dat foc la magazin !
PS : Tariceanule, vezi ca la Uniunea Europeana se face tam-tam pe tema protectiei drepturilor nationalitatilor si etniilor din Europa ; De ce nu iesi in presa si nu trimiti scrisori sa condamni autoritatile din Italia care arata ca democratia este un nor de fum in mintea lor ? Poate ca ti-e prea frica nu , insa atunci pune mana si schimba-ti numele in "molicianu" ! Si lasa pe altii la inaintare care au curaj sa apere drepturile romanilor. Nu trebuie sa declansam un razboi, insa nici sa ne lasati sa ajungem bataia de joc a italienilor, mai ales ca acum au inceput si idiotii de englezi sa constate ca toate infractiunile din UK sunt facute tot de romani !
Iar pentru presa, luati si vedeti cate tepe dau "corectii" oameni de afaceri din Italia romanilor, cate crime , jafuri si violuri fac italienii in Romania,  ca sa le demonstrati italienilor ca nu sunteti niste slugi ale lor, si ca nu sunteti doar in masura sa preluati tot felul de emisiuni si telenovele lacrimogene; aratati-le ca aveti coloana vertebrala ! Nu umilindu-ne vom castiga respectul altor natii din Europa ci demonstrand ca avem demnitate.
Iar romanii din Italia ar trebui sa se intoarca acasa ca si aici este penurie de forta de munca si lasati-i pe italieni sa isi lucreze gradinile, sa isi spele WC-urile si sa faca ei muncile pe care le faceti voi acum , si pentru care va arunca o lingura de mancare! Fiti siguri ca veti fi tratati mult mai corect in Romania.
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: